Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 17:58:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: DragonBall Z  (Pročitano 83789 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1059
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
Ja imam sve epizode Dragon Ball z i Dragon Ball GT a trazim one prve epizode a inace sam pacenik za taj crtac !!!!!SAN GOKU!!!!!!!!!!! Smile Smile Smile

E brate jel ti znas neki torrent za dbz remastered and uncut epizode?Ali pod uslovom da ima sve 74 epizode zajedno.
IP sačuvana
social share

Edit by ziledin: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Jebes ucenje,uci jebanje

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 139
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N91
ja imam 14 DVD diskova Dragon ball z i 6 dvd diskova gt
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1059
OS
Windows XP
Browser
Upravo sam odgledao jednu od epizoda koju sam propustio:Trouble on Arlia.Shvatio sam da je dobro sto je nisam odgledao jel je mnogo glupa i pored toga veliki propust je u tome sto Nappa i Vegeta mogu da disu u svemiru...mislim...WTF!!!Sad neznam dali je taj deo mozda izbrisan iz obiznog dbz-a,posto sam gledao remastered,ws,uncut,tri audio epizodu.Dali su taj deo sekli u obicnim epizodama?
IP sačuvana
social share

Edit by ziledin: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N70
Upravo sam odgledao jednu od epizoda koju sam propustio:Trouble on Arlia.Shvatio sam da je dobro sto je nisam odgledao jel je mnogo glupa i pored toga veliki propust je u tome sto Nappa i Vegeta mogu da disu u svemiru...mislim...WTF!!!Sad neznam dali je taj deo mozda izbrisan iz obiznog dbz-a,posto sam gledao remastered,ws,uncut,tri audio epizodu.Dali su taj deo sekli u obicnim epizodama?

jok, to je objashnjeno navodnim energetskim poljem sajonskih podova, koji cuvaju vazduh nekoliko metara oko broda, biloo je teme o tome na jednom forumu davno,k i TOEI je pokushavao da izbaci glicheve
IP sačuvana
social share
There is no Knowledge that is no power
DBZ on Burek forumz

Edit by shone83: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson k850Nokia N958GB
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1059
OS
Windows XP
Browser

Jadan ti je sajt satancity.net i majinarena.com su jedno 30 puta bolji.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6

Goku je bio veoma slab na rodjenju, imao je power level od 2 (koliko ima i odrastao covek na zemlji, recimo), i zbog toga je poslat na zemlju, koja je bila procenjena kao planeta male opasnosti. Njegov otac Bardok je zbog toga bio osramocen, jer je on bio cenjeni sajonski naucnik, vodja tima koji su preuzete tehnologije implementirali po zelji sajonaca, na vrhu Freeza-e.

u medjuvremenu je Freeza cuo legendu o Super Sayajin-u, odnosno super sajoncu, i nije mu bilo svejedno, iako se to poslednji put desilo pre 1000 godina, dok su sajonci josh bili u bukvalno zivotinjskom stanju, i ziveli na planeti "Vegeta" sa tuffles-ima (narod slican ljudima na planeti zemlji) i zbog toga je odlucio da unishti sve sajonce. suprotstavili su mu se King Vegeta, i Bardok, ali neuspeshno, Freeza je u svojoj najslabijoj formi unishtio sve jednim energetskim napadom.

nastavak sutra ljudi, umorile se ruke !!!

Pozdrav

freerunner svaka cast na opisima bash  si me razvezeselio nisam dugo gledo DBZ, ali misli da imas par greskica i tebe mozda malo pamcenje izdaje Smile ovak :
 Bardok nije bio znastvenik(naucnik) , nego nekaki zapovjednik ratnika (svoje grupe od 5-6) najnize snage, iako su oni bili puno jaci nego sto su to drugi mislil , jedino je doktor koji ga je lijecio znao da Bardok postaje nakon svake akcije sve jaci(jer Sayajin-i sto su vishe iscrpljeni nakon borbe tj. blizu smrti, poslje regeneracije postaju jaci )dobro da i mislim da je i Freeza primjetio ili neko njegov  da  Bardok i njegova grupa postaju sve jaci i slali su ih da sve teze zadatke (naravn da bi poginuli ) al su se oni vracali zivi i sve jaci,na zadnji zadatk su poslani da uniste neki planet cini su stanovnici imali mogucnost gledanje u buducnost i josh nekakve magije(il tak nest) i naravno  Bardok i ekipa su i to rijesili, ali kad su se odmarali nakon sto su potamanili cijeli palnet (bar su tak mislili)lijepo su legli  i odmarali , al je jedan od stanovinka osto ziv i na prepad skocio na Bardok i udario ga po vratnoj kraljeznici, prenio mu tu njihovi sposobnost gledanja u buducnost i reko mu kako je njegovo stanovnistvo znalo vec unaprijed da ce Sayajini doc na njihov planet i potamaniti njih, tak neka on sad zna da ce i njegov planet (dom) bit unisten. Tako da je Bardok znao da Freeza planira unistit planet Vegetu jer se boji Sayajina (jer im se snaga prebrzo povecavala) tj. da ce przo postat SSJ pa je onda on najebo Smiley. Bardok je doso u bazu i reko svojima da ih Freeza dolazi unistit al naravo da su ga ismijali, tak da je on sam krenio na Freezin brod koji se vec priblizavo  Planetu Vegeta(freerunner to ti je bila druga greskica, pardon al bola me u oci) jer mu niko nije vjerovo, Bardok je cak i doso do Freeze i maznio ga cak i sakom  u glavu(kolko se sjecam),cak ni Freeza nije mogo vjerovat  i onada je naravno on njega napuco i unistio planet.
E da i Bardok je posto je mogo vidjeti u buducnost, vidio i da ce se njegov sin tuc sa Freezom i da ce ga ubit(i mislim da je vidio i da se postat SSJ), pa mu je bilo i krivo sto ga nije htio posjetit prije nego sto je poslan na zemlju. Pogledajte taj DBZ film men je jeben.

PS. da i Bardokovu ekipu su bili poslali na neki drugi zadakak ,dok se on regeneriro u nekoj komori, na zadatak, i kad se Bardok probudi i vidio da su oni otisli , popizdio i otiso za njima, al kad je doso ekipa mu je bila mrtva i onda je on popizdio i potuko se s njima i naravno tesko popusio, al su ti mislili da su ga ubili  (e da Freeza ih je poslo da ih ubiju ). Nemogu se sjetit kak se zovu al bili su Freezini

freerunner eto malo sam se i ja raspiso, nemoj se ljutit nisam mislio provocirat al et ak sam ja nest pogrijesio ti  mene ispravi  Smile Zivio!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

arogantan sam i uglavnom bezobrazan

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1172
Zastava doboj republika srpska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson D750
meni je bezzeze
IP sačuvana
social share
partizan u srcu, zvezda ciganima ali čergašima.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N70
revival teme!

evo jedne fenomenalne vesti za sve fanove Dragonball-a!

uskor se snima Live action movie, DBZ!

film ce biti radjen u Montreal-u, a reziser je niko drugi do - Roland Emmerich-a! covek koji je napravio jedan od najboljih popcorn filmova- dan nezavisnosti. i iskreno, ako ce neko da vec skrnavi najbolji anime, neka to bar uradi sa shto manje shansi da ispadne smeshno. jer su to moji strahovi, iskreno.

planirani budzet za film je 100 mil dolara, a sobzirom da je matrix 1 imao budzet od 60, a matrix reloaded&revolutions 300, nije malo, i ima shanse da bude haos kvalitetno, samo da ne padne na planu rezije. rezija za ovakav projekat mora da bude savrshena.

isto tako, smatram da bi glumci morali da budu izvajani, i kvalitetni, a nadam se da ce se okupiti super ekipa, bar shto ser tice Z boraca. Piccolo i Goku pre svega, a onda vegeta i kame senin (kornjachin vrac)

eto, ako bih ja birao ko ce da bude goku, definitivno bi stavi Hugh Jackman-a, jerbo, nije iz 20 milion dollar club-a, te se na njega budzet nece toliko troshiti, a telesne i akcione sposobnosti je dokazao u X-men-u, stim shto ima i ono shto je potrebno da bude komicni goku, jer je odlican glumac.

besides that, uskoro nastavljam svoj DBZ opis, na ovom thread-u
IP sačuvana
social share
There is no Knowledge that is no power
DBZ on Burek forumz

Edit by shone83: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1059
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Vuuuhuuuu!!!
Jedva cekam!Pitam li se samo ko ce koga da glumi? Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 17:58:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.