Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Društvene razlike među decom sve veće: Jednom tablet, a drugom ni užina  (Pročitano 9824 puta)
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Qtek 666
Citat
A jos veca fora je..deo gde je Apstrahovana napisala kako njen sin nema telefon.
TO mi pa dodje smesno.
Sto on ne bi imao telefon ?!
Telefoni su ban badava polovni , novi nebino.Za 50 evra mozes da nadjes telefon koji moze da ti zavrsi posao.
Naravno telefon je potreban..Ali i to kapiram deci iznas 14 godina.
Da se jave da ovo ono.
A nemati telefon...mi se cini da se ide iz jednu krajnost u drugu.

Он нема телефон јер не жели да га има, написала сам то, мисли да је фаца што једини нема телефон, откуд знам, у трипу је, и мени је баш одличан трип. И реално му не треба телефон, има ускоро 12 година.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Komsija je imao parkiran bentli i maserati, a sada je neki bmw i kako ja sada da idem ulicom bez toga  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101

To je jedan od razloga ovih drustvenih razlika.

Interesantna stvar sto svako misli da je njegovo dete najpametnije,najbolje..ima najvecu perspektivu  Smile
Tog dana ako budem imao decu i ako pocnem tako da razmisljam pucacu sebi u jaja istog momenta.
U realnom zivotu od toga mi se povraca..Jer to je konstantna prica.."Evo ovaj nas ima sve petice i ide na takmicenje  iz biologije.." .."Evo ovaj nas je vukovac i kao treci je upao u Ekonomsku skolu ljubi ga mama pametnog" .."Ovaj nas je tako pametan i mi smo se dogovorili ako dobije peticu iz fizike da mu odmah kupimo android telefonda pika igre jer je verovatno najpametniji u generaciji".."Ovaj nas ima 13 godina a ni stariji od njega ne mogu da mu pridju u malom fudbalu posle skole..a onda je vredan pa dodje kuci i uci do kasno u noc"

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
mob
Motorola 
Nije glupost ni kupiti najke od 15 000,ja imam moje i evo sad ce biti treca godina kako mi traju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Ljudi etika moral,neke prave vrednosti to je bitno za klince nek treniraju neki sport,idu u bioskop gledaju dobre filmove,ne gledaju farmu,slusaju dobru muziku,ne slusaju grand,usadis mu neke prave vrednosti,da jednog dan kad poraste bude covek a ne kreten,koga boli q da li si mu kupio najke,ili tablet,naravno svaki roditelj hoce da priusti svom detetu nesto i kupujte nije problem,ali vaspitanje je bitno,nije tablet majka,nisu najke otac,utrpas mu tablet i ne vidi te po 10 dana,meni su moji kupovali stvari kad sam bio klinac,imao sam i gejmboj i playstation i najke (jebi ga tada nije bilo tableta da se kurcim),ali jebes to ja se toga ni ne secam,secam se da je cale stalno dolazio da gleda tekme mog tima u rukometu (neka decija beton liga),i posle ja i on idemo na pice ili ako je utakmica naseg kluba tog dana idemo da gledamo fudbal na stadion i to su momenti koje pamtim,a ne ovo najke,avioni,kamioni...
« Poslednja izmena: 04. Nov 2013, 12:18:13 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Nokia 
Nije glupost ni kupiti najke od 15 000,ja imam moje i evo sad ce biti treca godina kako mi traju...

Ja svoje imam peta godina.....a kako ces to da objasnis bilo kome?
Sto nisi otis'o kod Kineza i kupio po 1000 dinara o ti besposlicaru dokoni koji samo bacas pare Smile

Inace...etika, moral, dobar drug, dobar covek kakve sve to veze ima sa tabletom, telefonom i skupim patikama?
Zanima me, neka mi neko objasni, eto....jaaako me zanima Smile
« Poslednja izmena: 04. Nov 2013, 10:59:06 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
ајде бре...немо да потпаљујеш Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Nokia 
Sto jebote?
Zanima me...ko je to onda dobar drugar , koja je to definicija, i kakve to veze ima sa odecom?

Iskreno me zanima misljenje cenjenih sagovornika Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Roditelji kupuju ljubav dece. To je uvek tako bilo, danas jos vise... jer ne mogu da im ponude bas puno toga na bilo kom drugom planu.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Nokia 
Jel to objasnjenje ili konstatacija, ne kontam?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.