Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Nov 2024, 05:56:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Domaci reperi - lose kopije Amerikanaca  (Pročitano 50637 puta)
Svakodnevni prolaznik

'til the end of time...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 423
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia C3
Ne mogu da verujem ko sve danas ima priliku da snima!Zbog komercijale i kicherice sam bio zbrisao u Hip-hop a od kako se pojavio Juice i 187(tada)postao komercijala prestao sam da slusham domace stvari,a danas kad chujem likove koji se zezaju na rachun slushalaca(koji stvarno nemaju priliku da vishe chuju kvalitetan hip-hop) ili repuju o selu,politicharima i ostalim  bzv. stvarima,smuchi mi se!Ljudi bi da dodju do kinte,bace belu mechku,rimuju stvari koje nemaju veze sa mozgom a zaboravljaju da je pravi gangsta rep,sa jakim basovima ono shto valja!Ako je ovo new school onda bolje da je zapale Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

covek je rodjen da gresi

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 601
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w710i
hehehe zanimljivo
IP sačuvana
social share
....ludak na netu....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Live On The Concrete, Die On The Concrete

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6020
@Gambino  Smile

Ljudi, rep je nastao u Americi tako da kako god okrenes evropski rep jeste losa kopija americkog. Ali nije uvek toliko losa kopija... Naprimer jedan od poznatijih balkanskih MC-eva je rekao da je Balkan stvoren za rep. Ja se sa time slazem jer mislim da je Balkan riznica tema za dobar rep...

A izasto ste svi vezani za taj Evropski i Americki rap... Posetite http://www.africanhiphopradio.com/ pa da cujete i malo africkog repa koji jebeno razbija sve graniceeee...
IP sačuvana
social share

When a bad muthafucka like me start shootin` things will get messy up in this shit... U know whut am sayin`....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

come out come out...wherevere you are...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 267
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k750i
Joj koliko lupetanja i hate-a...pogotovo kad se pishe o nashim reperima,kao ovaj lichi na ovog ovaj na onog,pa naravno svako lichi na onoga ko mu je uzor,drugo svako ko misli da je to tako jednostavno napisati dobar text,uraditi dobar beat,i onda josh dobro i odrepovati neka sedne i pokusha,shto se textova tiche,pishe se ono shto se prodaje kao i u svemu svako prodaje ono shto se trazhi,svi koji misle da su ljudi koji rade komercijalu prodane dushe su krajnje nerealni jer sve shto se radi,radi se da bi se i zaradilo,niko ne radi nishta iz Ljubavi...to su priche za tupave fanove...pogotovo one bez kinte koji ceo zhivot zhude za svojim idolima koji sve rade iz Ljubavi eto oni su iz geta ne treba im lova...Svi su oni iz geta i ovo rade da bi iz njega izashli i da se nikad ne bi morali vratiti u njega...tako ovi u Americi,tako i ovi u Srbiji...svi stremimo ka boljem a ako bolje znachi komercijala koja donosi lovu...So komercijala it is...
Chisto moje mishljenje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6020
U danasnje vreme je jako tesko biti unikatan jer je sve pretvoreno u jednolicni sablon... Tako je i u repu i americkom i domacem...
IP sačuvana
social share

When a bad muthafucka like me start shootin` things will get messy up in this shit... U know whut am sayin`....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ljudi, da li zna neko gde moze da se nadje pesma Connect - nebo? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6020
Ja mislim da si malo promasio topic...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Do neba i jos dalje, nema granica!!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 7250i
Znate sta ljudi! Hip-Hop pratim 10 god i iskreno americki Hip-Hop je postao komercijala! I 50-cent je bio u pocetku preteran ali sada je vec i on poceo da kenja previse iako mi je i dalje gotivan! A Marcela mi ne dirajte! Jedini lik koji zna da da svakoj pesmi smek i poentu! A ne svi ostali i njihovo tralala! Svaki njegov tekst govori nesto i sve je lepo sklopljeno u celinu! A onaj Juice i sha-ila neka batale muziku! Jebo ih onaj ko im je i pustio da se pojave na TV-u! Naravno da cete kritikovati da smo losa kopija Amerikanaca kada se sve oslanja na njih i jedino po cemu ne mozete da nas poredite je GRAND jer ga nemaju! A sve ostalo posto su uglavnom prvi u svmu sluzi samo za poredjenje i onda blacenje nasih jer kopiraju! Ne mogu oni napraviti nesto skroz razlicito kada su i oni svi sami poceli sa Americkim hip-hopom! Nemoguce je! Marcela gotivim zato sto je i muzika razlicita od onih preko a tekst da ne pricam! Amerikanci su postali suvise komercijalni! I na tome se bazira njihova popularnost! 50 ima preterane pesme od ranijea ove nove krasi samo dobra muzika, dobre ribe u spotovima i to je sve a tekstovi nisu nesto! prica o glupostima!

Moje misljenje i to je to! Samo mi je glupo sto zalazite u neke reci koje su slicne! Smesno! jos samo da kazete da nasi kopiraju tj. neko je rekao "jeb..te se" to je od onoga i onoga "fuck you all"! Strasno! Sitnicari!
IP sačuvana
social share
Ako me nisi upoznala zalices, a ako si me upoznala vec zalis !!! Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Do neba i jos dalje, nema granica!!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 7250i
Ono sto neki pricaju kao nemic, francuzi.....bolji od nas! Prihvatam to samo ako znas francuski i nemacki i razumes sve sto oni kazu! Ako osudjujes na osnovu muzike onda bolje nemoj ni da pricas nesto da te neko ne bi cuo kao ja npr.! Od domacih repera medju boljim je i Suid a njegove rime su dosta dobre "Ako se nisi istopio sigurno si se utopio"! Ko razume zna o cemu pricam i zasto sam to rekao!
Pozdrav za sve!
IP sačuvana
social share
Ako me nisi upoznala zalices, a ako si me upoznala vec zalis !!! Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Ma Beogradski sindikat je zakon! Smile
sale blok 63zakon zato bezi u zaklon
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Nov 2024, 05:56:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.