Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 19:46:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dilema  (Pročitano 12462 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
onog trenutka kada vam neko ubije nekog koga volite,a još je član vaše porodice...rascjep koji se dešava u vama je nevjerovatan i zastrašujuć.

trenuci nakon apsurdnog saznanja da je neko,namjerno li nenamjerno ugasio život voljenog bića,a time narušio svetost života i pomjerio granicu u vama...je period u kome je tanka linija između apatičnog prihvatanja apsurdnosti i neminovnosti smrti(u ovom slučaju nasilne) i gorućeg(nemoćnog) bijesa toliko tanka...da vas boli mentalno-a to se ne da uporediti ni sa jednim fizičkim bolom.

osjećaj koje imaju žrtve je najnemoćniji osjećaj iz čitavog spektra ponižavajućih osjećaja koji vas parališe.nemoć prouzrokovana pomjeranjem granice i rušenjem svega onog u šta ste vjerovali  kao čovjek -dolazi u pitanje.vlastiti identitet dolazi u pitanje.nemate uporište,a kad čovjeku oduzmete uporište...to je ruševina.ruševina koja je spremna na sve...jer osjeća da više ništa nema.nema sebe samoga.to više nije on.i nikada neće biti.

smijem li govoriti o pitanjima,moru pitanja koja traže odgovor,a koje postavljaju ljudi kojima su najmiliji oduzeti na takav način?

ubistvo je...neprihvatljivo.
sa kojeg god hoćete stanovišta.religijskog,moralnog,ljudskog...
ono je suprotno logici...a logika je čovjeku jedino što ga drži u svjetu koji je često konfuzan i haotičan.

priča o onima koji ubiju,o onima koji su ubijeni...i onima koji ostaju iza njih je priča...prastara priča o oprostu,osveti,prihvatanju,životu i smrti.

a tu već...neukusno je da bilo šta kažem.

osim da mi je beskrajno žao što je čovjek nemoćan.

i kada ubije...i kada trpi nepravdu i postupak onih koji se usude biti oni koji ubijaju.
namjerno ili nenamjerno.
ishod je isti.

Da ne bi bas ispalo da stalno hvalim kvalitet tvog pisanja , dodao bih samo da mi je ubistvo jedino prihvatljivo iz samo-odbrane i nikad vise .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
@vrcomm 
pa šta i da je roditelj bio pored, vozilo bi pokupilo i njega i dete.
Da li si siguran u to?
Da li bi otac primetio vozilo koje se priblizava, i instinktivno usao u maksimalnu opreznost?
Da li bi refleksivno odreagovao kada bi uvideo brzinu kojom se vozilo priblizava i na vreme sklonio dete?

Mislim da uopšte nema svrhe dalje objašnjavati, pošto je očigledan negativan stav.
Trudim se da imam objektivan stav. Mozda i nisam u pravu...
Mozda bih ja isto tako postupio... Mozda bih ga ubio na licu mesta...
A, mozda ne bih dozvolio da do nesrece dodje...
Kao sto rece neko, razumem, ali ne opravdavam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 959
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
He,he...vec si poceo i da me citiras.Vrlo dobro. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ko koga citira ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 959
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Vrcomm,tj.onaj koji je bio iznad mog posta. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ne, ne ... ja dobro vidim sasvim ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sve sto cu reci je: ne daj Boze nikome. Svako moze da iznese svoj stav, kao i sta bi bilo kad bi bilo, kao i relativno da iznese svoj stav/sud (kako god zelite). Medjutim, niko ne moze da predvidi reakciju u odredjenim momentima, preteskim momentima za jedno ljudsko bice. Tragedija je kako god da okrenemo i za jednu porodicu, a i za drugu. Kao sto rekoh: ne daj Boze nikome.

Ne iznosim potpuno svoj stav iz razloga sto mi je sinoc javljena tragicna "vest", pa sam ceo dan pod tim utiskom. I po treci put: ne daj Boze nikome.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Citat
Šta mislite o ovom postupku?

Страшна трагедија.

Нејасно је како је дошло до несреће.

Ево како ја размишљам.

Јасно је да је возач био тотално пијан.

Ако је, уз све то, до трагедије дошло његовом кривицом, оца детета бих ослободио сваке одговорности.

Уколико је дете проузроковало несрећу (неопрезним претчавањем улице, изненадним изласком на коловоз ван пешачког прелаза....), у таквој варијанти не одобравам поступак оца, без обзира на пијанство возача. У овој варијанти се поставља питање - да ли би била избегнута несреће да је возач био трезан.

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Koliko sam razumeo Liv, dete se igralo na trotoaru...blizu svoga oca.
A vozac je presao na trotoar u velikoj brzini...

Nego, interesuje me kako Liv vidi celu tu situaciju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Citat
оца детета бих ослободио сваке одговорности

Smile kako bi to ucinio ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 19:46:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.