Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Divlji zapad u Banatu: Petostruko ubistvo  (Pročitano 22229 puta)
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
LG G3
Jel to ona mirna generacija,koja posle klala i kopala oči po ratištu  Smile
« Poslednja izmena: 04. Jul 2016, 16:08:02 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11.4
Browser
Safari 601.5.17
mob
Apple 15
U SFRJ su postojale serijske ubice i izvrseni neki od najgnusnijih zlocina.
Dodjavola, pa zacetnik srpske drzave je kilnuo svog oca i brata. A onda je kum naredio da ga ubiju.
Karadjordjevici su ponovo dosli na vlast ubistvom, a tako su i sisli sa vlasti.

Razlika je samo u tome sto je nekada tradicionalno srpsko oruzje bila sekira, pa noz, a danas je tehnika napredovala, pa je pistolj (puska).

I da... danas imamo medije. Nekada je vest o ubistvu putovala 7 dana, danas putuje 7 minuta, plus su nasi matori malo bolje znali da zataskaju tragove.

Elem:

UJAK UBIJENE ŽENE "Siniša je detetu davao 25 dinara za džeparac, a Dijani je od života pravio pakao"

Nesrećna žena, po svemu sudeći, trpela je sve i svašta zbog deteta i nemaštine.

- Čuo sam od policije da je Siniša te večeri popio sedam, osam rakija. Bio sam na deset metara od ubistva - svi su jaukali i padali, nisi znao ko je mrtav, a ko živ. Bio je svakakav, ali ništa nije ukazivalo da će ovo napraviti - kaže za "Blic" Daško Vrhovac, ujak nesrećne Dijane, opisujući noć u kojoj Siniša Zlatić ubio nju i još četvoro ljudi i ranio još 22 osobe u kafiću "Makijato".

Vrhovac kaže da je Siniša važio u Žitištu za "pedantnog i natprosečno inteligentnog čoveka", ali da je bio zapravo podvojena ličnost.

- Ali, znate li vi šta je on njoj radio u njihova četiri zida? Ostavio bi 100 dinara da napravi doručak, ručak i večeru i otišao na posao. Ako ga zatim, kad dođe kući, ne zatekne meso, pobaca sve sa stola i Dijanu psihički maltretira sve do 6 ujutru. Eto vam i primer kada je dete otišlo na ekskurziju, dao mu je samo 25 dinara za džeparac. On je bio podvojena ličnost. Nikad ne bi rekao šta je sve radio dok Dijana nije pokupila stvari i otišla. Tada mi je ispričala zašto nije otišla s njim nikad na more. Pre 2-3 godine, kada su otišli na more sa detetom, ona je na plaži upoznala jednu porodicu. Pričala je sa njima, a onda je on rekao da idu u sobu. Nakon toga, ona je bila dva dana zaključana u sobi, a on je s detetom odlazio na plažu - priča Vrhovac.

On objašnjava i da je Dijanu muž nekoliko puta isterivao iz kuće.

- Ranije nije htela da ga ostavi jer je sve trpela zbog deteta. Dete je ovog vikenda trebalo da bude kod njega, ali ga je on u petak posle nekoliko sati vratio kući. Zašto, to se i mi pitamo - priča Vrhovac.

On kaže da porodica nikada nije prijavila policiji šta se događa, jer su očekivali da je to posao socijalnih radnika kod kojih su često odlazili.

Sveta Savanović, otac nesrećne Dijane, takođe nije imao odgovor.

- Ne znam ni sam. Nismo imali nikakve veze s policijom, zaista ne znam zašto to nisam uradio. Mislio sam da će ovi iz socijalnog rada da nam pomognu. Da sam znao šta će Siniša uraditi pa da pratim moju Dijanu. Da sam znao da će pet porodica zaviti u crno, da nedužna deca i moja Dijana trunu, ja bih ga ubio na licu mesta pa neka ja budem u zatvoru, samo da moja Dijana ne trune - priča Savanović kroz plač.

On kaže da su zaposleni iz Centra za socijalni rad rekli njegovom unučetu da mu je majka umrla, odmah pošto je ubijena.

- Pitali su dečaka da li želi da isprati mamu. On mi je rekao: "Ne bih danas, sutra ću" - priča neutešni Sveta.

On dodaje da se sada porodica mora "boriti za unuče da ostane kod njih u kući, svim silama".

- Opština je obećala da će pomoći oko deteta i da će svim porodicama nastradalih pomoći. A ko će sada da plaća alimentaciju kada ovaj ide u zatvor? Ja nemam posao ni penziju, iako imam 30 godina radnog staža. Mi smo na socijali, daju nam 6.000 mesečno, a šta je to da odgajamo dete? - pita se Sveto.

"Nisu ga percipirali kao nasilnika?!"

I dok se porodica nije obraćala policiji, već se uzdala u socijalne radnike da će "oni to prijaviti nekome", ni ova karika u lancu nije zablistala. Naime, u saopštenju Ministarstva za rad se navodi da Centru za socijalni rad u Žitištu nikada nije podneta prijava za nasilje u porodici i da "stručni radnici nisu percipirali bivšeg supruga kao nasilnika". Dijana je, inače, bila korisnik socijalne pomoći.

Razvod iz drugog pokušaja - Nije hteo da plaća alimentaciju za dete

Dijanin ujak, inače, kaže i da Zlatić nije hteo da plaća alimentaciju i da je zbog toga dva puta pokretan postupak za razvod braka.

- Prvi put je zahtev podneo on nakon što je Dijana pobegla od kuće. Ona je tada došla kod svojih roditelja u porodičnu kuću, a on je sam pisao ugovor o razvodu i slao joj kući da potpiše. Na sudu Dijana nije htela da se razvede jer on nije hteo da da detetu ništa. Drugi put je ona podnela zahtev za razvod i tada je sud odredio da Siniša treba da plaća mesečno 7.000 dinara - priča ujak.

Izvor: Blic

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62

Jel to ona mirna generacija,koja posle klala i kopala oči po ratištu  Smile

verovatno su imali povod za to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
LG G3
Jesu,možda,ali dok tvoj mozak shavti da povod nije opravdanje ima da osedimo  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2145
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
I na kraju cele balade porodica cutala. 
IP sačuvana
social share
Bubamara, bubamara nosa nema, slonovima njonja strci!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 51.0.2704.84
U SFRJ su postojale serijske ubice i izvrseni neki od najgnusnijih zlocina.
Dodjavola, pa zacetnik srpske drzave je kilnuo svog oca i brata. A onda je kum naredio da ga ubiju.
Karadjordjevici su ponovo dosli na vlast ubistvom, a tako su i sisli sa vlasti.

Razlika je samo u tome sto je nekada tradicionalno srpsko oruzje bila sekira, pa noz, a danas je tehnika napredovala, pa je pistolj (puska).

I da... danas imamo medije. Nekada je vest o ubistvu putovala 7 dana, danas putuje 7 minuta, plus su nasi matori malo bolje znali da zataskaju tragove.

Elem:

UJAK UBIJENE ŽENE "Siniša je detetu davao 25 dinara za džeparac, a Dijani je od života pravio pakao"

Nesrećna žena, po svemu sudeći, trpela je sve i svašta zbog deteta i nemaštine.

- Čuo sam od policije da je Siniša te večeri popio sedam, osam rakija. Bio sam na deset metara od ubistva - svi su jaukali i padali, nisi znao ko je mrtav, a ko živ. Bio je svakakav, ali ništa nije ukazivalo da će ovo napraviti - kaže za "Blic" Daško Vrhovac, ujak nesrećne Dijane, opisujući noć u kojoj Siniša Zlatić ubio nju i još četvoro ljudi i ranio još 22 osobe u kafiću "Makijato".

Vrhovac kaže da je Siniša važio u Žitištu za "pedantnog i natprosečno inteligentnog čoveka", ali da je bio zapravo podvojena ličnost.

- Ali, znate li vi šta je on njoj radio u njihova četiri zida? Ostavio bi 100 dinara da napravi doručak, ručak i večeru i otišao na posao. Ako ga zatim, kad dođe kući, ne zatekne meso, pobaca sve sa stola i Dijanu psihički maltretira sve do 6 ujutru. Eto vam i primer kada je dete otišlo na ekskurziju, dao mu je samo 25 dinara za džeparac. On je bio podvojena ličnost. Nikad ne bi rekao šta je sve radio dok Dijana nije pokupila stvari i otišla. Tada mi je ispričala zašto nije otišla s njim nikad na more. Pre 2-3 godine, kada su otišli na more sa detetom, ona je na plaži upoznala jednu porodicu. Pričala je sa njima, a onda je on rekao da idu u sobu. Nakon toga, ona je bila dva dana zaključana u sobi, a on je s detetom odlazio na plažu - priča Vrhovac.

On objašnjava i da je Dijanu muž nekoliko puta isterivao iz kuće.

- Ranije nije htela da ga ostavi jer je sve trpela zbog deteta. Dete je ovog vikenda trebalo da bude kod njega, ali ga je on u petak posle nekoliko sati vratio kući. Zašto, to se i mi pitamo - priča Vrhovac.

On kaže da porodica nikada nije prijavila policiji šta se događa, jer su očekivali da je to posao socijalnih radnika kod kojih su često odlazili.

Sveta Savanović, otac nesrećne Dijane, takođe nije imao odgovor.

- Ne znam ni sam. Nismo imali nikakve veze s policijom, zaista ne znam zašto to nisam uradio. Mislio sam da će ovi iz socijalnog rada da nam pomognu. Da sam znao šta će Siniša uraditi pa da pratim moju Dijanu. Da sam znao da će pet porodica zaviti u crno, da nedužna deca i moja Dijana trunu, ja bih ga ubio na licu mesta pa neka ja budem u zatvoru, samo da moja Dijana ne trune - priča Savanović kroz plač.

On kaže da su zaposleni iz Centra za socijalni rad rekli njegovom unučetu da mu je majka umrla, odmah pošto je ubijena.

- Pitali su dečaka da li želi da isprati mamu. On mi je rekao: "Ne bih danas, sutra ću" - priča neutešni Sveta.

On dodaje da se sada porodica mora "boriti za unuče da ostane kod njih u kući, svim silama".

- Opština je obećala da će pomoći oko deteta i da će svim porodicama nastradalih pomoći. A ko će sada da plaća alimentaciju kada ovaj ide u zatvor? Ja nemam posao ni penziju, iako imam 30 godina radnog staža. Mi smo na socijali, daju nam 6.000 mesečno, a šta je to da odgajamo dete? - pita se Sveto.

"Nisu ga percipirali kao nasilnika?!"

I dok se porodica nije obraćala policiji, već se uzdala u socijalne radnike da će "oni to prijaviti nekome", ni ova karika u lancu nije zablistala. Naime, u saopštenju Ministarstva za rad se navodi da Centru za socijalni rad u Žitištu nikada nije podneta prijava za nasilje u porodici i da "stručni radnici nisu percipirali bivšeg supruga kao nasilnika". Dijana je, inače, bila korisnik socijalne pomoći.

Razvod iz drugog pokušaja - Nije hteo da plaća alimentaciju za dete

Dijanin ujak, inače, kaže i da Zlatić nije hteo da plaća alimentaciju i da je zbog toga dva puta pokretan postupak za razvod braka.

- Prvi put je zahtev podneo on nakon što je Dijana pobegla od kuće. Ona je tada došla kod svojih roditelja u porodičnu kuću, a on je sam pisao ugovor o razvodu i slao joj kući da potpiše. Na sudu Dijana nije htela da se razvede jer on nije hteo da da detetu ništa. Drugi put je ona podnela zahtev za razvod i tada je sud odredio da Siniša treba da plaća mesečno 7.000 dinara - priča ujak.

Izvor: Blic

И онда неко из Београда, Аранђеловца, Сурдулице или Алибунара ово прочита, дубоко уздахне и заврти главом. Али...ако прочита неко из Житишта...
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
LG G3
Ček bre jel istina da je ovaj došao preko Drien pa mu odatle ostala AP?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
Samsung Galaxy S2
Ček bre jel istina da je ovaj došao preko Drien pa mu odatle ostala AP?

Moguce, a mozda je sa AP doneo i PTSD.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Pre je dosao preko Dunava, ako je dosao iz Slavonije
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3056
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
LG G3
http://www.kurir.rs/crna-hronika/evo-kako-se-monstrum-odlucio-na-masakr-dijana-mu-je-poslala-zahtev-pre-nekoliko-dana-clanak-2338497

Smile

Dakle klasika,nemaština pobegne od nemaštine nađe matorog gastoza hoće i dete da odvede,ovaj ne može da se pomiri sa time i eto ga.Dakle dobili smo i povod.
« Poslednja izmena: 04. Jul 2016, 21:43:54 od EvilBlood »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.