Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Aktuelne teme: Obavestenja i novosti

Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dovidjenja moji burekovci...  (Pročitano 6945 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 664
Smile  Smile  Smile
Brate, ti si me ovde doveo, popunio si mi profil, nastavio sam dalje uz tvoju pomoć!!! Nadam se da ću i ja tebi moći pomoći da se ponovo vratiš, da diskutujemo sa normalnim evropskim ljudima širokih shvatanja, a ne da odlazimo zbog kojekakvih zastarelih teorija. Sam si citirao sadašnjeg predsednika i uvek si rado ponavljao: "Nema nazad, nema levo, nema desno. Moramo da idemo samo NAPRED". A kako ćemo ići napred ako na svakoj prepreki odustajemo. Bori se za svoje interese i svoj položaj u društvu, nemoj da te neki zli ljudi ometu u tome. Znaš da većina ljudi ovde želi da se vratiš i da nastavimo da stičemo iskustvo. Čekamo te raširenih ruku.

P.S. Pogledaj šta piše ispod tvog imena. Zaslužni član foruma. Pa bio si moj cilj da te stignem sa porukama. Bez tebe nemam ni motivaciju za dalje postovanje. Rekao si da ćeš uskoro postati moderator. Ajde da te vidim brate. Znaš da i kod nas u Apatinu ima ljudi koji nama dvojici i našem društvu žele zlo jer vide da razmišljamo za jedan stepen (a kod nekih i više) kvalitetnije od drugih. Dobro razmisli i očekujem da vidim još tvojih poruka na Bureku.  

Vrati se da pokažemo da imamo potencijala.

Odlaziš ti, odlazim i ja. Ne bih voleo da prekinem sa Burekom, ali ako si ti odlučio da digneš ruke, solidarisaću se sa tobom!!!
IP sačuvana
social share
Velike uspehe čovek postiže uz ogromnu količinu energije, ali i uz određenu dozu opuštenosti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 664
Nisu oni krivi što si otišao!!! Sam si kriv jer dozvoljavaš da te navedu da prekineš. Nemoj olako da ispuštaš ugled koji si ovde stekao. Zar ne primećuješ da te svi vole. 99% ljudi bi htelo da nastaviš, a ti odustaješ zbog onog 1%. Ako tako uradiš, biću prinudjen da zaključim da ti razmišljaš isto kao oni.

KEEP ROLLING
IP sačuvana
social share
Velike uspehe čovek postiže uz ogromnu količinu energije, ali i uz određenu dozu opuštenosti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
Ako ne moras NEMOJ
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
Filipe sine, iskooliraj, opusti se, smiri, sredi, popij jednu coca-colu, pa nastavljaj da postujes Wink
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Ja te potpuno razumem. I ja sam prosle godine morao da odem, osetio sam potrebu da odem. Ali, kada se sve bude smirilo i sredilo i kada bude sve totalno nevazno, a ostane ono sto je trajno, znam da ces se vratiti. A i da se ne vratis, ono sto je trajno, mora da opstane uvek i da nadvlada sva vremena i iskusenja.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
U dobru je lako dobar biti, na muci se poznaju junaci.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Sve razumem,ali da li je moguce da si Filipe zbog Formule otisao-ma ne verujem,ko bi jos zbog nje otisao,sta je pravi razlog???? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Ja sam jednom otisao, vratio se posle pola sata i napisao 100 postova, ali tako je to ko pije tabletice...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2180
pa da,fipa,poslusaj me,rokni tablu,lezi 15 minuta,da vidis kako ce da ti bude lepo,odma ces da nam se vratis...Ne,ozbiljno,mozda nema vajde da te molim,ali ne treba da se nerviras tako brzo...nemo budes kao moja keva,koja pocne da pizdi kad mi zakuje word u racunaru,pa ne mogu da joj isprintam nesto... Smiley
IP sačuvana
social share

Nisam vegeterijanac zato sto volim zivotinje vec zato sto mrzim biljke
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1382
Filipe , druze, ti si mi jedan od najdrazijih likova na forumu i ne bih volio da odes....opusti se malo i vrati nam se ponovo na burek Smiley
IP sačuvana
social share
Brzi su moji spermatozoidi od vasih crnih limuzina !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: zlojeb
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 20 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.