Klub muskaraca... tema: Sex naravno...Pusenje Svuda okolo se cuje hvalisanje "Kako moja zena pusi...uuhhh..." ..." A tek moja!!..."... svi su uzbudjeni, hvale se... ...samo Mujo u cosku sjedi, cuti,i bulji u prazno... prilazi mu Suljo i pita: "Sta je bre Mujo, sto cutis?" Mujo:"Moja Fata nece da pusi" Kaze. gadi joj se... Suljo: "Ma daj razvedri se malo ..., znam foru koja ce 100% upaliti i Fata ce ti hteti pusiti" Mujo:"Kazi"!!!!! Suljo" Mujo, namazi ga eurokremom, zena vole slatko i cokoladu, osladice joj se i ima da ga ne pusta iz usta" I tako prodje par dana...ne vide se njih dvojica, tek jedan dan ide Suljo ulicom i odjednom vidi Muju.. "Pa gdje si ti Mujo" Mujo sav nikakav "Ma pusti, evo me" Suljo:"Pa sta je ... pricaj...Hoce li Fata sad da pusi?" Mujo: "Ma kakva Fata ne moze da dodje na red od djece!!!"
When I die, I want to die like my grandfather--who died peacefully in his sleep. Not screaming like all the passengers in his car.' Hate is easy, Love takes courage
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.