Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Došao da nam pomogne, a mi ga prebili  (Pročitano 9587 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Picka.  Smile

Neki drugari se skoro ispred jednog lokala u BG potukli sa nekim Rusima. I naravno odvalili su Ruse od batina, pa ih sada celo drustvo proziva da su picke koje tuku bracu Ruse Smile Tako i ovde Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Picka.  Smile

Neki drugari se skoro ispred jednog lokala u BG potukli sa nekim Rusima. I naravno odvalili su Ruse od batina, pa ih sada celo drustvo proziva da su picke koje tuku bracu Ruse Smile Tako i ovde Smile

Vau,al su jaki. Sigurno su naleteli na nekog štrebera. Opaki su.

Šteta što nisu bili tu kad je grupa od 15 pripitih Rusa prošlog leta zablokirala Vasinu,pa čak ni marica kad je došla nije smela da ih tera nego ih molila na finjaka da odu. A bili sve neki sitni momci. Najstiniji je ko prosečan medved iz Interventne.
« Poslednja izmena: 27. Maj 2013, 22:42:54 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Na 6 strebera u stefan braunu, dan pred derbi  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Samsung SGH-E590
Picke streberske.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
I sada sledi legendarna: "Samo picke jedu i spavaju!" Smile Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
lik laze, verovatnoca da te neko napadne iz cista mira je jako mala, osim ako nece da te pljacka ili siluje

zakljucak se sam namece, verovatno nije mogao imati kod sebe neke vece novce obzirom da je izasao sa cerkom da igra balet na tockovima, znaci hteli su da ga jebu, on nije prepoznao emociju i gostoprimstvo kroz tradicionalno srpsko udvaranje i verovatno je poceo da se kurci i voila

misandrstending Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Munka... izvini,ali... koji ti je vrag?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
stajem u Srbiji, i dalje je smatram svojom domovinom! (FOTO)
Francuz Karl Odbur, kojeg je mladić udario samo zato što je vozio rolere u Studentskom parku, kaže za Telegraf da ga to neće zaustaviti u internet-borbi za bolji imidž Srbije

Foto: Milena Đorđević

Kada je pre osam godina francuski dizajner Karl Odbur (45) krenuo u prvu posetu Srbiji, prijatelji koji su ga tu noć pratili na put rekli su mu:

- Jesi li lud? Šta ćeš tamo? Znaš li da je u Srbiji ratno stanje?!

Odbur se nije obazirao na priče. U Beogradu je bio svega nedelju dana, a osećao se kao da je ceo život ovde. Čvrsto odlučivši da ostane, ovaj grad je, između ostalog, izabrao i zato što ga je smatrao najbezbednijim na planeti.

Od tog trenutka postao je jedan od najaktivnijih boraca za popravljanje imidža Srbije, zaradivši na Internetu nezvanični nadimak “ambasador Srbije u svetu”. Angažujući se preko društvenih mreža uglavnom je ohrabrivao strance da dođu objašnjavajući im kakva je ovde situacija.

Sve bi zvučalo skoro idilično da baš Karl nije postao žrtva sumanutog napada grupe mladića.

Naime, tokom jedne od uobičajenih vožnji rolerima Studentskim parkom, u pratnji njegove 10-godišnje ćerke Lune, jedan mladić mu je prišao i iz čista mira ga udario po licu.

- Da priča bude apsurdnija, sve se odigralo oko 19 časova, i to pošto sam seo na obližnju klupu da se odmorim – počinje priču za Telegraf Odbur, baš u neposrednoj blizini mesta na kojem se desio incident.

- Moja ćerka Luna je vozila bicikl, kada se odjednom oko mene stvorila grupa mladića. Počeli su da me guraju, a onda me je jedan od njih pitao zašto vozim rolere? Odgovorio sam da vežbam. U reč mi je potom uleteo drugi mladić, vidno pijan, dobacujući: “On je stranac”! – objašnjava Karl oslanjajući se u razgovoru na prevod ćerke, jer još uvek slabo priča srpski jezik.

Pošto je primetio da je grupa 18-godišnjaka u alkoholisanom stanju, Odbur je pokušao da ih umiri izvadivši svoju vizitkartu. No, tek je tada neprijatna situacija poprimila neočekivani obrt.

- Jedan od mladića me je tako žestoko udario preko lica da mi je vizit karta izletela iz ruke – nastavlja priču Odbur pokazujući nam modricu ispod oka:

- Kada sam ga pitao zašto me je udario, nije mi odgovorio. Srećom, ostali momci su ga smirili. Prišli su mi i izvinili mi se, a onaj koji me je udario, samo je procedio kroz zube: “Ako te vidim još jednom ovde, prebiću te”!

U trenutku kada su ga napali, u parku je bilo 20-ak ljudi. Međutim, nikom nije palo na pamet da priđe i odbrani ga.

- Ma, ljudi se boje… Samo mi je jedan čovek prišao i rekao da će svedočiti u moju korist, ako treba. No, prišao mi je tek nakon što su huligani otišli – kaže Odbur dodajući da se ne ljuti ni na koga, ali da se požalio svom prijatelju policajcu, koji je rekao da je već čuo za te problematične momke iz kraja.

Karl još uvek nije stigao ni kod lekara da ode. Kaže, obaviće pregled kad se malo smiri. U međuvremenu, dodaje, Srbiju i dalje smatra svojom domovinom i mestom gde vidi budućnost za sebe i svoju ćerku.

- Ovo je samo incident, koji se mogao desiti bilo gde u svetu i ne bih od njega da pravim pompu. I dalje Srbiju smatram daleko sigurnijom od Pariza, gde se parkovi, primera radi, iz bezbednosnih razloga zatvaraju u osam sati uveče.  Ovo je moja domovina. To najbolje pokazuje činjenica da mi je stiglo na stotine SMS poruka podrške, u kojima me Beograđani bodre da nastavim sa svojom borbom.

Karl se rodio u Parizu, gde je živeo 20 godina. Radio je kao dizajner ženskih tašni za italijanske i francuske kompanije. Pre nego što je odlučio da se preseli u Srbiju, živeo je u blizini Bordoa.

Nakon što mu je žena Karolin preminula od raka, spakovao je kofere i s ćerkom se preselio u Srbiju. Počeo je da uči srpski, pokrenuo je sajt i otvorio nekoliko Fejsbuk stranica za promociju Srbije, među kojima su “Beautiful Belgrade” (Predivni Beograd) i “Beautiful Serbia” (Predivna Srbija).

Dane provodi uglavnom odgovarajući na mejlove i pišući tekstove o znamenitostima Srbije i Beograda, ludim gradskim zabavama, ljubaznim ljudima… Do sada su ga najčešće kontaktirali američki turisti. Raspitivali su se uglavnom da li je ovde rat prošao i da li je bezbedno doći. Čak su ga, priča nam uz osmeh, pitali i da li Srbi imaju struju!

U poslovanju, Odbur se za sada oslanja na ušteđevinu. Nedavno je na blogu www.ambassador-serbia.com, na kojem je objavio više od 1.500 priča o našem gradu, pokrenuo rubriku za donacije, kako bi ljudi mogli da podrže njegove aktivnosti. To je jedini izvor prihoda koji ima. Stoga ne čudi što nema novca ni struju da plati.

Za sada je, kaže, prikupio deset donacija u vrednosti od 425 evra. S obzirom na to da može da ih primi samo iz inostranstva, dodaje da ga je obradovalo to što je od skoro pej pal postao dostupan u Srbiji.

- Obraćao sam se za pomoć i predsedniku Nikoliću, ali svi samo nešto obećavaju, a niko ne pomaže – vajka se Odbur dodajući pri samom kraju razgovora da ga ni manjak sredstava, baš kao ni incident koji mu se dogodio, neće zaustaviti da se i dalje bori. Za Srbiju i svoju porodicu u njoj.

(Katarina Vuković)

Izvor: Telegraf

Eto, covek je sasvim normalan... nema potrebe da hiperventilirate...  Smile
« Poslednja izmena: 27. Maj 2013, 23:25:46 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
U sedam sati navece vec pijani  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0

Slika objašnjava sve.

Ćerka,koja ima 22 godine,oblači se oskudno,ima pogan um i stalno koketira,je počela da flertuje sa ''mladićima''. Mladići,koji su malopre izašli sa predavanja,još uvek zaneseni u akademske teme i pod dejstvom nauke,su to protumačili kao poziv na seks. Ali su uspeli da odole i odreaguju kao Đentlmeni. E,a onda je došao ovaj zastrašujući zli stranac, oni su se uplašili,a jedan se toliko istraumirao kad je primetio da je ovaj stranac, da ga je refleksno tresnuo. Eto,provalili smo sad!
« Poslednja izmena: 27. Maj 2013, 23:33:33 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.