Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 18:06:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: DragonBall Z  (Pročitano 83775 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1059
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Hmmmm nisam tako razmilsljao...You have a point there.
IP sačuvana
social share

Edit by ziledin: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N70
jedan od mojih velikih kontribucija DBZ-u je bilo popunjavanje nelogicnosti, koje sam poslao licno TOEI animation-su.

za sve shta nema logike - ja sam smislio logicno reshenje Wink
IP sačuvana
social share
There is no Knowledge that is no power
DBZ on Burek forumz

Edit by shone83: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1059
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ok evo teskog zadatka.Odakle Majin Buu moc da pretvara ljude u slatkise?To mi je bas glupo i nekako mi kvari dbz,mislim bas je glupo to sa onim slatkim kuglicama i cokoladom...bezveze.
IP sačuvana
social share

Edit by ziledin: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
i kad ih pojede ostaju zivi u njega.....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N70
Ok evo teskog zadatka.Odakle Majin Buu moc da pretvara ljude u slatkise?To mi je bas glupo i nekako mi kvari dbz,mislim bas je glupo to sa onim slatkim kuglicama i cokoladom...bezveze.

evo kako - DBZ svet se deli na magiju, i na energiju. ta dva pojma skoro i da nemaju dodirnih tacaka.

Goku, Vegeta, i Vegetto su iskljucivo korisnici energije, a Buu je varijanta ta dva. Uopshte nije loshe po samu seriju shto ih Buu pretvara u cokoladice, jer je bu Infantilan u svojoj osnovnoj debeloj formi (forma koja je u stvari Kid Buu koji je absorbovao Dai kaio O shin-a od pre 10 generacija, o tome je pricao matori Dai kaio)

sobzirom da je taj bog bio dobrica, a Buu bio dete, dobila se debela meshina koja je detinjastog ponashanja neverovatno velike moci. i u energetskom i u magijskom pogledu ( Buu u osnovi ima magiju, a kada absorbuje magicno bice, njegova magija se pojacava)

a to shto oni ostaju u njegovom organizmu - pa kako bi drugacije koristio moci absorbovanog bica, ako to bice nije citavo, i iskorisceno .. magija ga smanjuje da stane u njega.

sa druge strane, zasto Vegetto kad biva pretvoren u cokoladicu i dalje ima moci ? e pa to je zbog sledeceg - poshto je svet ceo jedan entitet, a deli se na magiju i energiju, kada dostignesh ekstremno veliki nivo energije, cela slika se krivi, i dobijash ultra nenormalno mocno bice.

note - Vegetto u SSJ2 formi (kad se bori protiv Buu-a) je verovatno jednak kao i Gogeta u SSJ4 formi, to tvrdim zbog izjave Dai kaio-a koji kaze da su potara mindjushe daleko mocnije za fuziju dva bica, od metamori plesa. )
IP sačuvana
social share
DBZ on Burek forumz

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1059
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Evo jos jedne nelogicnosti koja se pojavljuje samo da bi kraj bio dramaticniji.Zasto je goku kad je Kid Buu unistavao zemlju u poslednjem trenutku spasao Mr.Satan-a i Dende-a umesto Mystic Gohana,Tranksa i Gotena koji bi mu bili od vise pomoci nego prethodna dva koja mu uopste nisu trebala(mogao je kasnije da ih ozivi zmajevim kuglama).Nebi im ni trebao gospodin Satana jer bi njih troje bili dovoljni da uniste malog Buu-a(sve bi ih izlecio Kabushin.I jos nesto zasto poslednju zelju Porunge nisu iskoristili da uniste Buu-a?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N70
Evo jos jedne nelogicnosti koja se pojavljuje samo da bi kraj bio dramaticniji.Zasto je goku kad je Kid Buu unistavao zemlju u poslednjem trenutku spasao Mr.Satan-a i Dende-a umesto Mystic Gohana,Tranksa i Gotena koji bi mu bili od vise pomoci nego prethodna dva koja mu uopste nisu trebala(mogao je kasnije da ih ozivi zmajevim kuglama).Nebi im ni trebao gospodin Satana jer bi njih troje bili dovoljni da uniste malog Buu-a(sve bi ih izlecio Kabushin.I jos nesto zasto poslednju zelju Porunge nisu iskoristili da uniste Buu-a?
uh oh ... ja bih to objasnio ovako - goku je uhvatio instinktivno bespomocne, jer tako uvek i radi.

a shto se tice Buu-a, pa ne moze, ne moze se zeljom ubiti nijedan lik.
IP sačuvana
social share
DBZ on Burek forumz

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1059
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Priznaj uhvatio sam te tu Smile Smile Gohan,Tranks i Goten su bili em rodbina em su bili u nesvesti.Ali nema veze i ovako kraj nije los sem toga sto im je trebalo dosta vremena da se sete da imaju jos jednu zelju.Ali bi barem meni bilo dosta zanimljivije da gledam kako Goku ssj3,Mystic Gohan i Gotenks ssj3 odvaljuju Buu-a od batina i ubijaju boga u njemu barem 2 epizode.Mnogo bolji i efektivniji kraj.I nigde nije pomenuto da zelja nemoze da se iskoristi za unistenje nekog.

Odo ja da knjavam,aj cao
« Poslednja izmena: 28. Jun 2007, 04:13:21 od Lord Skeletor »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB

jer sam genije, samo na ovaj nacin je niz dogadjaja izvodljiv, a akira Toryama je genije.

Kazesh ti, aa?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1059
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
E freeruner ajde mi reci gde si nasao torrent za sve remastered epizode,jer ja samo nailazim na pojedinacne koje i nisu neki kvalitet. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 18:06:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.