Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 18:56:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dobre i loše strane visokih plata  (Pročitano 12836 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ljudi pa nije valjda da nije dobro imati para?Nerzumem vas?Što više to  bolje!Samo nemoj te ocekivati da možete sve da kupite sa njima,imate ljudi koji su puni para a nesretni i obratno onih koji oskudjevaju a sretni!Sve je u glavi,pare su tu da naprave život lakšim,mada ima i onih koji zbog para polude i prave raznorazne gluposti!I još nešto parama je nekulturno mahati! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Ljudi pa nije valjda da nije dobro imati para?Nerzumem vas?Što više to  bolje!Samo nemoj te ocekivati da možete sve da kupite sa njima,imate ljudi koji su puni para a nesretni i obratno onih koji oskudjevaju a sretni!Sve je u glavi,pare su tu da naprave život lakšim,mada ima i onih koji zbog para polude i prave raznorazne gluposti!I još nešto parama je nekulturno mahati! Smile

tacno tako...

mahala..nisam..ako i jeste tako izgledalo to je zato sto sam ja jedina rekla da ih imam.
i opet se ne stidim da kazem.ja sam ih i zaradila.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
debil i debil sa parama nije isto.... Smile

ne zalim te..smesan si mi...grcevito se boris protiv mojih stavova samo zato sto nismo ni slicni..
takodje i ja tebi zelim puno srece...gde god bio...

znam u kojoj sam zemlji..i ne zelim preko...hocu bas ovde da zivim i uzivam.. Smile

Debil nisam, puno gresis. Ali kada vidim da te jedino na ovoj temi podrzava Marko Kraljevic onda prihvatam da sam debil. cak mi to imponuje kada me takve "velicine" i "gromade" nazivaju debilom.Ali ne vidim da se te necim zaduzio da me vredjas. To samo govori o tvojoj "interlektualnoj velicini" ! samo ne zaboravi da i ja umem da debelo uzvratim- medjutim nije ovo mesto za to.
Ne dao bog da smo slicni.
Onda bi  bila "Srbija  u kurcu" koa sto kaze Kraljevic Marko. Dobro je da ima u Srbiji normalnih ljudi koji znaju da misle pravilno.
Ja sam u Srbiji i zelim da je svojim radom i radom ostalih grdajana Srbije napravim boljom i da nasa deca zive bolje.tada ce i moja starost biti bolja ali se ne plasim starosti kao sto vidim da si se ti uplasila.
jednog dana ce i preko mene i preko tebe i preko svakoga ko se rodio nabaciti nekoliko kubika zemlje ili cemo zavrsiti u krematorijumu i sta,...?? Odnecemo svoje bogatstvo sa sobom.
Mozda kao Sloba- samo do ispod lipe.

Pare su vazne ali nisu najvaznije na svetu, ima nesto i u glavama ali ko je siromasan u glavi  a novcem bogat ne moze sve kupiti parama.
Duhovno bogatstvo ostaje a materijalno prolazi.
Ne verujem da je sandra80 od onih koje su stekle za nekoliko generacija iza sebe ali i to je njena sposobnost a koja joj ne daje za pravo da ako ima para da moze da vredja svakoga i potcenjuje obican svet.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Bez veze se prepirete!
Citat
tacno tako...

mahala..nisam..ako i jeste tako izgledalo to je zato sto sam ja jedina rekla da ih imam.
i opet se ne stidim da kazem.ja sam ih i zaradila.
Dobro imaš para!Super i šta sad koga to tangira,smeta ili slicno?Fala bogu da ih imaš,šta bih ja imao od toga da ih nemaš?
Ali zar se sada treba zbog toga nekom izvinjavati ili nekog u to ubedjivati ili se hvaliti,nedaj bože druge ismevati!
Pustite se te glupe prepirke!
« Poslednja izmena: 27. Jul 2007, 22:38:41 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Alcatel One Touch
sestro,mojne da palis narod,da je sve tako kao sto kazes,ne bi sedela i cukala nebulozne postove,vec bi sirila dupe po belom svetu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Не видим шта је лоше радити и зарадити.
Што више имам моћићу више  и другима да помогнем.
Што опет не значи да треба цео живот посветити стицању иметка.

И престаните да спамујете тему већ једном!!
« Poslednja izmena: 27. Jul 2007, 23:52:54 od Livingston »
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
prvo nisam nikome rekla da je debil..ne citas nista...

@drogance zaboli te *urac gde sam ja i da li sirim ili ne sirim dupe....mozda imam precih stvari da obavim...

ne vredjam nikoga...cool narode...

samo...ne pojmim kako ljudi misle da i dalje mogu da rade 3 sata efektno a 5 da ispijaju kafe i da jos za to dobiju 2000e platu..

osvestite se..kapitalizam je davno usao na velika vrata na ovo podrucje....
prisebna sam zato volim da se kuckam...
od sve frka na poslu zelim malo mira sama u sobi...
putujem i to dosta..
naravno da me niko ne konta jer ovi sto me napadaju jedva zickaju i za net....

boli me ona stvar ko mi veruje ili ne.
sasvim sam iskreno nastupila.
naravno da necu da protracim zivot u sticanju nego cu i da cuvam ovo sto imam kako bi imala vise.
vidi se koliko plitko covek razmislja kad bi spickao sve sto ima putujuci..
ja,recimo,zelim da ulazem u nekretnine...
kome se ne svidja moj stav nek odjebe od glupih i zlobnih komentara i neka sebi zaradi kao i ja.
onda cemo da pricamo kako je bilo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Alcatel One Touch
 ma i ja sam ranije "rintao"...22,ne 16 sati..poslove koje masa ljudi na ovom forumu sigurno ne radi Smile ne radi...i zelim da putujem, i zelim nekretnine...i zelim da budem sa decom...najvise od svega...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
ma i ja sam ranije "rintao"...22,ne 16 sati..poslove koje masa ljudi na ovom forumu sigurno ne radi Smile ne radi...i zelim da putujem, i zelim nekretnine...i zelim da budem sa decom...najvise od svega...

svako ima svoj nacin da zaradi.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Alcatel One Touch

svako ima svoj nacin da zaradi.
       posteno,svester... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 18:56:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.