Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dojadilo mi je da neko ruši moj rodni grad  (Pročitano 21794 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
И где је била дотична да нам 6.октобра пише писмо о покраденој скупштини, опљачканим радњама, покраденим патикама и телевизорима?

веселила се са хулиганима Smile

освајање слободе....навијачи црвене звезде...волео их тада веран матић и дотична трудница Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia 
Citat
иначе...да није било тих хулигана 5 октобра

A sta bi bilo da nije 45-e bilo partizana i nemaca, mirka i slavka,a ?

Napred gledaj decko, napred ...i skini kapuljacu i uzmi radi nesto pa ce ti biti bolje, samim tim ces i shvatiti o cemu ova trudnica govori  Smile

IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia ispo iz modu
Citat

Napred gledaj decko, napred ...i skini kapuljacu i uzmi radi nesto pa ce ti biti bolje, samim tim ces i shvatiti o cemu ova trudnica govori  Smile

Где да ради кад су трудницини запосели сва радна места у градским друштвеним јавним комуналним... предузећима и државној администрацији, а фабрике упроипастили и продали? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat

фала драгом богу Smile радим већ 17 година  ... Smile а капуљаче не носим...не знам како је код тебе на каћкој петљи Smile
иначе...трудница(сад као треба да јој се попушта или шта Smile ) је гарант припадница неке дс елите...у ствари...да не пишем...твајс све лепо објаснио
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat
Zapravo doticna se upravo posrala po svima koji "imaju kapuljacu" tada i sada. . .

Сад је касно, не иде да после 10 година сереш по онима које си месецима после 5.октобра дизао у небеса па чак им и награде делио и све то преносио путем тв-а. Много је лицемерно. Smiley
Kratko pamcenje imas. Te koji su krali patike i razbijali izloge niko nije dizao u nebesa, sledeceg dana su svi srali po njima. Secam se kao danas.(pricam o obicnim ljudima, koji su se prikljucili prakticno "ustanku")

Al razlika izmedju sad i tad je sto se tad to smatrala kao kolateralna steta, jer je ucinjen veliki i tezak posao, a to je zbacivanje rezima, i svima je pao kamen sa srca, iako su prvi put vidjene ovakve scene u skorijoj istoriji

A danas(i posle mitinga za kosovo) je upravo razbijanje izloga i kradja patika glavna tema, jer nije bilo potrebe za razbijanjem privatne svojine, a opet povod je bio mnogo blazi od zbacivanja 10ogodisnjeg rezima, ovde se ipak za trenutak i izgubio podatak da su oni tu zbog gej parade, sto je valjda bila i poenta, da Srbi ne dozvole da ode slika u svet kao gej drzave. . .
Сле јр
Слажем се ја и да је ненормално да пандури имају пет пута више повређених од демонстраната. То може да буде и мера релативно благог одговора на демонстрације.
To je to . .
« Poslednja izmena: 13. Okt 2010, 14:58:10 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia 
Citat
Где да ради

Evo ja cu da ga zaposlim kod sebe. Ali treba da se radi i to dobro, svaki dan po 8 sati. Mnogo, a ? Smile

A i ko ce da trpi sefa koji samo naredjuje, vise se isplati biti kod keve na kazanu i imati slobodno vreme, treba divljati gradom i urlikati na utakmicama ...

Kakvoj kackoj petlji ? Smile
« Poslednja izmena: 13. Okt 2010, 14:57:09 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Аман, жена прозива оне ликове који су храбри само у маси и крију се иза масе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Psovke koje je lider LDP-a uputio prolaznicima na „Paradi ponosa“ ili su izraz njegovog nevaspitanja i licemerja ili predstavljaju poziv na intimno druženje, smatraju političari u Srbiji!

Naime, kako je „Alo!“ već pisao, na „jutjubu“ je osvanuo snimak na kome Čedomir Jovanović dvojici prolaznika koji su mu dovikivali da je peder i dozivali ga da se vrati, žustro odgovara da će ih je*ati!
Dragan Todorović, potpredsednik SRS-a, kaže za „Alo!“ da nije baš siguran da li je Čeda mladim sugrađanima uputio „psovku ili ponudu“.
- Nemam ništa protiv ukoliko Čeda ima sklonosti prema muškarcima! Svako ima pravo da kaže i radi šta hoće. Što se mene tiče, može čak i da se oženi muškarcem. Ako je mogao onaj Vestervele, može i Čeda! Takva izjava zasmetala bi mi samo u slučaju da ju je uputio meni - ističe Todorović. Za razliku od njega, Aleksandar Vučić, potpredsednik SNS-a, Čedino ponašanje okarakterisao je kao licemerno!

- Čeda je uvek izigravao čistunca! Bezbroj puta dao je sebi za pravo da nas kritikuje i proziva. Držao nam je predavanja o tome šta je nasilje, a on i njegovi su palili Skupštinu, uzimali puške iz ulice Majke Jevrosime i krali umetničke slike. Puna su mu usta priče o evropskim manirima. E pa nisam znao da su to ti maniri! - navodi Vučić.
S druge strane, Dragana Markovića Palmu, lidera JS-a, Jovanovićevo ponašanje, kako kaže, nimalo ne interesuje!
- Jovanović me nimalo ne interesuje! On ne predstavlja vlast - isključiv je Palma. Željko Ivanji, poslanik G17 plus, kome su trojica mladića na putu ka „Paradi“ preprečili put, vređali ga i pretili, kaže za „Alo!“ da i pored toga nije reagovao.
- I mene su častili sličnim povicima, ali nisam reagovao na njihove provokacije. Javne ličnosti moraju da vode računa o svom ponašanju! - kaže on. I Jelena Trivan, portparol DS-a, smatra da političari treba da budu uzor građanima.
- Nama mnogo manje treba da bude dopušteno nego običnim građanima. Ova „Parada ponosa“ bila je kao lakmus papir za sve političare u Srbiji.

Ilić: Nek od mene uče!

Velimir Ilić, koji slovi za narodskog političara, sa „tankim fitiljom“ i bez dlake na jeziku, kaže da ga Čedin rečnik nimalo ne iznenađuje.
- Svi se oni tako izražavaju, a samo meni spočitavaju. Sad je i on pokazao pravo lice! Drugima se prećutkuje, a ja sam za njih osoba za primer, nek od mene uče. Najviše mi smeta što je u Novom Pazaru branio mladiće koje je policija napadala, a ovde istu tu decu hoće da razapnu - kaže lider Nove Srbije za „Alo!“.

izvor: alo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Jbg Beograde, izmesti neke institucije po Srbiji ko zna mozda se ne budes rusio non stop...
Medjutim ja molim Boga da Beograd postane opet pasaluk i da onda zive mirno i spokojno bez ostatka Srbije koji im remeti mir i spokoj  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia 
Citat
а капуљаче не носим...не знам како је код тебе на каћкој петљи

alo bre mrgi ne diraj mi ni selo ni petlju  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.