Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 14:02:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: došla maca na vratanca?  (Pročitano 7521 puta)
03. Feb 2012, 03:30:16
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
Browser
Mozilla Firefox 10.0
Narode,

Prošle godine u ovo doba, bio sam zaljubljen u jednu devojku, tačnije drugaricu, trudio sam se maksimalno oko nje ali me je kulirala i na kraju se pomirila sa bivšim dečkom sa kojim je bila u raskidu godinu dana. Odustao sam od nje naravno i nismo se čuli od tada. Ali pre par dana smo se sreli kod zajedničke drugarice, i kada samo se vraćali od nje pričali smo o nama, šta se desilo i zašto se više ne čujemo. I da ne dužim, rekla mi je par puta izvini i na kraju me je poljubila, ljubili smo se mi posle još ali nije bitno... ona je i dalje sa tim dečkom u vezi. Dogovorili smo se da ovih dana pričamo o svemu, primetio sam da je nešto muči, kad je pričala sa mnom oči su joj bile pune suza. Šta da radim, pomagajte.. Ako je neko bio u sličnoj situaciji molim za savet...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
SonyEricsson W800i
Svasta moze biti.
Mozda je to sto si rekao "dosla maca na vratanca",mozda je u svadji sa tim njenim,pa ga namerno vara(ima nas svakakvih)...ko ce ga znati.
Mada,gledaj to i ovako-ona koja je nekoga prevarila sa tobom,lako ce sutra i tebe prevariti  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Moj savet ti je: bezi od toga kao Djavo od krsta.

Te sto su on/off sa nekim drugim momkom jednostavno vole da prosaraju malo i da se vrate tom momku. To sto ce da prica sa tobom, verovatno ce se zaliti na njega, ali opet ce mu se vratiti ako ne sada onda posle nekog vremena(ako uopste raskida sa njim). Dosta proracunata sorta devojaka koja tacno zna sta hoce a to je obicno taj momak za momka a neko drugi za nesto sa strane. Verovatno si mogao i prvi put da tako nesto uradis(tj. da se povatas  Smile ) ali si eto verovatno zeleo nesto vise pa te je iskulirala kada je to videla.

Tako da, ako ti odgovara da budes to sa strane onda teraj, ali ako mislis nesto ozbiljno ne verujem da ces uspeti ista. Uostalom, ovo

ona je i dalje sa tim dečkom u vezi.

govori samo za sebe.  Smile

A i sto kaze boki

ona koja je nekoga prevarila sa tobom,lako ce sutra i tebe prevariti  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Narode,

Prošle godine u ovo doba, bio sam zaljubljen u jednu devojku, tačnije drugaricu, trudio sam se maksimalno oko nje ali me je kulirala i na kraju se pomirila sa bivšim dečkom sa kojim je bila u raskidu godinu dana. Odustao sam od nje naravno i nismo se čuli od tada. Ali pre par dana smo se sreli kod zajedničke drugarice, i kada samo se vraćali od nje pričali smo o nama, šta se desilo i zašto se više ne čujemo. I da ne dužim, rekla mi je par puta izvini i na kraju me je poljubila, ljubili smo se mi posle još ali nije bitno... ona je i dalje sa tim dečkom u vezi. Dogovorili smo se da ovih dana pričamo o svemu, primetio sam da je nešto muči, kad je pričala sa mnom oči su joj bile pune suza. Šta da radim, pomagajte.. Ako je neko bio u sličnoj situaciji molim za savet...  Smile  Smile

Nishta, nastavi da zivish svojim zivotom.
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia zvrr
Ne gubi vrijeme s njom ako i dalje osjećaš zaljubljenost kao ranije. Ako želiš malo hopa-cupa, šta te briga, iskoristi šansu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.44
mob
Apple 15
A sto ti ljubis cicu koja ima decka?

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Budi joj rame za utehu malko i onda je sutni direktno lokacija kanta  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 372
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Opera 11.61
mob
Nokia 6280
Popricaj sa njom ali uvek budi na distanci!

Mozda gresim ali sve mislim da ona ne zna sta oce!

I meni se desila slicna situacija!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 15.0.874.106
Moj savet: GTFO iliti get the fuck out (of there). Takve priče se retko kad završe dobro; staviće te na stand by, tj. da čekaš dok ona ne nađe ''pravi trenutak'' da raskine sa dečkom, a to će biti u limburgu mesecu, a ti ćeš da čekaš i sve više da se greješ za nju, što će ona obilato da koristi da sedi na dve stolice i onda ćeš da popizdiš i oteraš je u p.m. (pizdu materinu, ne private message  Smile) i eto, tako ti je u 90% slučajeva pa vidi kakve imaš šanse.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
 Smile ljubi se s njom dok mozes... Smile i kad te sutne bt ces opet na istom.. kao i pre toga:
jer logicno je... Smile ako ti nju sutnes ...ljubit ces se sam sa sobom...
a meni se cini da to tebi ne odgovara... niti bilo kome normalnom...Smile

« Poslednja izmena: 04. Feb 2012, 04:12:36 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 14:02:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.