Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 137 138 140 141 ... 148
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: dokle ce Srbija slusati Cece, Jece i ostale....  (Pročitano 69558 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
da

tehno = ziva droga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Ne, stvarno, ako upotrebimo tu logiku da su narodnjaci krivi za prostituciju i 90-te,  onda je rock kriv za drogu i sidu.
Mislim, stvaaaarnoooo.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson K800i
prostitucija,kriminal,folk sve je to usko povezno...

`90 kad su cvetali kriminal i prostitucija,svetao je i folk....e sam u pravu ?

Da  Smile

Naravno da nijedna muzika nije tako cista,ali nijedna od tih muzika nikada nije bila povezana sa drzavnim vrhom!
Kao turbo-folk!A ne kazem ni da je to najgora muzika,meni je recimo tehno pravi shit!

IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6630

Naravno da nijedna muzika nije tako cista,ali nijedna od tih muzika nikada nije bila povezana sa drzavnim vrhom!
Kao turbo-folk!A ne kazem ni da je to najgora muzika,meni je recimo tehno pravi shit!

Slažem se sa tobom po pitanju turko - folka , ali te pitam znaš li ti šta je tehno muzika , da mi ovako navedeš 10 izvođača .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa bila je povezana zato sto drzavni vrh voli turbo folk a ne voli tehno i to sto vi ovde pricate je cisto lupetanje i idiotizam i radikalsko razmisljanje!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Linux
Browser
Mozilla
mrzim turbo-folk i nadam se da ce se naci neko jak u ovoj drzavi da uvede neku vrstu cenzure,mada nemam nista protiv starih dobrih,takozvanih"dvijki". Ali ja ipak preferiram rock & roll.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson K800i
pa bila je povezana zato sto drzavni vrh voli turbo folk a ne voli tehno i to sto vi ovde pricate je cisto lupetanje i idiotizam i radikalsko razmisljanje!

Radikali slusaju turbo folk tako da nema teorije da razmisljamo kao oni!

Slažem se sa tobom po pitanju turko - folka , ali te pitam znaš li ti šta je tehno muzika , da mi ovako navedeš 10 izvođača .

Ne moram svi su isti,jedan ko 1000!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

Ma..neko voli džem, neko eurokre... shita ima svuda.. i u tehnu , ne daj bože da počnem da iznosim stavove o stefanovom rap-u...mada, ima tu i dobrih, ali hip-hop stvari... nebitno.... I kad sam slušao kao klinac rok, pre nego što je elektronika uopšte uzela maha, slušao sam i metal. Ali, zato, slušao sam i hard rok tipa Purple, Zeppelin...malo Sabbath...rani scorpions, rani AC/DC ... do motorheeada ...na dalje su već prvi metalci i pankeri i "mainstream" rok koji su novijeg datuma i to su svi slušali... dok drugi klinci nisu čuli ništa starije, kao  da su oni izmislili muziku  Smile   ...  Da malo pojasnim, MTV je za mene 85% shit. Ali, ima 15% . Takođe, ovaj 50 cent rap i ostale stavri, kao i MTV-jev r&b ne varim. Ali, često mi se desi da mi se dopadne i neka r&b stvarčica, ako nosi nešto svoje, neku svežinu...  Jednostavno, ako deluje na mene , ima upečatljivu crtu, sočnost... a ako je još jedna smoran ištancovani artikl... onda menjam kanal ili menjam listu u winamp-u ... Smile 
    Što se tiče povezanosti turbo-folka i kriminala, to je situacija koja je...ispala tako. Silom prilika. iz razloga koje srkich navodi...turbo-folk je produkt vremena  a ne obrnuto, nešto što je stvorilo kriminal i niske duhovne vrednosti. Mada, ima primera, 90-ih gde muzika direktno upućuje (naravno s tekstom) na to kako je biti kriminalac i kratkovid nešto super. Mada, opet je "umetnost" odraz društva u ogledalu a ne uzrok.
        Što se tiče pravljenja torte od govana u smislu propagiranja podavanja žena parama, pa svemu ostalom mnogo ispod te "visoke životne i duhovne, ljudske vrednosti", o tome smo ja i srkich već polemisali  nadugačko i naširoko...
« Poslednja izmena: 23. Maj 2007, 21:01:51 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

somewhere I belong...i guess...:)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6270
moze li se znat kako dodjosmo na temu prostitutki?pogledajte naslow,iako ima neke weze s nasom estradom,to nije tema naseg razgowora...puff
Pa ko zna, zna... Smile
e pa ja ocigledno nisam upucena...
a kad smo wec kod toga,cinjenica je da swaka muzika ima swoju losu stranu i uticaj,ako cemo prawo 60%rockera su narkomani...(statika ne laze)a bas to za prostituciju i narodno nisam sigurna...skrecete s teme bezweze.... Smile
IP sačuvana
social share
-gdje bi nam bio kraj da nije tako blizu?!
-zeli samo ono sto od tebe zawisi
-mnogi ljudi nisu dostojni dana pa on ipak swice
-u swakoj ljubawi postoji onaj koji ljubi i onaj koji okrece obraz
-bog nam je dao jedan jezik a dwa uweta da bismo manje pricali a wise slusali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
moze li se znat kako dodjosmo na temu prostitutki?pogledajte naslow,iako ima neke weze s nasom estradom,to nije tema naseg razgowora...puff
Pa ko zna, zna... Smile
e pa ja ocigledno nisam upucena...
a kad smo wec kod toga,cinjenica je da swaka muzika ima swoju losu stranu i uticaj,ako cemo prawo 60%rockera su narkomani...(statika ne laze)a bas to za prostituciju i narodno nisam sigurna...skrecete s teme bezweze.... Smile
  Ne skrećemo temu, to je tema. za 60% ...nema šanse. Možda u tehnu, čak neki procenat više, ali to nisu narkomani u klasičnom smislu. Nema tu mnogo heroinskih i sličnih zavisnika. Što naravno ne znači da su sasvim bezebedni.
   izvini, stefane, a rap je izuzetno bogata muzika? Kao, ne znam da pevam, pa recitujem svoje političke stavove u vezi prava crnaca?   Opet, ja ne generalizujem rap, ali to što pričaš...nisi upućen... ja sam počeo da slušam tehno s prodigyijem, koji je mnogo bogatiji od klasičnih početaka tehna, mislim, na dobar deo. Kad malo zagrebeš ispod površine vidiš da tu ima dosta zanimljivih stvari. A, uostalom tehno je samo uži pojam. elektronika ima bar 7 pravaca koji se vidno razlikuju... tako da, ako nećeš da ja pričam o 50 cent-u kad kažem rap, nemoj ni ti da generalizuješ "tehno".
« Poslednja izmena: 23. Maj 2007, 21:08:26 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 137 138 140 141 ... 148
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.