Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Drustvene zablude o homoseksualcima  (Pročitano 36062 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Ali nesto nisam video masovne proteste i negodovanje zbog toga.
Ne mozes da poredis izvodjace iz celoga sveta sa pripadnicima LGBT koji su bolesni.
Sta mislis da bi bilo kada bi Hrvati pravili paradu u centru BG-a i pevali Ustaske pesme?  Jel bi to bilo legitimno, jer bi i tada rekao sta se meni svidja ili ne svidja nije vazno?
Postoji standard, rezon i logika.  LGBT ne postuje nista od toga

Добро је што си се везао на Хрвате...значи ни Срби у Вуковару немају право на ћириличне натписе, иако их има 33% што им по уставу припада али с друге стране Хрвати су већина и држали су масовне протесте и негодовања због тога...Значи у том случају у потпуности подржаваш хрватску већину наспрам српске мањине?
Mesas babe i zabe, to nije isto, niti ikada moze biti isto.
Не мешам бабе и жабе, ти си помињао Хрвате, ти си правио паралелу с Хрватима у центру Београда...али наравно то те се не дотиче пошто ниси Хрват и можеш да баљезгаш али кад су Срби у питању као у Вуковару ту ти принципи већине и жеље већине падају...

Па рекао си ако већина не жели и имају протесте то је у реду...ја подржавам право уставности и једнакости ти права већине...иди реци Србима у Вуковару да пишу ћирилицом између четири зида...
Opet meshas pojmove. Pederi i Hrvati, Srbi i sve te ostale politicke baljezgarije nisu isto.  Ne prilazi se svakom problemu na isti nacin, niti je taj jedan zakon odgovarajuci.
Ali dobro, sto ti lepo ne odvedes sve ove pedere iz Srbije, pa nek se setaju ispred tvoje kuce.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
E zabole nekog sto ne mozes da razumes....i jos se hvalis sa time... Smile Smile

Sta je tu za pohvalu.... Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Apple 13pro
2011-2012 oba puta....

2011- требала је бити одржана 1. октобра а геј парада 2. октобра(да ли је случајност што је дан пре геј параде?  Smile) Забрањене су обе и геј парада и породична шетња...
2012 - породична шетња Двери одржана у априлу којој је присуствовало око 10.000 људи је одржана и протекла је без инцидената...

Сад не знам како си могао бити ухапшен када ова прва није ни одржана због забране а ова друга протекла без инцидената...

nisi dobro upucena... prvo tada kada je zabranjena bilo je hapsenja i kum mi je uhapsen i prebijen bez ikakvog razloga..

a druga sto je javljeno tp su novinari kao i sto jesu bagra to je normalno... bio sam na obe parade, bio sam i medju osnivacima pokreta porodicne setnje... i bio sam na svim anti peder protestima... tak oda znam desavanja...

nego nemam pojma kako da ti se obratim jesi zensko ili musko?? da te ne uvredim...
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 23.0
E zabole nekog sto ne mozes da razumes....i jos se hvalis sa time... Smile Smile

Sta je tu za pohvalu.... Smile Smile
Kome se ti obracas?
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Apple 13pro
gospodji  rekao bih Smiley
« Poslednja izmena: 21. Avg 2013, 17:41:06 od corradoG60 »
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Opet meshas pojmove. Pederi i Hrvati, Srbi i sve te ostale politicke baljezgarije nisu isto.  Ne prilazi se svakom problemu na isti nacin, niti je taj jedan zakon odgovarajuci.
Ali dobro, sto ti lepo ne odvedes sve ove pedere iz Srbije, pa nek se setaju ispred tvoje kuce.

Немаш одговор па причаш глупости...Спомињеш Хрвате у Београду а када се спомену Срби у Вуковару онда  није исто...Пред законом сви су једнаки...био ти педер, Србин, Хрват или Еским. Свим имају право на окупљање осим ако не позивају на насиље против некога и ако не угрожавају некога. Парада никога не угрожава, ћирилица у Вуковару никога не угрожава...само је разлика што једној групи припадаш а другој не па принципе и критеријуме обрћеш како ти је воља...
Ако у уставу пише да Срби имају право на ћирилицу јер су прешли 33% и ако пише да сви имају право на окупљање онда имају право...Своје жеље и невољење можеш обесити мачку о реп.

А педере ћу да одведем када ти одведеш Србе из Вуковара... Smile
« Poslednja izmena: 21. Avg 2013, 17:52:15 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Apple 13pro
a sta ti gospodjo mislis da postignes tim sto ces da se pederises ulicama??? sta zelis da pokazes sa tim??
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
2011-2012 oba puta....

2011- требала је бити одржана 1. октобра а геј парада 2. октобра(да ли је случајност што је дан пре геј параде?  Smile) Забрањене су обе и геј парада и породична шетња...
2012 - породична шетња Двери одржана у априлу којој је присуствовало око 10.000 људи је одржана и протекла је без инцидената...

Сад не знам како си могао бити ухапшен када ова прва није ни одржана због забране а ова друга протекла без инцидената...

nisi dobro upucena... prvo tada kada je zabranjena bilo je hapsenja i kum mi je uhapsen i prebijen bez ikakvog razloga..

a druga sto je javljeno tp su novinari kao i sto jesu bagra to je normalno... bio sam na obe parade, bio sam i medju osnivacima pokreta porodicne setnje... i bio sam na svim anti peder protestima... tak oda znam desavanja...

nego nemam pojma kako da ti se obratim jesi zensko ili musko?? da te ne uvredim...

Обраћај ми се по нику...пол се види на профилу или си толики игнорант да не знаш да читаш?
Па наравно да је било хапшења када је била забрањена шта си очекивао да ти сипају лимунаду а ти дошао на забрањен скуп?  Smile Забрањена је и геј парада тако да сте једнаки...

На другој није било хапшења а ти си рекао да сте били хапшени на обе...значи није истина...а то што ти се не свиђа како су новине пренеле, жали се новинама то није хапшење...
« Poslednja izmena: 21. Avg 2013, 17:49:35 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Jadni mali pederi Warez ce da ih primi na grudi Smiley
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Apple 13pro
A kod vas nema zena kako to funkcionise, neko mora da bude primac Smile

manimo tu bolest...

prijatelju jesi imao ti prilike da budes sa devojkom?
jesi imao prilike da spavas da devojkom (ne devojka u tvom smislu), nego zena prava ?
jel znas osecaj kada uzmes nevinost??

znaci kako ti kazes imas decka ili devojku Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.