Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 08:31:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dobre i loše strane visokih plata  (Pročitano 12780 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
 Smile
a ti si zreo kada kazes da su nemacka i francuska pederske zemljice????
pa smesniji si od rase da li to shvatas???

eeej, ti nekome da pricas o zrelosti.
koliko sam shvatio, stariji si od mene, trebalo bi da te je sramota da pokazujes kakav si.
kao, proputovao svet uzduz i popreko ali nema leba da jede jadan, a onda kada mu se ponudi posao, samo izignorise.
to su osobine licimera.(nadam se da te to ne vredja, ako vredja, povlacim rec)
verovatno ce sada price kako si u sustini prezadovoljan svojom platom samo da se slucajno ne desi da dobijes neki posao koji trazi posten rad.
ali rad a ne rad u rafinerijama, telekomu i sl(kao duh koji se hvali kako malo radi, ali da je nezadoovoljan platom Smile )
Како је смо лепо лагати самог себе! Јел тако Марко? Smile
evo, javno te pozivam da dodjes u moj dom.
tu cu ti sve pokazati, i index, i sve u sta sumnjas.
samo recu u sta ne verujes i odmah cu te razuveriti.
Хистерична потреба да докажеш свима како је твој живот диван, не говори баш позитивно о твојој зрелости.

eh....nista ne dokazujem..razgovor je tako poceo...
samo mi kazi koliko zaradjujes sada sedeci uz komp?ovog momenta..koliko novaca dobijas za sedenje uz komp?
pa, nije on te srece kao duh sekire, da se zali na platu a celo radno vreme sedi za kompom na forumu. Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ти добијаш плату и на форуму?
Баш си способна! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia E50
Citat
evo konkurs je kod mene otvoren za zidare,molere,tapetare...spremacice ..cak i za jednog poslovodju na terenu i jednog inkasanta ...pa izvolite

A,ja sam pre par dana postao suvlasnik Henkel-a.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 5610
Citat
evo konkurs je kod mene otvoren za zidare,molere,tapetare...spremacice ..cak i za jednog poslovodju na terenu i jednog inkasanta ...pa izvolite

A,ja sam pre par dana postao suvlasnik Henkel-a.... Smile
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
eh marko.....koliko je samo narod ovde ljubomoran i podao...kako se samo mrzi komsija..
nije dzaba isla reklama na tv-u

pocela sam svoju pricu da bih pokazala kako je moguce zaraditi..kako se trebe truditi i biti uporan u onome sto zelis..a dobila sam komentar da sam histericna....

ovde nikada nece biti zdravog razgovora sve dok postoje zavidni i zlobni ljudi.....isfrustriranih.....

svaka cast svakome ko je iole normalno pristupio ovoj tebi,tebi marko uz zelje da uspes u svom zivotu..a ostalima da ostanu bas onakvi kakvi zele da budu jer cu ociti time zadovoljni...........
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 5610
eh marko.....koliko je samo narod ovde ljubomoran i podao...kako se samo mrzi komsija..
nije dzaba isla reklama na tv-u

pocela sam svoju pricu da bih pokazala kako je moguce zaraditi..kako se trebe truditi i biti uporan u onome sto zelis..a dobila sam komentar da sam histericna....

ovde nikada nece biti zdravog razgovora sve dok postoje zavidni i zlobni ljudi.....isfrustriranih.....

svaka cast svakome ko je iole normalno pristupio ovoj tebi,tebi marko uz zelje da uspes u svom zivotu..a ostalima da ostanu bas onakvi kakvi zele da budu jer cu ociti time zadovoljni...........
Патетико!  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Кад си набацила 19 000 порука на форуму, ако си била толико запослена? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
verujem ti da je to tebi dovoljno..svi mi imamo zelje ili smo svesno svojih mogucnosti...

zagrljajem i osmehom ga neces nahraniti niti obuci.
Da li si sigurna d ace te zagrliti akda budes stara i bolesna, kada ti treba sve osim para i kada budes umirala???????
Mislis lida si ga kupila dovoljno???????????????????????????
Ako tako milsi onda,...
ne garantujem ni malo da ce mi moja deca pomoci u strosti- ne znam ni gde ce ih putevi odvesti .
Ali ja ne zelim da budem samo rob da bih radio. Imam prava na zivot i ja.
ne moraju da nose samo firmirano. Porasce opet i bez mnogo firmiranih stvari.
Ako je svrha zivota da smo radim kao skot i da ne prozivim i ja onda necu da budem skot.
I mene je moj otac naucio da zradjujem od 12-e godine iako su imali da mi daju.Pa nista mi ne fali sto sam radio . Naucio sam da treba da radim i da zaradjujem .
I mog sina od 11 godina sam naucio da zaradjuje- prodaje sada preko leta sladoled i sve sto zaradi ja mu dajem jos dva puta toliko. Nista mu ne fali i raste u postenog coveka a*urcu ledja nije prebio radeci.
 Mozda si ti tvoje dete napravila kao gotovana kome sve treba servirati na srebrnoj tacni.
Onda mora debelo da si zaradila a ne verujem da bi bila na ovom forumu sa prosecnim i sirotinjom. Sada bi i ti bila na Bahamima ili Dubajiu,..
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
nema potrebe da me gleda kad ostarim..dovoljno sam pametna da sebi obezbedim kucnu negu na vreme da on ne bi morao da brine o tome ko mu kupa ili hrani mamu...
uopste ne zelim da doje u situaciju da me vodi na wc...da me vidi balavu i usranu....
povrsno posmatras situaciju.....
necu da misli kako ce da me sahrani..da li ce imati para za bolnicu...za lekove....
pa ti vidi koji izbor ima moje dece a koji tudje bez dinara.

kako znas da nisam bila ili treba da idem???

ja volim ovaj forum..i druzim se sa svima..a tebi je izgleda stalo do toga koga ima na forumu...
samo da znas dosta ih je ovakvih kao ja  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jul 2007, 21:38:06 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 08:31:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.129 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.