Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 18:31:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dobijamo kanal Dunav-Morava-Vardar?  (Pročitano 21141 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Pa izracunaj koliko je potrebno da se obidje juzna Amerika a koliko Dunavom i Crnim Morem do Grcke (ili Turske posto oni sad imaju ekonomski bum)...  Smile
Inace, kanal u Panami je dugo vremena bio na ivici bankrotstva kada se gradio, nije tu upitna vaznost panamskog kanala vec koliko je opsezan projekat a imali su tu manje da kopaju.
Sto se tice radnih mesta, nek naprave par dobrih pruga i auto puteva, dovoljno da se ubiraju pare, plus da se osavremene recne luke za pretovar
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Kanal u Panami je cini mi se  mnogo veci projekat od ovog naseg Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
mob
Nokia E
правиш нехотичну али фундаменталну грешку ...

није проблем у онима који раде, ми и поред свих пропасти и даље у грађевини имамо одличних стручњака, довољно добрих машина, уопште имамо оперативу да радимо шта нам падне на памет. Да за 10 дана спичкамо километар аутопута ... Проблем настаје наравно око пара и оних који тим парама рукују ... то су довољно велики износи да ће сви хтети нешто да мешетаре муте ненаменски потроше ... почев од министарства па на доле ...

тако да није нам лек да дође ''неко са стране да нам ради'' ... јер такви и кад дођу, махом буду носиоци посла док све одраде домаће фирме као подизвођачи.

спас би нам била стабилна политичка ситуација у којој се јавна предузећа типа Путева Србије не би користила за прање и извлачење пара, него за оно што су намењена ... да је тако тај коридор би био давних дана готов.

јбга ... кад министар каже пред камерама ''овде сте постављени да крадуцкате ал ви бре крадете'' ... шта мислиш шта се дешава кад дође до питања ненаменског трошења средстава?  Smile
Potpisujem i pootvrdjujem svako slovo iz tvog posta posto od gradjevine lebac jedem znam i jos vece prljavstine al me sad mrzi da kucam, sve u svemu SVE ali apsolutno SVE mozemo da napravimo zato sto imamo strucne ljude i mehanizaciju koji na kraju nikad ne vide pare od posla kojim se bave, dok razno razne firmice sa nekih ostrva uzmu i kao termiti sve izgrickaju do poslednje pare, pa onda posle 10 godina isplivava prljavstina po novinama afera ta afera ona afera ova i pojave se neki likovi niotkuda gde im novinarski sljam dodeljuje titule biznismen u gradjevinarstvu. Cim vidim biznismen i gradjevina znam da je neka debela prevara kradja, lopovluk i korupcija odvija u koju su imesani i iz kriminala i iz politike! Lopovi olos sljam i govna....
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ako si mi prijatelj ne razgovaraj sa mnom!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 9793
Zastava Mallevila
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Alcatel Mikajlo Pupin
Jel se seca neko toplovoda obrenovac - novi beograd?
« Poslednja izmena: 25. Jan 2013, 20:03:56 od trip tripuje »
IP sačuvana
social share

Ko je nasadjivao ovu sikiru oca mu jebem?!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Bačević potpisao protokol o "Kanalu Morava"

Ministar prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja Milan Bačević potpisao je danas u Pekingu Protokol o razumevanju za izradu studije opravdanosti projekta izgradnje plovnog puta „Kanal Morava“ sa predsednikom kineske kompanije China Gezhouba Group Corporation Žen Đienguom.

Dve strane tokom razgovora nisu razmatrale pitanje finansiranja projekta „Kanal Morava".

Protokolom je dogovorena saradnja dve strane na izradi Studije o tom projektu kojom će biti obuhvaćeni svi elementi koji se odnose na pomenuti projekat u delu kroz Srbiju, sa osvrtom na Makedoniju i Grčku, navodi se u saospstenju iz tog ministarstva.

Protokol predviđa i nastavak dobre saradnje Srbije sa kineskom kompanijom, koja će se odnositi na pomoć kineskih eksperata i naučnika u oblasti geodetskih i geomehaničkih ispitivanja terena u Republici Srbiji.

Taj projekat, koji bi bio od kapitalnog značaja prvenstveno za Srbiju, ali i Makedoniju i Grčku, bio bi veoma koristan i za zemlje Centralne i Zapadne Evrope, jer bi kanal preko Dunava povezao Moravu sa plovnim sistemima Rajna-Majna-Dunav, Odra-Visla i Sena i Rona, a istovremeno bi otvorio i izlaz na Egejsko more.

Tokom višedneve posete Kini, ministar Bačević je posetio i kineski grad Jičang, gde je izgrađena najveća brana u Kini „Tri klisure", koja je i jedan od najvećih građevinskih poduhvata kompanije China Gezhouba Group Corporation.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows
Browser
Opera 12.12
deco, da ja vama objasnim jednu stvar...

svi mi znamo da je ovo proseravanje kojim se pokušava nadomestiti nedostatak bilo kakvih realnih ideja u pogledu napretka države... zato Vučić i hoće izbore uskoro da iskoristi trenutnu popularnost i narod ne prokljuvi da su ovi podjednako nesposobni kao i prošli... zaboraviće se brzo hapšenje Miškovića a prosečan golja će se uskoro zapitati "čekaj, šta sam ja dobio time?"....

PROJEKAT koji niko na vlasti ne sme da sprovede a koji bi ovu državu pokrenuo mnogo brže od sna o nekom kanalu bi bio - otpuštanje !!!

znači - otpustiš pola državne uprave, oko 20 000 parazita. Jer je za ržavu mnogo isplativije 20 000 socijalnih slučajeva nego ovih koji isisavaju krv nama ostalima a bleje po kancelarijama. Onda privatizuješ železnicu, a novi vlasnik oceni relano koliko zaista treba zaposlenih. Ostali na ulicu. Punoletni su, radno sposobni, neka se snalaze. Ukineš sve vozače, sekretarice, dnevnice, "Lepu Brenu za 4 osobe...." i da vidiš kako se budžet puni odjednom. Privatni sektor procveta,otvore se nova radna mesta... ma idi...

jedin problem je, što onaj ko se ikada usudi da  to uradi, mora da se pomiri sa tim da mu je to poslednji mandat. Jer će ga svi ti nezadovoljnici skinuti sa vlasti. Ali to je cena koju će neko pre ili kasnije morati da podnese. Sve ostalo je mlaćenje prazne slame.
« Poslednja izmena: 26. Jan 2013, 22:41:38 od ćććččč »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Eh da je tako lepo i krasno svi bi tako uradili, ali nije tako.

Inace ova kineska kompanija je mnogo mocna, voleo bih da vidim njihove dalje namere.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
volem ove protokole o razumevanju  Smile

kao sto su se vec pojedini na temi izjasnili - daj prvo dobre puteve pa ondak

Inace, izjava da se za ovaj projekat ne bismo zaduzivali je smesna - pa sam ministar je dao nedavno intervju NIN-u gde spominje da bi isti kostao neke silne milijarde - sto li se zaduzujemo ako ih imamo/mozemo negde da ih namaknemo?  Smile

Citat
zato Vučić i hoće izbore uskoro da iskoristi trenutnu popularnost i narod ne prokljuvi da su ovi podjednako nesposobni kao i prošli

furao je on tu pricu pa je malo stao sa istom - neki mocniji su mu izgleda objasnili da to tako nece da bidne (procitati nrp pojedine izjave ambasadora - kod kojih ovi "nasi" vole da svrate)

Citat
znači - otpustiš pola državne uprave, oko 20 000 parazita

pa da izvrsi samoubistvo na dobrovoljnoj bazi - nece da ide - pa to je savrsen glasacki aparat - u vreme Slobodana M. 8.000 a sad - poslednja cifra da je pamtim bila je 28.000 + nekih 4.000 ne za stalno ali ajde da se svedemo na 28.000  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows
Browser
Opera 12.12
Citat
pa da izvrsi samoubistvo na dobrovoljnoj bazi

znam, zato sam i napisao ono na kraju... prvi koji to uradi mora da bude svestan da mu je to poslednji mandat.. ali taj koji podnese žrtvu, učiniće ovoj državi ono što se niko nikada nije usudio - prelazak sa socijalizma pod maskom kapitalizma na pravi neo-liberalni kapitalizam i  tržišnu ekonomiju, gde će se najzad ceniti radni učinak i kompetencije, a ne neke druge stvari... ali realno, to se neće desiti još dugo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Ja stvarno ne znam zasto postoji to misljenje da ceo drzavni aparat po naredjenju glasa za odredjenog kandidata. Mozda oni koji su clanovi stranaka a ima ih u tom aparatu iz svake.

IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 18:31:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.