Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Profesor srpskog polomio noz zeni jer je hranila kuce  (Pročitano 5059 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Немам никакве потребе да се правдам типу са интернета, али, хајде, зарад ове приче, шта сам то слагао?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Na cevanici kod udarca mozes da dobijes max podliv... da bi se raskrvarila koza, bas mora da bude divljacki udarac...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
predji prstom preko koze sa unutrasnjeg dijela cjevanice  i  osjetices da je odma ispod koze kost...
ako ostavimo anatomiju sa strane....
nije tesko zakljuciti da je kost tvrda i da je  tu koza jako tanka ...i da nema misicnog tkiva ispod nje...

izmedju kosti i nekog recimo tvrdog predmeta
koza na cjevanici se nalazi kao izmedju nakovnja i cekica ...i pri  udarcu lako puca....
tako je  i na sljepocnicama i na celu.....

udarac nogom..odraslog covjeka...karatiste...koji moze da slomi bejzbpol palicu ili butnu kost odrslog covjeka...
u cjevanicu djeteta od 7 g.....
mogao bi  pre da okrene dijete u vazduhu ..pre nego da raskvaci dio koze na cjevanici ...koji se nalazi na odredjenom misicu koji ima funkciju zastite dijela kosti cjevanice ....
najvise zbog misica koji absorbuje najveci dio sile...
drugim rijecima ....pre bi mu slomio nogu nego sto bi pukla koza na dijelu cjevanice koji stiti misic...

a na dijelu gdje nema misica ..dovoljano je i malo jace noktom preci preko koze da koza pukne...
upravo zbog efekta nakovnja i cekica .... Smile
« Poslednja izmena: 20. Jun 2017, 23:14:29 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Ја стварно немам шта да додам на ову експертизу. Могу само да закључим да сам вероватно током година преувеличао причу да ме је тренер силеџија шутнуо у цеваницу и да наредних дана нисам могао нормално да ходам јер сам имао огромну крваву модрицу, толику да су моји родитељи полудели и одмах на следећи тренинг дошли да ме испишу.

Просто, сад кад прочитам овај твој налаз - сигуран сам да се то није десило. Највероватније ме је само ћушнуо, а моја танка кожа пукла од најслабијег додира. А и ово да је девојчици од 12-13 година писао поруке шта ће да јој ради и што је због тога ухапшен прошле године, и то ми се исто учинило.

Извини стварно ако ћу те увредити, али морам да ти признам да си ти највећи дегенерик кога сам срео на овом форуму за ових десет година. Каквих пацијената је било, нико ти није раван.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Ako odrasli covek koji je karatista iz sve snage zvekne dete tako da mu se raskrvari noga, a zna koji je njihov odnos snage... sta je on ako ne manijak i siledzija?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
То је само био врхунац, иначе је и пре радио свашта. Мислим, не знам за старије, ми смо били група од десетак дечака и девојчица од 7-8 година, али пар пута је ухватио двоје и треснуо им главу о главу. Једну девојчицу је прозвао "сераторка" и тако је звао на неколико тренинга док није дошао њен тата, па после ни та девојчица није долазила.

Углавном, пре пар година ми падне на памет и укуцам његово име на Гуглу и видим да је човек дипломирани психолог. Е, то је оно што ме је шокирало. Ја уопште нисам написао ову причу да бих се сад расправљао каква ми је рана била, него то што је човек таквог занимања - силеџија. Што никада нико не би претпоставио, као и за овог типа. Човек, наставник у школи, педагог - а силеџија. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
mojne se uzbudjavati  Smile
samo malo analiziram slucaj nasilnika -karate trenera...

sam psiholoski profil karatiste je daleko od profila bilo kakve naslne osobe..
daleko od toga da kazem da nema nasilnika koji zlopupotrebljavaju tu divnu  borilacku vjestinu....

znas ...da si rekao ' ja kad sam imao 15 g' pa i nekako..ali sedam godina..malo si pretjerao....

i inace cesto djecu tog uzrasta u bilo kojem karate klubu ...treniraju uzdanice kluba....koje klub vaspitava i odgaja....
ili pak to rade veterani....

ali u svakom slucaju....s djecom tog uzrasta ne moze da radi svako...

ali oke....ti kazes tako.... ja  ti ne vjerujem....i idemo dalje... Smile

da ti bude lakse....ja  znam za slucaj karatiste... koji je bio ponos jugoslavije ..a o bosni i hercegovini da ne pricam...citav svet..svet  karatea je cuo za njega..
sredinom osmadesetih je ubio svog zeta... inace takodjer majstora karatea... i jos 4-5 ljudi.... Smile
« Poslednja izmena: 21. Jun 2017, 00:16:40 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
Citat
da ti bude lakse....ja  znam za slucaj karatiste... koji je bio ponos jugoslavije ..a o bosni i hercegovini da ne pricam...citav svet..svet  karatea je cuo za njega..
sredinom osmadesetih je ubio svog zeta... inace takodjer majstora karatea... i jos 4-5 ljudi...

Hebi ga, Srbija je to. Nije to ko u Japanu, gde su izmislili taj karate, pa Japanci strogo kontrolisano, ninje, samuraji, sve cast i mrtvi ladni. Balkanac se raspistolji, ne treba mu puno, kratak fitilj, kriza, NATO, Putin, rat i tako to izvade ljude iz takta. A Balkanci nisu Rusi, koji jesu onako naslini, al se naroljaju vodke pa se vecinom sruse sami od sebe kad oce da izedu majn geri. Srbi su tu najblizi Amerima, samo eto nema utoka, ili se ne nose posto je represija valjda.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
ovaj o komem sam pisao je prso zbog picke...tj djevojke i njene vagine koju je povremeno iznajmljivala tamo nekom..

kada su njega trazili...to je bila jedna od najvecih policijskih potjera u bivsoj jugoslaviji....koju je obavljla javna bezbjednost..mislim ...sluzba unutrasnjih poslova....
skolska nastava je bila prekinuta u nekoliko gradova i bilo je progaseno i vanrednos tanje u tom regionu i bio je uveden i policijski cas....

a lik je bio nindza.... Smile

nekako su ga uhapsili....nakon nekoliko dana...
dobio je nekakvu  visedecenijsku kaznu zatvora .... izdrzavao je kaznu u zenici...tamo je i docekao rat,....
i u ratu su ga i ubili u zatvoru u zenici ....

« Poslednja izmena: 21. Jun 2017, 00:57:18 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Valkira

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 2897
Zastava Loznica
Au šta se sve dešava u ovoj našoj maloj Srbiji....  Smile
I kako sad pustiti dete u školu kad su profesori ovakvi?
IP sačuvana
social share
Mi bajkeri barabe smo teške, koja ne da, ide kući peške.
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.