Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 20:20:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dobijamo kanal Dunav-Morava-Vardar?  (Pročitano 21083 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows
Browser
Opera 12.12
Ja stvarno ne znam zasto postoji to misljenje da ceo drzavni aparat po naredjenju glasa za odredjenog kandidata. Mozda oni koji su clanovi stranaka a ima ih u tom aparatu iz svake.

zato  što još uvek živimo u socijalizmu i "državna sisa je - državna sisa"... imaš obezbeđen posao za malo ili nimalo rada, pristojnu platu, kući si u 3...
a ako vlast izgubi, postoji realna opastnost da dovedu svog na tvoje mesto....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Drzavna administracija svuda u svetu je manje vise glomazna medjutim u Srbiji je nesreca sto nista ne radi oko nje pa je ona trn u oku non stop.
Sto se tice kanala...zamajavanje naroda glupostima. Nemamo puteve i pruge ljudske...dva komercijalna aerodroma...a seru o nekakvim idiotskim kanalima.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Citat
Ako si stalno zaposljen nema takve opasnosti.

IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows
Browser
Opera 12.12
Citat
Ako si stalno zaposljen nema takve opasnosti.

joj ne zajebavaj... kako bre nema.. ako si zaposlen npr. na izvšrilačkom radnom mestu u državnoj administraciji, dovoljno je da ti rukovodilac dva puta uzastopce da ocenu "ne zadovoljava" i prestaje ti radni odnos...
kada treba zaposliti stranačku marvu, naći će se uvek neko mesto, makar po cenu da nekome odleti glava...
znam za ženu u jednom manjem gradu u Srbiji koja je izgubila posao tržišnog inspektora istog dana kada su "oni drugi" sklopili koaliciju na lokalu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Па гледај, ако има 1000 запсолених у локалној управи, бар 700 нема никакву бојазан да ће бити отпуштено па нек и марсовци дођу на власт. У Београду је сва државна администрација тако да се за исту мора водити посебна полемика.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows
Browser
Opera 12.12
Па гледај, ако има 1000 запсолених у локалној управи, бар 700 нема никакву бојазан да ће бити отпуштено па нек и марсовци дођу на власт. У Београду је сва државна администрација тако да се за исту мора водити посебна полемика.

istina, ali tih 40,000 koliko se procenjuje da ih je sada, ne znajući kome će glava biti na panju, po automatizmu glasa za vlast. Kao i članovi njihovih porodica... Zašto su u Beogradu kafići puni non-stop, a tolika je nezaposlenost.. baš zbog tih desetina hiljada parazita...

elem, da se udaljavamo previše od teme... nisam inženjer i ne znam da li je taj kanal izvodljiv, ali svaki projekat koji bi iziskivao milijarde evra, u ovom trenutku, je čista budalaština...
« Poslednja izmena: 26. Jan 2013, 23:38:55 od ćććččč »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Zmaj je gradjevinski inzenjer, pisao je vec na temu Wink
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Samsung SGH-E590
Citat
znači - otpustiš pola državne uprave, oko 20 000 parazita. Jer je za ržavu mnogo isplativije 20 000 socijalnih slučajeva nego ovih koji isisavaju krv nama ostalima a bleje po kancelarijama.
I onda se upoznas sa zakonom i ukapiras da je otpustanje tih ljudi ustvari nemoguce.
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows
Browser
Opera 12.12
Citat
znači - otpustiš pola državne uprave, oko 20 000 parazita. Jer je za ržavu mnogo isplativije 20 000 socijalnih slučajeva nego ovih koji isisavaju krv nama ostalima a bleje po kancelarijama.
I onda se upoznas sa zakonom i ukapiras da je otpustanje tih ljudi ustvari nemoguce.

Zakon o radu ili Zakon o državnim službenicima i nameštenicima ?

zašto je nemoguće ? Tehnološki višak usled promena procesa rada ? Vrlo je moguće... Poznajem lekara u kojem je na odeljenju, osim njega, bilo još 7 ili 8 doktora. Od pre godinu dana, ostali su njih dvojica. Lako je naći osnov i otkačiti parazite, isplatiti im i otpremnine, i neka se snalaze kao i ostatak Srbije koji finansira njhovo blejanje po kancelarijama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Odavno se u drzavnoj administraciji praktikuje rad na oderedjeno tako da...stalno zaposleni nemaju problema ic.
Komsija mi radi u opstini odsek za kreditiranje malih preduzetnika trt mrt...preziveo je apsolutno sve vlasti do sada iako je clan DS-a.
Da ostatak zemlje radi niko ne bi video tu silnu administraciju niti bi im ista smetala...ovako im u sustini samo zavide  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 20:20:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.