Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dojadilo mi je da neko ruši moj rodni grad  (Pročitano 21800 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia 

Nikad nisam dozivljavala fb kao mesto za bilo kakve ozbiljne polemike, razmisljanja ....to je jedan prostor za razmenu lakih reci, osecanja, muzike, da saznam sta rade ljudi koje nisam videla i vise od deset godina....ali....Ovo sto se danima desava nema veze sa homofobijom, ljubavlju prema Srbiji, vrednostima srpskog naroda, Kosovom...... - Kako BRE volis moju Srbiju, a ljubav krijes iza kapuljace, kako volis srpske vrednosti a GADJAS ME sa kamenicama vrlo, vrlo trudnu OPET SAKRIVEN iza kapuljace!!!!! I onda cujem objasnjenje da si BIO zajedno samnom i 5. oktobra - pa i tad sam te se stidela, i tad si se sakrio iza kapuljace, i tada si pokusao da prodas moje ideale kradjom iz skupštine, demoliranjem, i tada si pokusao da se ogrebes za patike, televizore. Ja imam istorijat borbe za svoje misljenje sada vec dug 18 godina i NIKADA se nisam skrivala iza kapuljace nego sam otvoreno stajala iza svojih uverenja, nikada nisam prodala ideju za patike i nikada, ali NIKADA nisam brukala svoju zemlju jer je volim vise. Mozemo da pricamo i o srpskim vrednostima, ali bi prethodno mladi huliganu mogao da naucis srpsku himnu, da znas kako su poredjane boje na srpskoj zastavi, mozda i da te naucim OCE NAS!!!!Odakle ti pravo da Srbiju branis od mene - ja sam bila na tom Kosovu koje je tebi samo mrtvo slovo na papiru, odlucila sam da radjam decu u toj Srbiji jer verujem da je najbolja i da ce mojoj deci tu biti najbolje, ja branim Kosovo koje su tvoji izgubili jos pre 11 godina.Nazivaju te "mladim covekom" .... - NEMAS TI PRAVO na taj pojam jer mladi su vecina u ovom gradu koji svakog dana urade nesto dobro za sebe i svoju porodicu i time pokazuju koliko vise od tebe vole ovu zemlju, koji idu na koncerte, zurke, jure ribe, polazu ispite, zabavljaju se - to su mladi ljudi, ako nisi znao - ONI SU VECINA i prestani i njih da maltretiras. Svoju impotenciju leci kod doktora, a ne agresijom na moj grad i moju drzavu - predstavi se i izadji na crtu DEBELOJ TRUDNICI ...AKO SMES!!!!DOSTA VISE!!!!!!Izvinjavam se svim svojim prijateljima na malo tezim recima, na malo duzem tekstu i na teskoj temi ALI SAM MNOGO, MNOGO LJUTA!!!!!

Pismo Tamare Trpic , fenomenalno  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
nece se ponoviti peti oktobar , iako mnogi imaju nameru da sa ovakvim podrivanjem Srbije u ocim sveta i ljudi , dodju do istog raskola . Smile
narod je trenutno u grcu kako da kupi kilo hleba i ne razmislja o mitinzima i haosu .

Живи били па видели. Дискутоваћемо о томе кад се деси.  Smile

A ko da ponovi 5.10 ? Obraz/Nasi/Vasi/1234 ? Kako da ne.

Твоји неће сигурно, твоји могу једино јасеновац да понове.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Nema druge - izgleda . Nije ovo Zadar .. ili Split .. ili bilo koji  hrvatski grad .. pa da one koji su  drugaciji  od nas bacamo sa balkona , nabijamo na mesarske kuke , topimo u mesnim bunarima  ili rekama .. Btw.  davno je taj zid trebalo napraviti - da nas zaista rodjene u Beogradu - raznorazni dotepanci ne teraju po svetu belome .  Smile

Ovo je slobodarski Beograd i neko mora reci - dosta vise demonstracija protiv nase vlade !
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Citat
I onda cujem objasnjenje da si BIO zajedno samnom i 5. oktobra - pa i tad sam te se stidela, i tad si se sakrio iza kapuljace, i tada si pokusao da prodas moje ideale kradjom iz skupštine, demoliranjem, i tada si pokusao da se ogrebes za patike, televizore

иначе...да није било тих хулигана 5 октобра дотична госпоџа трпић би и даље гледала директора слобу на телевизији али не из хага већ из председништва Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Што се параде поноса тиче, начин на који је обезбеђивана кршио је моје основно људско право на слободно кретање - обезбеђење је било постављено у врло широком појасу, што су поготово осетили људи који живе око ЈДП-а и Београђанке.
Dobro dobro, ne zalazi u granu koju ocigledno ne poznajes dovoljno - pravo  Smile

Na kraju krajeva, moglo je de se krece, malo otezano, al je moglo, moj burazer je regularno kroz cela sranja prosao i otisao na NBG. . .
Не брини, довољно се разумем. Оно што сам хтео да подвучем је чињеница да је парада била непотребна, нарочито на овакав начин који допушта мањини да терорише већину. Као и да је град, због параде, доведен у опсадно стање.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 
Vidim ja da ce ova tema kao i ona prosla koja je govorila o istom dogadjaju polako poceti da lici na one sa sex foruma. Mnogo posetilaca, malo cega pametno recenog i mnogo materijala koji vam mogu pomoci prilikom izbacivanja telesnih tecnosti.

Mislim da je doslo vreme da ponovo dizemo bedem oko Beograda... ovaj put da se odbranimo od "nasih"...  Smile
Pa zar i ti   Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
I onda cujem objasnjenje da si BIO zajedno samnom i 5. oktobra - pa i tad sam te se stidela, i tad si se sakrio iza kapuljace, i tada si pokusao da prodas moje ideale kradjom iz skupštine, demoliranjem, i tada si pokusao da se ogrebes za patike, televizore

иначе...да није било тих хулигана 5 октобра дотична госпоџа трпић би и даље гледала директора слобу на телевизији али не из хага већ из председништва Smile

Дотична сере па се маже. Њени су покрали читаву државу, распродали све фирме, упропастили све што су могли, позапошљавали комплетне фамилије и страначке кретене у друштвена предузећа и администрацију, а дотичној су највећи проблем у животу пар сломљених излога и неколико пари покрадених патика.

И где је била дотична да нам 6.октобра пише писмо о покраденој скупштини, опљачканим радњама, покраденим патикама и телевизорима? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat

Jeste, da nije bilo huligana svi bi mi bili mrtvi do sada. . . Koja je to sila od ljudi. . .

Nikad nisam dozivljavala fb kao mesto za bilo kakve ozbiljne polemike, razmisljanja ....to je jedan prostor za razmenu lakih reci, osecanja, muzike, da saznam sta rade ljudi koje nisam videla i vise od deset godina....ali....Ovo sto se danima desava nema veze sa homofobijom, ljubavlju prema Srbiji, vrednostima srpskog naroda, Kosovom...... - Kako BRE volis moju Srbiju, a ljubav krijes iza kapuljace, kako volis srpske vrednosti a GADJAS ME sa kamenicama vrlo, vrlo trudnu OPET SAKRIVEN iza kapuljace!!!!! I onda cujem objasnjenje da si BIO zajedno samnom i 5. oktobra - pa i tad sam te se stidela, i tad si se sakrio iza kapuljace, i tada si pokusao da prodas moje ideale kradjom iz skupštine, demoliranjem, i tada si pokusao da se ogrebes za patike, televizore. Ja imam istorijat borbe za svoje misljenje sada vec dug 18 godina i NIKADA se nisam skrivala iza kapuljace nego sam otvoreno stajala iza svojih uverenja, nikada nisam prodala ideju za patike i nikada, ali NIKADA nisam brukala svoju zemlju jer je volim vise. Mozemo da pricamo i o srpskim vrednostima, ali bi prethodno mladi huliganu mogao da naucis srpsku himnu, da znas kako su poredjane boje na srpskoj zastavi, mozda i da te naucim OCE NAS!!!!Odakle ti pravo da Srbiju branis od mene - ja sam bila na tom Kosovu koje je tebi samo mrtvo slovo na papiru, odlucila sam da radjam decu u toj Srbiji jer verujem da je najbolja i da ce mojoj deci tu biti najbolje, ja branim Kosovo koje su tvoji izgubili jos pre 11 godina.Nazivaju te "mladim covekom" .... - NEMAS TI PRAVO na taj pojam jer mladi su vecina u ovom gradu koji svakog dana urade nesto dobro za sebe i svoju porodicu i time pokazuju koliko vise od tebe vole ovu zemlju, koji idu na koncerte, zurke, jure ribe, polazu ispite, zabavljaju se - to su mladi ljudi, ako nisi znao - ONI SU VECINA i prestani i njih da maltretiras. Svoju impotenciju leci kod doktora, a ne agresijom na moj grad i moju drzavu - predstavi se i izadji na crtu DEBELOJ TRUDNICI ...AKO SMES!!!!DOSTA VISE!!!!!!Izvinjavam se svim svojim prijateljima na malo tezim recima, na malo duzem tekstu i na teskoj temi ALI SAM MNOGO, MNOGO LJUTA!!!!!

Pismo Tamare Trpic , fenomenalno  Smile
Dobar tekst.

Citat
Не брини, довољно се разумем. Оно што сам хтео да подвучем је чињеница да је парада била непотребна, нарочито на овакав начин који допушта мањини да терорише већину. Као и да је град, због параде, доведен у опсадно стање.
Svakako da je bila nepotrebna za nas, al za neke nalogodavce ocigledno nije, kad smo vec u takvoj situaciji, sa pozicije prava, policija mora da uradi sve u svojoj moci da obezbedi javnu bezbednost i javne interese, i mislim da je policija odlicno odradila svoj posao 10.10. . . Mogli su realno da ubiju boga u onoj deci. . .

Citat

Дотична сере па се маже. Њени су покрали читаву државу, распродали све фирме, упропастили све што су могли, позапошљавали комплетне фамилије и страначке кретене у друштвена предузећа и администрацију, а дотичној су највећи проблем у животу пар сломљених излога и неколико пари покрадених патика.

И где је била дотична да нам 6.октобра пише писмо о покраденој скупштини, опљачканим радњама, покраденим патикама и телевизорима? Smiley
Zapravo doticna se upravo posrala po svima koji "imaju kapuljacu" tada i sada. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Zapravo doticna se upravo posrala po svima koji "imaju kapuljacu" tada i sada. . .

Сад је касно, не иде да после 10 година сереш по онима које си месецима после 5.октобра дизао у небеса па чак им и награде делио и све то преносио путем тв-а. Много је лицемерно. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Сле јр
Слажем се ја и да је ненормално да пандури имају пет пута више повређених од демонстраната. То може да буде и мера релативно благог одговора на демонстрације.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.