Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 23:32:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Djindjic - x godina posle  (Pročitano 53025 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ti imas nesto kao oni konji pa na vremenskoj liniji od zadnjih 200 godina vidis samo tri.
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Mislim da ti je rekao da si konj Smile

Inace glasao bih bez problema NE na referendumu za EU. Ako ikada do toga dodje Smile
Kakve veze to sa Djindjicem ima, nemam pojma.
« Poslednja izmena: 27. Jan 2019, 19:28:49 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Jebote Bog..ovde ljudi zamisljaju politiku kao da ne znam sastavljaju tim za decije takmicenje u malom fudalu.
Pa sad ako takmicenje dobro prodje..onda je super, ako ne ..e odgovornost koju ce da pretrpi takva licnost je ta da sledece godine on nece da sastavlja tim ili nesto blaze  Smile

Dabara, zabole mene moj kurac da l se tebi politika koju je vodio Djindjic svidja. Zabole me dal ti mislis da je politika "Srbija u EU" dobra..zabole me kurcina moja dal je Djindjic imao dobre poslovice.
Mene zanimaju samo rezlutati Smiley Zanima rezime. Zanima me odgovornost koju ce neko da snosi za svoju politiku Smiley
Ali odgovornost u pravo smislu te reci a ne odgovornost na papiru ili u usmenoj formi u vidu foskule  Smile

Dakle, zasto mislim da je Djindjic najodgovorniji za danasnju situaciju u Srbiji.

Djindjic je zacetnik jedne nove politike u Srbiji Smiley
Djindjic je covek koji je uveo EU u Srbiju na velika vrata. Vucic vodi njegovu politiku.
90% stranaka koje danas predstavljaju gradjane su stranke koje zastupaju njegovu politiku sa manje ili vise razlika.

Da je toliko bio kratkovid..vidi se u vise pravaca.
Prvo ga je Hag izjebao. Covek je isporucio silne ljude i uveravao gradjane Srbije da je to pravi korak. Jos za zivota se pokajao.

Drugo je nacin na koji ga je medjunarodna zajednica izjebala sa resenjima za Kosovo i CG. I to je video za zivota doduse neposredno pred atentat.

..trece, lagao je narod da saradnja sa EU donosi bolji zivot. Jer ne donosi i u nijednom momentu nije donosila. Saradnja je i pored njegove smrti bila nastavljena na najvecem nivou..sad vi sto vam je Djindjic sv Petar mozete da se tesite time da bi on to bolje..ali avaj.
Cak nesto sam pogledao neki klip vec jak davno gde potencira da bi trebalo da priznamo da nam je bolje nego par godina pre njega. Ko Vucic danas.

Cetvrto, dok je bio ziv nije uspeo da se izbori ni sa kriminalom u zemlji od koga je sam i stradao (evo necu da potenciram je bio mafijas). Ako premijer nije bio bezbedan ko je onda u Srbiji mogao da bude ?
Svi vi pusaci kurca to da se setite kad napadete doktora Slinu da je nesposoban da resi kriminal u zemlji.

Da rezimiram sa uvodnim delom, odgovornost podrazumeva sankciju za izigrano poverenje ili za povlacenje poteza u ime svih nas.
Djindjic, DS ili svi oni koji su posle zlog Milosevica dosli na vlast nisu snosili trunku odgovornosti.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
A da.. Zla EU. A nacisti nisu tamanili jevreje u ausvicu.. Jel tako bilo?

I slovenija je u eu. Od tebe zavisi sta ces da iskoristis i ko ce da te iskoristi
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1209

I slovenija je u eu. Od tebe zavisi sta ces da iskoristis i ko ce da te iskoristi

Kamo srece da su nacional-socijalisti tamanili jevreje kako jevrejska masina lazi tvrdi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614

шта лупаш ти  Smile каква словенија,аушвиц,јевреји... Smile
идемоооо

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111

Znao sam da ne mozes da imas racionalan stav sto je nama lose zbog saradnje sa EU.

Ma SPS i Rusi..gde bi nama bio kraj.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
mob
SonyEricsson xperia m2
Morate shvatiti da jasikasi sve gleda jednodimenzionalno. Za sve sto ne valja kriva je EU, a od domacih faktora Djindjic i DS. Kad to naucite , primenite na svaku temu. Nakon dovoljnog broja ponavljanja, bicete kao on.
« Poslednja izmena: 27. Jan 2019, 23:56:29 od FilipFr »
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
 Smile

Иначе једва чекам споменик, да се испишким по њему. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
mob
SonyEricsson xperia m2
Bice to najveci uspeh tvog dinamicnog zivota
« Poslednja izmena: 28. Jan 2019, 00:16:06 od FilipFr »
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 63
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 23:32:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.