Brate, ti si me ovde doveo, popunio si mi profil, nastavio sam dalje uz tvoju pomoć!!! Nadam se da ću i ja tebi moći pomoći da se ponovo vratiš, da diskutujemo sa normalnim evropskim ljudima širokih shvatanja, a ne da odlazimo zbog kojekakvih zastarelih teorija. Sam si citirao sadašnjeg predsednika i uvek si rado ponavljao: "Nema nazad, nema levo, nema desno. Moramo da idemo samo NAPRED". A kako ćemo ići napred ako na svakoj prepreki odustajemo. Bori se za svoje interese i svoj položaj u društvu, nemoj da te neki zli ljudi ometu u tome. Znaš da većina ljudi ovde želi da se vratiš i da nastavimo da stičemo iskustvo. Čekamo te raširenih ruku.
P.S. Pogledaj šta piše ispod tvog imena. Zaslužni član foruma. Pa bio si moj cilj da te stignem sa porukama. Bez tebe nemam ni motivaciju za dalje postovanje. Rekao si da ćeš uskoro postati moderator. Ajde da te vidim brate. Znaš da i kod nas u Apatinu ima ljudi koji nama dvojici i našem društvu žele zlo jer vide da razmišljamo za jedan stepen (a kod nekih i više) kvalitetnije od drugih. Dobro razmisli i očekujem da vidim još tvojih poruka na Bureku.
Vrati se da pokažemo da imamo potencijala.
Odlaziš ti, odlazim i ja. Ne bih voleo da prekinem sa Burekom, ali ako si ti odlučio da digneš ruke, solidarisaću se sa tobom!!!
Nisu oni krivi što si otišao!!! Sam si kriv jer dozvoljavaš da te navedu da prekineš. Nemoj olako da ispuštaš ugled koji si ovde stekao. Zar ne primećuješ da te svi vole. 99% ljudi bi htelo da nastaviš, a ti odustaješ zbog onog 1%. Ako tako uradiš, biću prinudjen da zaključim da ti razmišljaš isto kao oni.
Ja te potpuno razumem. I ja sam prosle godine morao da odem, osetio sam potrebu da odem. Ali, kada se sve bude smirilo i sredilo i kada bude sve totalno nevazno, a ostane ono sto je trajno, znam da ces se vratiti. A i da se ne vratis, ono sto je trajno, mora da opstane uvek i da nadvlada sva vremena i iskusenja.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
pa da,fipa,poslusaj me,rokni tablu,lezi 15 minuta,da vidis kako ce da ti bude lepo,odma ces da nam se vratis...Ne,ozbiljno,mozda nema vajde da te molim,ali ne treba da se nerviras tako brzo...nemo budes kao moja keva,koja pocne da pizdi kad mi zakuje word u racunaru,pa ne mogu da joj isprintam nesto...