Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm - A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law - A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Ljudi se vole...hoce da se normlano ponasaju i da za to ne trpe posledice...da se ne boje da idu ulicom...svako ko misli da je to nesto nenormalno...je u najmanju ruku izopacen...
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Ja nisam gej , a nisam ti ni drug, ni tata, ni brat ni nista da ti objasnjavam kako devojci da oduzmes nevonist... ako zelis da saznas, posavetuj se na netu, kod brata, caleta, ortaka...
« Poslednja izmena: 21. Avg 2013, 18:44:39 od corradoG60 »
A zasto bi ti dozvolio da ti se setaju gradom, da traze prava, koja? a imaju ih vise od nas.. i jos mi namecu njihovo, oblace isusa u geja.. to je problem koji meni smeta, procitaj da sam napisao da protiv njih nemam nista, samo da se ne mesaju u moj zivot