Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 136 137 139 140 ... 148
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: dokle ce Srbija slusati Cece, Jece i ostale....  (Pročitano 69565 puta)
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
   Pa, jedino mi ima smisla ako kaže, aha, ti imaš pare, ti si sposoban da ih stvoriš , ložim se na tu moć.
    tvoju moć. I na to kako ti voziš kola. Ali ne na kola. Naročito ako je kola kupio tata, onda prva teorija o moći pada u vodu. A toga, naravno ima dosta.
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa covece zamisli da si ti sad u situaciji da ti tata zemljoradnik a majka domacica zivite 10 u kuci otac jos izigrava neku moc bije sve po kuci a na ulici savija glavu nesme nikoga da pogleda u oci jel opste je poznato da su kriminalci i mocnu ljudi mnogo bolji roditelji od bednih zato sto ovi su u drustvu niko i nista i jedino na koga mogu da se iskaljuju to je na zenu jadnu i decu a toj zeni su roditelji isti kao taj njen muz tako da izlaza nema i ti se vozis celi zivot na traktor i sta sad ne lozis se na to da sednes u lep auto jedes lepu hranu spavas u topao krevet pa makar u zamenu za to morao da radis svasta u sexu pa mislim da nema sta da se diskutuje najbolji primer za to ti je put do kopaonika kroz onim selendrama gde svakoj ribi vidis u ocima kako kaze uzmime iradimi sta hoces samo me izvuci odavde nije to pitanje para koliko pitanje nekog drugog nacina zivota sad moze da se ovde ljuti i duri ko koliko hoce ali situacija je takva i to nemoze niko da porekne!
a sto se tice cedista koji ce ovde da pricaju da to u srbiji samo ima ima toga i u madjarskoj mnogo vise nego u srbiji i u vecini ove zemaljske kugle!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
  Potpuno se slažem s dobrim delom teksta. Što se mene tiče, ja bih legalizovao prostituciju. Ako već postoje, bar nek nemaju makroe na vratu i nek imaju medicinske provere i ostalo. Ali nije to isto što i Mađarska.. ovde je fazon da je to sasvim normalno i opravdano, da se to promoviše kao uspeh u životu, za "obične" devojke.. tamo je to sex industrija, biznis.
    Ali to nema veze s tim šta je nekom lepo i šta ga privlači...kao...zaljubila se u kola pa se kači na menjač  Smile  A toga ima najviše tamo gde su ljudi potlačeni i u bedi.. npr. crnci. isti ko mi...50 cent i ekipa. Sve u qurcu, jedini koji imaju pare su neki kriminalci, sigurno neće da rade u federalnom sudu  Smile  I ista priča. U Amsterdamu te u "red light zone" ribe prizivaju iz izloga... ali im društvo nema te sisteme vrednosti kao kod nas. Ili jesi ili nisi ...kur.. ovaj...lav  Smile
    Sve to što si reko je tačno. Znači, nije samo pitanje para nego načina života. Ok. Samo, to je "vidla žaba da se konji kuju pa i ona digla nogu". Što znači, tamo negde je neka moda, urbana sredina bla bla.. Volela bi i ona.. i sad, kao uklopila se a to joj ..nije baš poznat teren.
     Onda se uvuče u te tokove i onda to interpretira na svoj način. problem nastaje kad ona diktira te tokove..modne, muzičke. A ne zna...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
MEni stvarno nije jasno sta ti imas protiv toga sto neko tumaci kao uspeh to sto se jebe sa nekim ko ima pare i sto se prodaje sam si reko da si protiv makroa kao i ja i za legalizaciju prostitucije zasto onda imas problem sa tim sto neko vidi to kao svoj uspeh meni je uspeh da imam najvecu kurvetinu nekome je uspeh da ozeni nevinu i ja nemam nista protiv toga ja jurim kurve moj drugar juri fine devojcice 3ci ima postenu zenu i dete i to nam ne smeta da se druzimo svako ima svoj uspeh i svako zivi kako hoce ali ja mislim da ocigledno ti imas problem sto su ljudi najvise prihvatili ovu moju formu uspeha!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
   Aaa,,, jurim i ja svakakve... niti mi pada na pamet da tražim "poštenu" za ženu... te su najopasnije  Smile  A da hoće da se izvuku iz neke bede na taj način, to je ..šta se može. Tužno. A kad im to neko uvije u lepu foliju... pa da ga prihvate kao nešto pozitivno za njih. Kad može Goga, mogu i ja. Udri brigu na veselje. Nisam ja kurva, ja sam "ludača"..ma sigurno. ILi, "bitch", kad su crnci u pitanju.To je problem sa Grandom.U svakom slučaju, snalaženje, surova borba za egzistenciju a sigurno ne neki "viši" oblik života ili sloboda. Sloboda življenja nije... tipa , sanjaš ti radiš to i to u životu, imaš nešto svoje...nema tu slobode duše. Lepo se uniformišeš, uparadiraš i čekaš BMW sedmicu. Hoćeš na more, oćeš da imaš ovo.. samo, kad sanjaš o tome ne sanjaš govna koja mora da pojedeš. Sve je to onda nekako na silu, obaveza. Čim ti počneš da planiraš "ekonomski", da organizuješ s kimk ćeš da legneš...duša umire. Sex je sloboda, a to je možda sloboda za njih koje se izvlače iz bede. Samo , paradoksalno, oslobodile se svoje bede a navukle drugu. Kurve imaju najsiromašniji seksualni život, jer nije spontana, divlja želja, baš ovde, baš s njim, baš sad, nego  obaveza.  A, lepo je probati kurvu, ali... da li čoveku može da prija kad zna da nije u stanju da nešto uživa nego "radi"? Tako stalno?  Ma nebitno... kažem, ona lepo odvali Gogu i onda sve ide lakše. uteši se. Znači, da se vratimo na temu:

Ok. Samo, to je "vidla žaba da se konji kuju pa i ona digla nogu". Što znači, tamo negde je neka moda, urbana sredina bla bla.. Volela bi i ona.. i sad, kao uklopila se a to joj ..nije baš poznat teren.
     Onda se uvuče u te tokove i onda to interpretira na svoj način. problem nastaje kad ona diktira te tokove..modne, muzičke. A ne zna...
« Poslednja izmena: 22. Maj 2007, 05:46:43 od DJedai »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svice svice tek sto nije!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 622
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6630, N79
dok god bude cece , jece i glupe dece!!!
IP sačuvana
social share
Put do pakla je poplocan dobrim namerama!!!

arhitekta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

somewhere I belong...i guess...:)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 718
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 6270
moze li se znat kako dodjosmo na temu prostitutki?pogledajte naslow,iako ima neke weze s nasom estradom,to nije tema naseg razgowora...puff
IP sačuvana
social share
-gdje bi nam bio kraj da nije tako blizu?!
-zeli samo ono sto od tebe zawisi
-mnogi ljudi nisu dostojni dana pa on ipak swice
-u swakoj ljubawi postoji onaj koji ljubi i onaj koji okrece obraz
-bog nam je dao jedan jezik a dwa uweta da bismo manje pricali a wise slusali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
prostitucija,kriminal,folk sve je to usko povezno...

`90 kad su cvetali kriminal i prostitucija,svetao je i folk....e sam u pravu ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
moze li se znat kako dodjosmo na temu prostitutki?pogledajte naslow,iako ima neke weze s nasom estradom,to nije tema naseg razgowora...puff
  Pa ko zna, zna...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
metal jednako sekte i samoubistva tehno jednako narkosi i najgori sljam sta bre sviras kriminalom su se bavili ljudi koji su slusali rok 70 tih godina a prostitucija je na odnosu na thailand i maleziju i brazil minorna pojava u srboiji pa se tamo ne slusa folk tako nemoj da lupetas ovde gluposti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 136 137 139 140 ... 148
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.347 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.