Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dokazi o nepostojanju (hriscanskog) Boga  (Pročitano 65118 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Po merilu Boga. Ja ne znam odakle to da Bog treba da sprecava zlo.

opet pravish dve greshke :

1. prema hriscanskoj veri : bozja i ljudska merila dobra i zla su ista , upravo zbog onog dogadjaja sa drvetom dobra i zla , posle koga ljudi postaju odgovorni za svoje postupke . to otprilike znachi da i najgori kriminalac ima osecaj za dobro i zlo kao i bog , i da upravo stoga moze biti osudjen  Smile

2. bice koje je savrsheno dobro , mora da sprechava zlo .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
@Makros
To je YHWH uzurpator poslat od strane klapaca iz Oriona.

Session 16 of ''The Law of One'' by Ra, An Humble Messenger ==
=== January 31, 1981 ===  
<b>Questioner:</b> [What contacts has the Orion group made with our planet?]
<b>Ra:</b> I am Ra.  Approximately four five thousand [45,000] years ago an attempt was made.  It was not successful.  Approximately two six oh oh, 2,600, years ago the group sent an entity of social memory complex to this planetary sphere.  This effort met with some success but was in the space/time continuum lessened in impact.  Since approximately two three oh oh, 2,300 years ago in your measure this group has constantly been working upon the harvest just as the Confederation.

<b>Questioner:</b> Can you name the entity that they sent 2,600 years ago?

I am Ra.  This entity named by your peoples, Yahweh.

Ovo 2600 godina je posle ispravljeno u 3600 godina (tj 1600 pre Hrista). Konkretno:

Ispitivač: Hvala vam. Onda pretpostavljam da se Konfederacija neko određeno vreme držala daleko od Zemlje. Kakve okolnosti su stvorili sledeći kontakti koji su napravljeni?

Ra: Ja sam Ra. Otprilike 3.600 vaših godina u prošlosti, postojao je uticaj Orionske grupe, kako ih vi nazivate. Zahvaljujući rastućem negativnom uticaju na distorzije mišljenja i delovanja oni su bili u stanju da počnu da rade sa onima, koji su od najranijih vremena imali utisak da su bio da su oni posebni i drugačiji.

Pre mnogo, mnogo vaših godina jedan entitet Konfederacije, entitet koga nazivate Yahweh, je genetskim kloniranjem usadio tu sklonost (polarizaciju) u one ljude koji su se postepeno nastanjivali u okolini Egipta i mnogim drugim mestima, posle potapanja kopnene mase Mu. Ovde je Orionska grupa pronašla plodnu zemlju da poseje seme negativnosti, ono seme, koje je uvek seme elitizma, osećaja da su drugačiji, oni koji manipulišu da bi porobili druge.

Entitet, poznat kao Yahweh je osećao veliku odgovornost za ove entitete. Međutim, Orionska grupa je uspela da u ljude utisne ime Yahweh kao onog ko je odgovoran za ovaj elitizam. Yahweh je uspeo da povuče rezerve svojih vibracionih kompleksa i postao je jezički mnogo delotvorniji glasovno-vibracioni kompleks.

U tom kompleksu je stari Yahweh, sada neimenovan, u značenju „On dolazi“, počeo da širi pozitivnu filozofiju. To je bilo oko 3.300 godina u vašoj prošlosti. Tako je dodat onaj napeti deo, koji se naziva Armagedon.

Ispitivač: Kako je Orionska grupa prošla kroz karantin pre 3.600 godina? Efekat nasumičnih prozora?

Ra: Ja sam Ra. U to vreme to nije bilo u potpunosti tako, jer je postojao merodavni poziv i te informacije su tražene. Ako postoji mešani poziv, efekat prozora postaje intenzivniji.

Karantin u to vreme, da tako kažemo, nije nadgledan toliko brižljivo, zbog nedostatka polariteta i prozori su bili veoma propustljivi. Kada se približi vaša žetva, one sile koje nazivate svetlim rade u skladu sa svojim pozivima. Oni iz Oriona rade u skladu samo sa svojim pozivima. Ovaj poziv u sadašnjosti nije ni približno tako veliki.

Zbog efekta pojačanja ili kvadrata postoji veći otpor prodiranju. Ipak, slobodna volja se mora podržati i onima, koji tragaju za negativnim informacijama, mora biti udovoljeno preko onih koji prolaze zahvaljujući efektu prozora.

Ispitivač: Onda je Yahweh u pokušaju da ispravi ono, što bih ja nazvao greškom (znam da vi ne želite da se to tako naziva), pre 3.300 godina započeo sa pozitivnom filozofijom. Da li su se filozofija Yahweh-a i Orionske grupe prenosile telepatski ili su korišćene neke druge tehnike?

Ra: Ja sam Ra. Korišćene su još dve tehnike: jedna od strane entiteta, koji se nije više nazivao Yahweh, i koji je i dalje osećao da bi, ako bi uspeo da podigne entitete, koji bi bili superiorniji od negativnih snaga, ti pozitivni entiteti širili Zakon Jednog. Taj entitet, „Jod-Heh-Shin-Vau-Heh“, je došao među vaše ljude u obliku inkarnisanog bića i prirodnim reproduktivnim putem vaših fizičkih kompleksa rodio generaciju mnogo većih bića, koji su se nazivali „Anek“.

Drugi metod, koji se sa velikim uspehom koristio kasnije u scenariju, kako biste ga vi nazvali, je bila misaona-forma, kakvu često koristimo sa vašim ljudima da bismo sugerisali ono misteriozno ili uzvišeno. Trebalo bi da ste upoznati sa tim fenomenima.

Ispitivač: Možete li da navedete neke?

Ra: Ja sam Ra. To su informacije koje biste mogli otkriti. Ipak, kratko ćemo nagovestiti put, ukazujući na točak unutar točka i heruvima sa besanim okom.

Ispitivač: Da li je Orionska grupa pre 3.600 godina koristila slične metode za svoje delovanje?

Ra: Ja sam Ra. Grupa imperije je u to vreme imala svog emisara na vašem nebu.

Ispitivač: Možete li da opišete tog emisara?

Ra: Ja sam Ra. Emisar je bio vaše vatrene prirode, koja je tokom dana bila sakrivena iza oblaka. Trebalo je da zataška pitanja onih koji traže takav prenosnik i da ga učini saobraznim sa onim entitetskim kompleksom koji biste nazvali Kreatorom.

Ispitivač: Kako su tim entitetima prenošene informacije, pošto bi videli užareni oblak?

Ra: Ja sam Ra. Putem misaonih-formi i putem stvaranja vatrenih fenomena i drugih događaja koji deluju kao čudo.

Ispitivač: Da li je onda bilo nekih proroka iz tog perioda ili neposredno posle njega, koji su zapamćeni?

Ra: Ja sam Ra. Oni iz Imperije nisu uspeli da dugo održe svoje prisustvo posle otprilike tri, nula, nula, nula datuma u vašoj istoriji i bili su primorani da donesu odluku da fizički napuste vaše nebo. Takozvanim prorocima su često davane mešane informacije, ali najgore što je Orionska grupa postigla u tom slučaju je bilo da učini da ti proroci govore o propasti, jer je prorokovanje u tim danima bila preokupacija onih koji su voleli svoje bližnje i jedino želeli da budu na usluzi njima i Kreatoru.

Ispitivač: Da li hoćete da kažete da je Orionska grupa uspela da iskvari neke od poruka pozitivno orijentisanih proroka proročanstvima o propasti?

Dakle, u isto vreme su i pravi i YHWH uzurpator sirili svoju filozofiju Jevrejima. Smile

Sad Brana na miru moze da prigrli svog boga sebi nazad... Smile
« Poslednja izmena: 01. Sep 2010, 21:35:50 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
1Deki , izvini , ali non stop citiras tog Ra .
da li se meni cini ili ti potpuno verujes u sve ono sto je receno na toj i ostalim seansama ?

potpuno , beskompromisno verujes ?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
U najvecoj meri - DA! Smile
Ovo sto sam ti naveo za YHWH mi itekako ima smisla s obzirom da se poklapa sa vremenom Starog Zaveta...
Inace, gdegod da sam ostavio neki citat iz materijala obicno naidjem na negodovanje. Onda kada pitam: 'Pa dobro, sta nije u redu u textu?' Obicno kazu tipa: 'Nista, samo mi se, eto, ne svidja...'
Mislim, Materijal nije odgovor na sve i jedno pitanje koje ljudi postavljaju, ali sigurno moze pomoci oko dobrog dela upita koje stalno postavljamo i saplicemo se u mraku i udaramo glavom od zid ne znajuci kuda idemo..
Dobro, manje cu postavljati materijala van teme koju lepo imam...obecavam. Smile
« Poslednja izmena: 01. Sep 2010, 22:20:50 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
U najvecoj meri - DA! Smile
Ovo sto sam ti naveo za YHWH mi itekako ima smisla s obzirom da se poklapa sa vremenom Starog Zaveta...
Inace, gdegod da sam ostavio neki citat iz materijala obicno naidjem na negodovanje. Onda kada pitam: 'Pa dobro, sta nije u redu u textu?' Obicno kazu tipa: 'Nista, samo mi se, eto, ne svidja...'
Mislim, Materijal nije odgovor na sve i jedno pitanje koje ljudi postavljaju, ali sigurno moze pomoci oko dobrog dela upita koje stalno postavljamo i saplicemo se u mraku i udaramo glavom od zid ne znajuci kuda idemo..
Dobro, manje cu postavljati materijala van teme koju lepo imam...obecavam. Smile

a nee  Smile...nisam ja nista sugerisala. slobodno ti , bar sto se mene tice, postavljaj Ra materijal po slobodnoj volji  Smile
ali ...opet lako se izracuna vreme , ne moze tvrditi nesto 100% .
licno verujem da posle toliko procitanog materijala i ti mozes da ovako nesto napises , ili nesto kao HH ...ipak je imao vremena , zar ne , odgovarao je sutradan na pitanja  Smile

mislim da ovo tvoje iznosenje materijala moze da se poveze sa pitanjem forumasa kako da "pomogne" kolektivnoj svesti da dodje do saznanja o ovim materijalima . Smile

sto se teme tice , vidim da ste razmatrali raznorazne pokolje i koncentracione logore .
niko se od nas nije zapitao zasto nas Bog kaznjava , sta smo uradili da se dese ovakve katastrofe i nepravde .
niko od nas nije ni pomislio da smo uzrok bas mi .
imamo izbor - hoces da budes dobar ili da budes los.
i za jedno i za drugo postoje konsekvence.
koliko smo se puta oglusili na Njegove svete reci ? koliko puta smo ga popljuvali? koliko od nas sada u ovome momentu postuje 10 Bozijih zapovesti ?

poubijao egipatsku decu? prvorodjene ? a koliko je puta opominjao ?

"udaramo " ga najnize , najpodlije , najpodmuklije i zelimo da nam daje i daje i daje ...

zapitajte se ..da ste Bog jedan dan koliko bi nas tacno ostalo na planeti ??
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
mob
HTC One
Citat
niko se od nas nije zapitao zasto nas Bog kaznjava

Ne znam zasto vas kaznjava, ali to sto je Bog ne daje mu nikakvo pravo... osim sto bi mu se prosto moglo, sto se svodi na zezanciju sa njegove strane i pozivanje na silu  Smile

Citat
koliko smo se puta oglusili na Njegove svete reci ? koliko puta smo ga popljuvali? koliko od nas sada u ovome momentu postuje 10 Bozijih zapovesti ?

Da je savrsen, ne bi stvorio kvarljivu robu. A ako neko opet potegne slobodnu volju - i bez zla kao takvog ostalo bi i dalje nepregledno more stvari/izbora/postupaka koje bi covek mogao da slobodnom voljom sprovodi za svoga zivota.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
nije on stvorio kvarljivu robu mi smo se pokvarili .

kad dodjes na svet ti si jedno malo nevino i neiskvareno bice, sta ti se kasnije desi ? to je ono sto ti od sebe napravis  Smile

deda  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Slobodna volja. Radi sta oces, al posle ides bogu na istinu. On, kao savrseno dobar, oprasta i najgnusnija zla uz pravo pokajanje i molbu za oprost. Gde ces savrsenije?

hoces da kazes da je hitleru sve oprosteno, s obzirom koliki vernik je bio?? 

meni takav raj uopste nije potreban  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Po merilu Boga. Ja ne znam odakle to da Bog treba da sprecava zlo.

opet pravish dve greshke :

1. prema hriscanskoj veri : bozja i ljudska merila dobra i zla su ista , upravo zbog onog dogadjaja sa drvetom dobra i zla , posle koga ljudi postaju odgovorni za svoje postupke . to otprilike znachi da i najgori kriminalac ima osecaj za dobro i zlo kao i bog , i da upravo stoga moze biti osudjen  Smile

2. bice koje je savrsheno dobro , mora da sprechava zlo .

Sa prvom tackom se slazem u potpunosti. A istakao sam samo Boga jer on ima zavrsnu rec. Kao sto uciteljica ima ulogu da ocenjuje tvoj rad tako i Bog ocenjuje nacin na koji si proziveo zivot. Isti princip, zivot i zivotne poteskoce su kontrolni zadatak a Bog na kraju ocenjuje.

Sa drugom tackom se ne slazem i to sam pomenuo u svojoj prvoj replici ovde.

hoces da kazes da je hitleru sve oprosteno, s obzirom koliki vernik je bio?? 

Otkud ja to znam, nisam ja Bog.
« Poslednja izmena: 01. Sep 2010, 23:20:47 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Sa drugom tackom se ne slazem i to sam pomenuo u svojoj prvoj replici ovde.

da li je po tebi dobar chovek koji ne chini nikakvo zlo , ali recimo mirno gleda ubistva , silovanja , pljachke iako moze da pozove policiju u svakom trenutku ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.