Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 21:58:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dilema  (Pročitano 12386 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Da li ti stvarno ne kapiras sta hocu da kazem ili pokusavas da dokazes da nisam u pravo tako ste ces biti bukvalista ... ko je razumeo shvatio je ...
... nemam potrebu da tebi dokazujem moje stavove , ja znam kako bih se poneo da neko napadne moje bliznje ... ako je cista samo-odbrana , tad opravdavam ( po 100 put danas ) ... za sve ostalo bih ga/je mrcvario , bolnije je a ja sam sadist ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 959
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Sada cete da me kamenujete ali smatram da svako ko ubije coveka treba da bude kaznjen ... you cant fight evil with another evil ...
Pa on ce i biti kaznjen zatvorom, a vec je mnogo gore kaznjen u dusi sto je izgubio dete, porodicu, pa sad i zenu.On je covek koji je mnogo izgubio, i pocinio zlocin.Mogu da zamislim kako mu je u dusi, ako je pre toga vodio jedan normalan zivot.I samo jedan mali trenutak,promenio je njegov zivot u pakao.Ali to opet nije opravdanje za ubistvo, ali kome je uopste bitno opravdanje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
@vrcomm 
pa šta i da je roditelj bio pored, vozilo bi pokupilo i njega i dete.
Da li si siguran u to?
Da li bi otac primetio vozilo koje se priblizava, i instinktivno usao u maksimalnu opreznost?
Da li bi refleksivno odreagovao kada bi uvideo brzinu kojom se vozilo priblizava i na vreme sklonio dete?

nisam
ne znam
ne znam

e sad da li si ti siguran da u stvari majka nije najviše kriva kad je pustila oca sa sinom znajući da je on neodgovaran i da neće zaštiti sina od pijanog vozača?

da te pitam: da li ti kad stojiš na trotoaru a kola prolaze kolovozom bežiš u dvorište?

ovako možemo u nedogled.
Čovek kad bi znao gde će da padne on bi seo.

i
« Poslednja izmena: 29. Mar 2007, 08:29:35 od djole242 »
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Dakle, ne govorimo o Srbiji, već o Kanadi. Nije reč o velegradu, već o mirnom predgrađu.
Vozač je velikom brzinom  naglo skrenuo u njihovu ulicu, ne zaustavivši se na znak STOP. Zakačio je bankinu koja ga je odbacila i pokupio je dete, bukvalno ga pregazio i ne zaustavivši se nastavio dalje.  Pedesetak metara dalje je uleteo u grupu dece koja je prelazila ulicu na pešačkom prelazu i dvoje lakše povredio. Zakucao se u drvo nešto dalje.  Otac je stajao u blizini deteta ali nije uspeo da reaguje dovoljno brzo. Odvezao je dete u bolnicu, no ono je umrlo.
E, sad, priča ide dalje. Vozač je uhapšen, bio je mrtav pijan, no pošto je imao dobre veze, pušten je da se brani sa slobode.
Otac deteta, budući da radi kao inspektor u civilu, lako je pronašao adresu vozača, otišao je na njegova vrata, zajedno sa svojim kolegom u želji da vidi čoveka koji mu je ubio dete. Verovatno ni sam nije znao šta želi da ga pita.
Od svega verovatno ne bi bilo ništa, da vozač nije "mrtav-hladan" izjavio da "nije trebao da pušta derište da se igra na ulici".
Čoveku je pao mrak na oči, izvadio pištolj i ubio ga na licu mesta.Kolega nije uspeo da ga spreči.
Nakon štoje uhapšen, usledili su protesti građana koji su zahtevali da bude pušten da se brani sa slobode.
Ispostavilo se da je vozač iza sobom imao prilično burnu istoriju kriminalne delatnosti.
Otac deteta je u istrazi dao izjavu da nije želeo to da učini i da nije sa tom namerom otišao tamo, ali da nije mogao da podnese da se neko na taj način ruga njegovom bolu.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
LG 4X HD
Citat
Od svega verovatno ne bi bilo ništa, da vozač nije "mrtav-hladan" izjavio da "nije trebao da pušta derište da se igra na ulici".

Smile  udavio bih ga golim rukama,i neka ga je ubio   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows 2003
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
ovo me je podsetilo na slucaj iz mog kraja (mozda je ytp cuo za to, bilo je pre par godina)
pijani mladic se jedne noci na partizanskom putu (inace jako prometna ulica), velikom brzinom zakucao u metalnu banderu, koja se nalazi na trotoaru...
bilo je gluvo doba noci, i na svu srecu, nije bilo nikog zivog na ulici
da je bilo nekoga, cisto sumnjam da bi reagovao na vreme i sklonio se, jer vremena nije bilo
epilog: kola (kec) su se raspala na pola, mladic je ispao na kolovoz... (on je zadobio teske povrede, jedva ostao ziv...) prodavac iz obliznjeg dragstora sa par lokalnih likova koji su tu visili uz pivo, istrcao je napolje, i preusmeravao saobracaj da ga neko ne bi pregazio dok nije nije dosla hitna pomoc

... ovo sto su doziveli ti roditelji, ne daj boze nikom... to ubistvo njihovo dete ne moze da vrati,
ali nije usamljen primer da ljudi 'pravdu' uzimaju u svoje ruke, kada vide da se njihovi zivoti ili zivoti njihovih bliznjih vode kao 'slucaj', a da ce krivci proci nekaznjeno  Smile

p.s.
liv nam je promucurno uskratila mnoge detalje price na pocetku...

« Poslednja izmena: 29. Mar 2007, 10:41:07 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
To nista ne menja ... ne skidaju se policajci za dzabe sa slucaja kada su emocionalno upleteni .. mogao je da ga snima kako lupa gluposti , da posle pusti i na televiziju ... mogao je sto stvari ... ali puko je ... pao mu je mrak na oci ...

Podseca me na onaj film 7 , kada Kevin Spejsi provocira Bred Pita , da ga ubije ... i tad sam razumeo , ali nisam opravdavao ... ni sad se nista nije promenilo ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 959
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Da je prema meni bio drzak kao prema onom ocu, i meni bi pao mrak na oci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows 2003
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile
da otac nije imao oruzje kod sebe, ubistva ne bi bilo... nasrnuo bi na njega svakako, ali ubistva ne bi bilo...
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
LG 4X HD
pitanje je (vrlo bitno i za sudski proces) da li on nosi oruzje po sluzbenoj duznosti ili ga je poneo sa nekom namerom.teshko cesh bilo kome dokazati da ti nije bilo ni na kraj pameti da ubijesh nekoga a poneo si pishtolj sa sobom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 21:58:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.