Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dobrodošlica gostima iz Srbije u Makarskoj: Da imam nož, sad bih te zaklao!  (Pročitano 52978 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung S500
ja tamo samo u uniformi.

Jel' u uniformi francuske sobarice? Ili u uniformi medicinske sestre? A može i zubarica, zašto ne...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
ja tamo samo u uniformi.

Jel' u uniformi francuske sobarice? Ili u uniformi medicinske sestre? A može i zubarica, zašto ne...

a ćuj njesam ja hrvat  Smile 
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Mac OS X v: 10.6.7
Browser
Safari 533.21.1
Ima bit da se nismo najbolje razumjeli...

Ono šta sam ja želio reć je da je totalno apsurdno uopće govorit o granicama između država u srednjem vijeku, to je suludo jer niti su postojale države niti su postojale granice onako kako ih se danas shvaća.

Srednjevjekovni i feudalni koncept državne vlasti, državne pripadnosti i državnog teritorija nema skoro pa ništa zajedničkog sa tim konceptima kako ih se danas shvaća. Isto vrijedi i za narodnosnu odn. nacionalnu pripadnost.

Ali eto... ako ti želiš vjerovat da su na Hvaru živjeli Srbi i da Hvar ima nekakve veze sa Srbijom - ti vjeruj. Ništa šta ja (ili netko drugi) kažem i napišem u tome te ne može (i ne mora) razuvjerit. Svatko ima pravo vjerovat u šta god hoće.

Uostalom, o tome zaista nema potrebe razglabat na ovoj temi, koja se odnosi u prvom redu na turizam i na turističke boravke ljudi iz Srbije u Hrvatskoj, točnije Dalmaciji, još točnije Makarskoj.

Vjerujem da na forumu postoje teme koje su puno prikladnije za ovakve diskusije, kao i forumaša koji su puno više voljni o tome razglabat od mene.

U to ime, pozdravljam te 

I idem ja malo na more, danas je (opet) vruće za popizdit, a ja kroz prozor vidim more na sto metara od mene i baš mi je došlo da se mal bućnem

Pozdrav  Smile

kako nisu postojale drzave u srednjem vjeku?
koja drzava je poslje otkrica amerike krenula da kolonizuje centralnu ameriku i juznu ameriku?
koja drzava je osnovala koloniju na kojoj je danasnji brazil nastao?
sta s kinom i rusijom i bugarskom???
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung S500
kako nisu postojale drzave u srednjem vjeku?
koja drzava je poslje otkrica amerike krenula da kolonizuje centralnu ameriku i juznu ameriku?
koja drzava je osnovala koloniju na kojoj je danasnji brazil nastao?
sta s kinom i rusijom i bugarskom???

A jebi ga, sad... izgleda da i ti selektivno čitaš...

Ajde pročitaj opet taj moj post kojeg si citirao, ali sad malo pažljivije obrati pažnju na dio (točnije, dva dijela) u kojem piše "onako kako ih se danas shvaća"
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Browser
Safari 533.21.1
pa ti si rekao da drzave nisu postojale ja kazem da neke jesu....
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Browser
Safari 533.21.1
ustvari sta ja lupam neke jesu..
sve sto je postojalo je bilo drzava jos od mezopotamije dalje...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ne, nego bi Srbija, kao prvo i osnovno, morala cijelu svoju teritoriju dat Turcima.

A budući bi, u tom slučaju, Srbija prestala postojat, onda bi eventualno - ako bi Hrvatska Dalmaciju davala bilo kome - trebala Dalmaciju dat Veneciji (obalni pojas i otoke) i Turskoj (Dalmatinsku zagoru)

Naravno, poštujući to šta ti nazivaš "povijesnim granicama".

Ali, kao šta već rekoh, posve je apsurdno pričat po granicama i državnim teritorijima pozivajuću se na srednjevjekovlje.

I - kao šta već rekoh - tema prikladna za takve rasprave nalazi se na povijesnom dijelu foruma.

Au covece ala ti veze nemas o srbiji a vidim slabo ti je znanje i o hrvatskoj.

Srbi su naselili teritoriju Bosne i teritoriju danasnje Hrvatske u 6 veku tada ste i vi Hrvati dosli svi su ziveli u slozi, ali su srbi bili vecina, pogledaj malo populaciju u 19 i 20 veku srbi su bili vecina, bili su brojniji od hrvata i muslimana, tu se stvara problem koji uocavaju zapadne sile.

Dalje posto nepratis politicku scenu i niti te zanima realnost shvatio bi da zapad ima veliku ulogu u svemu tome.
Jedan nas covek koji je `90 je bio u vladajucoj garnituri  rekao je na jednoj TV stanici pre par godina da srpske vlasti u beogradu ne smeju da imaju nikakve pretenzije prema teritorijama zapadno od Drine i to su mu upravo rekli ljudi koji su vas podrzavali.

Dalje sam znas kakve ste sve zlocine cinili od I i II Svetskog rata pa i u ratovima `90 godina.

Niko ne spori hrvate, vec je problem realna hrvatska teritorija, dobili ste 20 %  srpske ili bosanske teritoriji nazovi kako god oces, i jos su vam italijani dali sigurno dobrih 5-10 %.
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
LG Nexus 5
Uhapšena Seka Aleksić u Hrvatskoj

Hrvatska policija privela je Svetlanu Seku Aleksić i njen bend u policijsku stanicu zbog problema sa radnim dozvolama.

Folk pevačica je privedena nakon nastupa u makarskom klubu "Petar Pan" zbog problema sa radnim dozvolama, piše Internet portal Index.hr.

Uz Seku, u policijsku stanicu su privedeni i članovi pratećeg sastava Gordan Mladenović, Mladen Pecović i Dušan Milovanović. Hrvatski mediji pišu da će protiv Seke Aleksić i njenog benda biti podneta optužnica zbog prekršaja Zakona o strancima.

Izvor: Vreme-online

Hapsite, nego sta. Dok hrvatski kvazi umetnici pune dvorane i sale po Srbiji, ova mucenica ne moze ni u kafani nekoj da otpeva svoje, radne dozvole su problem. Smile
Ali kao sto rekoh, da sam na mestu hrvata, ne bi ni jedan srbin tamo mogao da letuje.
Zapamtite, ipak su srbi rokali vase gradove. Setite se toga kada vidite srpskog turistu.

Haha, petar pan jbt.
« Poslednja izmena: 02. Avg 2011, 05:07:12 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Chrome 11.0.696.68

Hrvatska policija privela je Svetlanu Seku Aleksić i njen bend u policijsku stanicu zbog problema sa radnim dozvolama.

Folk pevačica je privedena nakon nastupa u makarskom klubu "Petar Pan" zbog problema sa radnim dozvolama, piše Internet portal Index.hr.

Uz Seku, u policijsku stanicu su privedeni i članovi pratećeg sastava Gordan Mladenović, Mladen Pecović i Dušan Milovanović. Hrvatski mediji pišu da će protiv Seke Aleksić i njenog benda biti podneta optužnica zbog prekršaja Zakona o strancima.

Izvor: Vreme-online

Hapsite, nego sta. Dok hrvatski kvazi umetnici pune dvorane i sale po Srbiji, ova mucenica ne moze ni u kafani nekoj da otpeva svoje, radne dozvole su problem. Smile
Ali kao sto rekoh, da sam na mestu hrvata, ne bi ni jedan srbin tamo mogao da letuje.
Zapamtite, ipak su srbi rokali vase gradove. Setite se toga kada vidite srpskog turistu.

Haha, petar pan jbt.
Каква шанса да се ријешимо "умјетнице". Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1

Dolce Gabanna, i njega cemo da apsimo  Smile

Haha, petar pan jbt.

Koje ime za klub a mogu da zamislim koji se likovi tu okupljaju kad nastupaju ovaki umetnici  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.127 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.