Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 139 140 142 143 ... 148
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: dokle ce Srbija slusati Cece, Jece i ostale....  (Pročitano 69532 puta)
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson K800i
Aj srkich ne prozivaj RAP jer ta muzika je vise socijalna nego kriminalana. Ako 99% narodnjaka ne podstice
kriminal onda je nasa Srbija kolevka pacifizma...... Smile
Smile Smile Smile Smile Smile Smile

jesi bre ti lud o kojoj socijalnoj muzici procas kad ti paf dedi glavni producent svih tih repera a on trosi 5 miliona za vece a sklapa tekstove o socijalnoj nepravdi losem sistemu problema u drustvu i dok njegovca ciljna grupa jede govna on jede kavijar pije kristal i vozi se u kadilak i tebi su ti ljudi borci za socijalnu pravdu a stalo im je do solcijalne pravde koliko i meni do kulture!
a u crnackim kvartovima i americi je nasilje i kriminal jedno 10 puta u vecem obimu nego kod nas tamo gde se slusa tvoja muzika ubivaju samo zato sro si im usao u kvart a u srbiji mogu od subotice do leskovca da se vozim gde hocu i to u kabrioleta i niko nece da me pipne nema mesta u beogradu gde nesmem da se prosetam sa pederusom i lancem od 10 kila oko vrata i da me niko ne pipne a ajde prosetaj se ti tako malo po tvom lepom bronksu nemoj da pricas nesto kad eznas nista nije svet danska i svajcarska u brazilu se kupuju panciri deci dok ih setas u kolica jesi li cuo mozda sta je ms13 raspitaj se malo pa onda jedi govna o kriminalu u srbiji jel ti onda ocigledno neznas sta je pravi kriminal sta su ratovi gangova favela otmice dece za neki otkup od 1000 evra itd dali ti znas da bi cela srebija bila potencijalna meta brazilskih favelasa jel svako moze da izvadi hiljadu evra a sta se tamo slusa da ne slusaju mozda mileta kitica?

Ej,polako bre,ja sam rekao da je 85% shit,i to se plasira na MTV-u,ali zagrebi malo,Rap moze biti veoma poucan,a posebno u zemljama istocne evrope,gde 0% rapuju o kriminalu,nego rapuju o socijalnim problemima!
Ako nadjes jednu pesmu turbo folka koja prica o losem stanju u zemlji javi se!
Nema u toj muzici nikakvih pouka,dok u rapu ima(Ne kazem u celom rapu,nego bar u 20% njega)!
« Poslednja izmena: 24. Maj 2007, 15:58:15 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a znas ti onu imam samo 8 ari al za ljubav to nemari ili nemam nemam para al za zene imam dara naravno to nisu narodnjaci kmoje ja volim ali to je upuceno onom jadnom seljaku koji nema za hleb dase tesi tako da i u narodnoj muzici ima 20 posto toga sto ti pricas!
a o cemu peva nasa rep pesma kes kolica uzgred pesma mi se svidja ali ne peva o socijalnim problemima tako da to sto ti pricas ne pije vodu!ili ces sad da kazes da je i to shit jedino sto je dobro to je sto tvoj komsija i ti repujete i to cuje 5 ljudi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
a znas ti onu imam samo 8 ari al za ljubav to nemari ili nemam nemam para al za zene imam dara naravno to nisu narodnjaci kmoje ja volim ali to je upuceno onom jadnom seljaku koji nema za hleb dase tesi tako da i u narodnoj muzici ima 20 posto toga sto ti pricas!
a o cemu peva nasa rep pesma kes kolica uzgred pesma mi se svidja ali ne peva o socijalnim problemima tako da to sto ti pricas ne pije vodu!ili ces sad da kazes da je i to shit jedino sto je dobro to je sto tvoj komsija i ti repujete i to cuje 5 ljudi!
    Mmmm... srkich... vidiš da si ti ipak za umetnost... Smile  u drevnim civilizacijama najviše (Indija, nekad.... itd...) se stvarala muzika za elitu, vladajući sloj, bogataše...  Koja je bila naprednija od ove za raju. 
        Šalu na stranu,kod tebe, ako se podrazumeva da tu ima para  onda je fensi, a ako je kao pesma koju pominješ , gde se kaže "nemam para", onda je to za boraniju. Vidiš, problem je u načinu na koji ti gradiš svoj ukus. Logika ti i nije neka.
« Poslednja izmena: 25. Maj 2007, 01:36:11 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson K800i

Kakva bre kes kolica?
Ko je pominjao domaci rap,rekao sam istocnoevropski rap,posto mi i nemamo bas neke rapere,i taj nas "rap" je isto sto i taj turbo folk!
Pazi ima izuzetaka,poslusaj centrifugu od D-Fenca pa ces videti o cemu pricam,pravi socijalni rap protiv beogradizacije!
da si ti cuo poljsku grupu WWO pa da vidis sta je saocijalni rap,a ne ova americka i nasa sranja!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6630
Yo man , yo !!! 
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson K800i
Markoski da li se slazes sa mojim misljenjem ili samo ovako to pises!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

NiStA_NiJe_SlUcAjNo

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N73
Ma nemaju ljudi pojma,pa velika vecina slusa ono sto velika vecina slusa...Neznaju da nadju rzliku izmedju onoga sto valja i onog sto drugi slusaju...Sta reci...Nezna se koliko dugo ce se slusati,mada Ceca netje jos dugo,bar smo taj problem resili...xexe Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6630
Ma nemaju ljudi pojma,pa velika vecina slusa ono sto velika vecina slusa...Neznaju da nadju rzliku izmedju onoga sto valja i onog sto drugi slusaju...Sta reci...Nezna se koliko dugo ce se slusati,mada Ceca netje jos dugo,bar smo taj problem resili...xexe Smile

Ih pa žene u tim godinama su kao vino !!!
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa ja koliko znam mi smo u istocnoj evropi i sad sta vecina slusa i sto je komercijalno ne valja znaci to je kao sa sportom bolje se igra fudbal u okruznoj ligi nego u prvoj i bolje se igra fudbal u srbiji nego u engleskoj ja koliko znam i klasicni muzicari i mocart bah i kurta i murta koji su ostali upamceni kao najveci muzicki umetnici su bili bogati i puni para!
A evo ti jos jedna narodna koja govori o socijalnoj nepravdi siroma sam siroma sam al volim da zivim pa onda udaj se za nekog bogatasa pa onda koliko ima narodnih pesama koje kazu neda te tvoja majka zao sto sam bedan itd!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
SonyEricsson K800i
pa ja koliko znam mi smo u istocnoj evropi i sad sta vecina slusa i sto je komercijalno ne valja znaci to je kao sa sportom bolje se igra fudbal u okruznoj ligi nego u prvoj i bolje se igra fudbal u srbiji nego u engleskoj ja koliko znam i klasicni muzicari i mocart bah i kurta i murta koji su ostali upamceni kao najveci muzicki umetnici su bili bogati i puni para!
A evo ti jos jedna narodna koja govori o socijalnoj nepravdi siroma sam siroma sam al volim da zivim pa onda udaj se za nekog bogatasa pa onda koliko ima narodnih pesama koje kazu neda te tvoja majka zao sto sam bedan itd!

Klasicni muzicari u 80% slucajeva uopste nisu bili bogati!
A kada bi dosli do bogatsva oni bi ga odbijali!
Betoven nije hteo da svira za Napoleona koji se proglasio za cara i odbio raskosan zivot!
A mi jesmo istocna evropa,ali muzicki smo balkanci!
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 139 140 142 143 ... 148
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.