Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Aktuelne teme: Obavestenja i novosti

Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dovidjenja moji burekovci...  (Pročitano 6895 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
@SF
Kume, na muci se poznaju junaci, ali na glupostima se poznaju budale (mislim na formulu). A sto se tice muka, ti prvi kada ti dodju muke poludis i junacki bi sve porazbijao oko sebe. Filip je odabrao da ode, postujem to i duboko zalim, veoma duboko i patim isto onoliko koliko ste mi vi tvrdili prosle godine da patite za mnom...
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Posto cenim pojedince i radim za njihovo dobro,odlucio sam da se vratim ali u mnogo manjim kolicinama nego uobicajeno.Hvala onima koji su pokazali da im je stalo do mene,koji su svo vreme bili rame uz rame sa mnom.Dali ste mi najlepsi moguci rodjendanski pokelon!!!Posebno hvala onima koji su me pljuvali i gurali od sebe,pokusavajuci da me se otarase svojim bolesnim umovima i zamislima.Gospodo,mislili ste da ste me zakopali?E,pa grdno ste se prevarili!!!Svaka vasa ucena,bojkot prema meni,svaki vas verbalni napad na mene davali su mi i davace mi snagu dok je Bureka i njegovis clanova koji ga drze u zivotu.Bicu ovde,hteo to neko ili ne.Ne iz inata,nego iz potrebe clanova i Bureka kao celine.
Od pocetka sam mislio da sam deo jedne prelepe porodice koja mi i dan-danas mnogo znaci.Nisu bitni pojedinci.Nisu bitni ljudi koji vas ucenjuju.Bitno je da zajednickim snagama podupiremo ovu porodicu ciji smo mi clanovi.Mi smo,svako ponaosob,kao jedan mrav koji radi za svoju drzavicu i za svoju maticu.Ta drzava je ovo-BUREK.Svi smo mi deo Bureka.Zato vas molim da istrajete u borbi...Pa ne radimo mi ovo bezveve!
Takodje je bitno to da ne gledamo clanove po broju postova ili po statusu.Nije bitan kvantitet nego KVALITET.Za mene su jednaki oni clanovi koji imaju 10 000 poruka sa clanovima koji su tek dosli.
Nemojmo praviti od sebe i od Bureka stari feudalizam kod kojeg su kmetovi clanovi pocetnici,a Urednici i Admini visa klasa.Bas tim pocetnicima treba pomoci da krenu nasim stopama i da jednog dana i oni daju savete novijim clanovima.Nije to filozofija,nego je to stvar lepog ponasanja.
Za kraj,da vam kazem jos nesto sto sam rekao pre...Sve sto nam treba jeste:pamet,snaga i nove ideje koje se mogu stvoriti u realnost!
Hvala vam,prijatelji sto ste tu kad je najteze i kad je najlepse!
Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Eto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
Eto ... pa dobro dosao nazad Smiley ....
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2355
Ovaj kreten Filip i dalje provocira i svi koji su me ovde izvredljali, vredjaju sebe na taj način !!!
Pokrenuo je ovu temu da bi se ulizivao, kao što je i pre nje bio velika dupeuvlaka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
Pa ova formula te stvarno mrzi Filipe .....

sta formulo imas protiv naseg drugara Filipa ?
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2355
... i nisam ja kriva što je on hteo da ode, to je bio njegov problem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Filipe dobro dosao nazad,drago mi je da si od onih ljudi koji imaju srce i dusu i dokazao si ono sto ja uvek svima pricam "ono sto te ne moze ubiti moze te samo ojacati" Smiley

Formula ne postoji,ona je iluzija ,nema ime,nema prezime nema godine a to je kao da nema zivot....Krije se iza paravana jer joj nije lako,ima problema i lakse joj je da vredja, nego da sa nama o tome razgovara.Ali treba ignorisati njene provokacije...to ti je Filipe moj savet,ne primecuj je kao sto je vecina ovde ne primecuje. Smile

Zelim ti sve najbolje... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2355
Šta lupa ova Estella !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ne lupa, ti lupas, i zaista bi ti bilo pametnije da malo sjasis, jer ja i ako sam spreman mnogo da trpim, to mnogo ima granice. To sto je Estella rekla, inace suva je cinjenica, nemas ni toliko opste kulture da se predstavis i kazes nesto o sebi vec samo ides od teme do teme i pises beskorisne komentare sa sporadicnim provokacijama. Ne podrzavam da bilo ko bilo koga provocira, jos manje vredja, ali u tvom slucaju, sama si trazila sve sto dobijas.
Ovo sto sad radis je vredjanje, a ja ti necu ponoviti da vredjanje moze da prouzrokuje samo i jedino trajni ban.
Kako se nikad ne zapitas da li je sa tobom sve ok kada su svi uz Filipa, a niko uz tebe?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: zlojeb
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.