Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Дигитално шпијунирање - Бабарога новог доба  (Pročitano 6792 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Ovo je jace od mene....

Ljudi...vi ste skroz utripovani sa tom vasom vaznoscu...i sami sebe lazete...

Zabole nekog da vas spijunira....vi ste nebitni...

Uopste ne kontam to zakljucavanje naloga na fejsu...u taj paranoic stav na netu...

Mislim...to je neozbiljno...egocentricno...i smesno...

Covek napravi nalog na nekoj od socijalnih mreza...i onda ga zakljuca i stavi 26 ogranicenja....

Mislim...budalastina par ekselans.... Smile Smile Smile

Ili dolazi na forum gde je smisao da upozna i sazna nesto novo...i onda pravi neke krugove ljudi oko sebe i krugove u krugovima...cist kretenizam....

Pa ovi teoreticari zavera su male bebe za vas.... Smile Smile Smile

Je ne znam da li mozete da se izdignete iz to survival fazona i da pogledate sta ste postali... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
mob
Nokia 6220
 Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Interesantno mi je da u 2013. i dalje ima budaletina koje veruju da samo i isključivo bezbednosne službe zadiru u privatnost ljudi...

Nisam pročitao sve postove tako da ne znam da li je neko odgovorio na ovo ali Gugl zarađuje milijarde na reklamama, Fejsbuk takođe.

Google nema u šta nije zabo svoj nos u poslednjih par godina. Pod time ne mislim samo na privatnost korisnika,nego i na njegova ''ulaganja'' i interesovanja. Meni je lično vrhunac njihovog kretenizma bio kada su šatro izveli neku studiju i došli do zaključka da ljudi nisu stvoreni da voze (maa ne seeeeriii...  Smile ),te su zato osmislili onaj svoj Google Car,koji izgleda ko kutija za cipele,samo na točkovima. Zatim i ostali njihovi ''izumi''... Klasičan primer kompanije koju su toliko nalili novcem i moći,kao i osećajem važnosti,da je počela da se pravi stručnjak čak i u sferama života s kojima veze nema (a u stvari ne kapiraju koliko su lako zamenljivi za bezb. službe... )
Samo čekam kad ću jednog dana da odem u WC i tamo mi iz šolje izleti Google-ova reklama. Ili odem da vidim neki sajt,a onda mi iskoči obaveštenje od Googla u kome kažu da su eto oni došli do zaključka da čovek nije stvoren da koristi alat... Mislim se ajde bre odjebi natrag u kancelariju i bavi se onim za šta su te i stvorili - surfovanje po netu, prikupljanje podataka i reklame.A to serendanje o vožnji, optici, tehnologijama,i svime ostalom čime se oni šatro bave... to prepustite pravim ljudima.  Smile
A,da... da ne pričam o tome što su uništili Youtube otkako su ga preuzeli,a za zadiranje u podatke svi već znamo.

Užasno su se osilili u zadnjih par godina i red bi bio da im se neko malo napije krvi,da ih malo osvesti i vrati na mesto.

A Fejs ko Fejs... bio i ostao isto sranje,oruđe za pravljenje para i oruđe za prikupljanje podataka. Same old,same old.
« Poslednja izmena: 03. Jul 2013, 18:19:16 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Da ne pričam o tome što su uništili Youtube otkako su ga preuzeli,a za zadiranje u podatke svi već znamo.

Zasto unistili, mislis na dizajn ili sta? Smile

Citat
Užasno su se osilili u zadnjih par godina i red bi bio da im se neko malo napije krvi,da ih malo osvesti i vrati na mesto.

Hebi ga, moze im se kad svi kuckaju po gugletu a niko vise ne koristi neke druge masine, ukoliko se nekom ne nakaci koja trazilica na nekom baru koji slucajno instalira na browseru. Malo po malo, ljudi su od njih napravili ovo sto jesu pa je sinonim za trazilicu - Google
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34748
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung 111111
U kapitalizmu sve ima svoju cenu.Uopste ne mora to spijuniranje biti digitalno,pola vlada mozes da kupis novcem,ako ne i celu.
A da ima raznoraznih spijuniranja od prisluskivanja do snimanja ima..pa to nije nista novo.

Sto se tice toga da snimaju i kontrolisu obican narod..to je glupost.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0

Dizajn,koji je još i najmanji problem ;
forsiranje da se koristi puno ime (šta tebe kao sajt sa klipovima boli dupe koje je moje ime? ) ;
forisranje da se pređe na novi,imbecilni izgled kanala,koji ne donosi apsolutno ništa bolje;
povezivanje Google stranice i Youtube tako da kada se uloguješ na Youtube,automatski se ''uloguješ'' i na Google stranicu,koja prati tvoj email,na ma čijem hostingu bio (ja imam hotmail,koji nema veze sa Google-om,pa mi već znaju adresu) - to je sve urađeno bez ikakvog obaveštenja i na krajnje pokvaren način,a svrha je da se poveća efektivnost reklama,odnosno da se svakoj osobi serviraju različite reklame i rezultati. Za to ne moraš čak ni da imaš FB nalog i kenjaš šta voliš,a šta ne,dovoljno je samo da imaš jednu email adresu i da te Google poveže sa sobom,i to je to  ;
uvođenje novog imbecilnog sistema koji,ako po nekom svom nahođenju detektuje tvoju konekciju kao sporu,ti automatski isključuje opcije za gledanje videa u 72 ili 1080p (ko si bre ti koj kurac da meni isključuješ grafičke opcije i usreavaš mi video??? ) ;
nema više opcija prijatelja,samo subskripcija,koje te malo malo pa gnjave sa sadržajem koji ljudi upload-uju ;
zatim,jedno vreme nije bilo ni history-ja za korisnike ;
plejer mnogo više zakucava ili baguje sad nego ranije ;
silovanje zbog copyright bulšita,do te mere da (na primer) korisnici iz nekih zemalja ne mogu da čuju himnu svoje države jer na baš to izvođenje kobajagi polaže prava neki idiot iz Amerike,koji je javio VEVO,WMG,UMG i ostalim jajarama da blokiraju taj sadržaj u datoj zemlji... 

I još par drugih razloga. Sve u svemu,potpuno su ga uništili. Što kažu ljudi,više nije YOUtube,nego GoogleTube.

Hebi ga, moze im se kad svi kuckaju po gugletu a niko vise ne koristi neke druge masine, ukoliko se nekom ne nakaci koja trazilica na nekom baru koji slucajno instalira na browseru. Malo po malo, ljudi su od njih napravili ovo sto jesu pa je sinonim za trazilicu - Google

Može im se patka.Može im se jer su od koristi bezbednosnim službama,inače bi ih ovi pustili niz vodu,gde im je i mesto. Na kraju krajeva,ja da sam na mestu onog degenerika Sergeja Brina,ostavio bih Google onakav kakav je bio - najbolji,ili barem najzastupljeniji search engine,koji ubira neverovatne pare od reklama,i koji može da se stavi na raspolaganje službama kada god treba (i za to dobijem još malo kintice i protekcije),i eventualno nastavio rad na stvarima veznim za IT,mape,GPS,i tako to.

A da budem toliki debil... da na osnovu odvale da čovek nije stvoren da vozi... pravim neke kutije za cipele-automobile, stavljam na sebe one degenerične naočare i izigravam Mojsija,Nostradamusa,ili koga već... da budem IT kompanija koja se trpa u grane privrede i društva gde joj mesto nije... i još se pravi da ona zna najbolje... ma,boli me baš uvo.

Oni su pravi dokaz one moje teorije da korporacije i njihove vladare posle nekog vremena više ne vodi pohlepa za parama, već pohlepa za moći i osećaju važnosti. Jer,svako iole normalan bi bio srećan ostatak života samo sa prihodima od reklama. Ali ne i oni.Oni moraju da izleče komplekse i traume iz detinjstva.
« Poslednja izmena: 03. Jul 2013, 19:28:48 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
forsiranje da se koristi puno ime (šta tebe kao sajt sa klipovima boli dupe koje je moje ime? ) ;

Cuo sam to, jednoj prijateljici se pojavilo nesto da upise i ona upise neki datum rodjenja bez veze, automatski odgovor na to da je maloletna pa ako nije, nek posalje broj konta ili tako nesto i propao je konto na YT-u  Smile
Sto se toga tice, naravno bez veze i glupost. Opet sto se pravne strane tice, ako te neko snimi pa pusti snimak na YT-u a tebi nije po volji, tuzis ih a oni ne znaju ko je postavio klip, identitet doticnog, pa su automatski oni krivi. Mada, opet bez veze

Citat
forisranje da se pređe na novi,imbecilni izgled kanala,koji ne donosi apsolutno ništa bolje;

Plus! Samo neka java aplikacija koja te tera da kupis novi i jaci komp a u principu izgled nista ne menja, film ko film...

Citat
povezivanje Google stranice i Youtube tako da kada se uloguješ na Youtube,automatski se ''uloguješ'' i na Google stranicu,koja prati tvoj email,na ma čijem hostingu bio (ja imam hotmail,koji nema veze sa Google-om,pa mi već znaju adresu) - to je sve urađeno bez ikakvog obaveštenja i na krajnje pokvaren način,a svrha je da se poveća efektivnost reklama,odnosno da se svakoj osobi serviraju različite reklame i rezultati. Za to ne moraš čak ni da imaš FB nalog i kenjaš šta voliš,a šta ne,dovoljno je samo da imaš jednu email adresu i da te Google poveže sa sobom,i to je to 

Potpis, ulogujes se na YT i ulogovan si u sve zivo, znaju broj patika i krvnu grupu (karikiram)
Inace, sto se tice majlova, sada na svakom provajderu izgled je skoro isti a verovatno i neke skripte u pozadini, bar u zadnje vreme dobijam "skrojeni" spam  Smile

Citat
uvođenje novog imbecilnog sistema koji,ako po nekom svom nahođenju detektuje tvoju konekciju kao sporu,ti automatski isključuje opcije za gledanje videa u 72 ili 1080p (ko si bre ti koj kurac da meni isključuješ grafičke opcije i usreavaš mi video??? ) ;

Meni radi ali sam mozda dva tri puta doziveo da mi ne da opciju 720, valjda opet kad im zagusti na serverima probaju da zavrnu slavinu  Smile

Citat
silovanje zbog copyright bulšita,do te mere da (na primer) korisnici iz nekih zemalja ne mogu da čuju himnu svoje države jer na baš to izvođenje kobajagi polaže prava neki idiot iz Amerike,koji je javio VEVO,WMG,UMG i ostalim jajarama da blokiraju taj sadržaj u datoj zemlji...

Youtube Proxy plus add block, cisto na ustedi protok bez reklama  Smile

Citat
Može im se patka.Može im se jer su od koristi bezbednosnim službama,inače bi ih ovi pustili niz vodu,gde im je i mesto. Na kraju krajeva,ja da sam na mestu onog degenerika Sergeja Brina,ostavio bih Google onakav kakav je bio - najbolji,ili barem najzastupljeniji search engine,koji ubira neverovatne pare od reklama,i koji može da se stavi na raspolaganje službama kada god treba (i za to dobijem još malo kintice i protekcije),i eventualno nastavio rad na stvarima veznim za IT,mape,GPS,i tako to.

Kapitalizam, vise para, deonice idu gore, berza, ulagaci sretni i svima se bele zubi, hebi ga, novac je neverovatna motivacija, ako akcije padnu malko, samo sto ne sledi linch

Citat
A da budem toliki debil... da na osnovu odvale da čovek nije stvoren da vozi... pravim neke kutije za cipele-automobile, stavljam na sebe one degenerične naočare i izigravam Mojsija,Nostradamusa,ili koga već... da budem IT kompanija koja se trpa u grane privrede i društva gde joj mesto nije... i još se pravi da ona zna najbolje... ma,boli me baš uvo

Dobro, sta ja znam. Mislim, ajde, covek je bioloski konstruisan da prati ocima dok se krece brzinom max nekih 30 na sat, znaci neki sprint. Sve preko toga je izazov ali nije nista nemoguce, ljudi voze, autoputevi, znakovi, svetla osvetljavaju itd. To ide nekako, ali buducnost je u nekoj automatizaciji, danas imas abs, asr i ostale neke sisteme gde se teze zakucas nego bez njih (pre par godina sam mogao na jednom semaforu tipu ispred sebe komplet da mu "koprimiram" gepek, bila lagana kisica, tek da podigne prasinu, skoci semafor na crveno i covek ispred mene kulturno stane a ja idem mozda nekih ni 40 km/h. Uz ABS nekako smotam udesno od njega, otkino bi ga bas lepo, usred bela dana). Sta ja znam, to im puno ne zameram, Microsoft pravi konsole, Sony isto a pravili su walkmane. Ajde, ako imaju visak para nek ulazu u nesto novo, bolje i u neku sigurnost u saobracaju nego neku raketu koja leti, roni, ruje pod zemljom i unisti pola grada...

Citat
Oni su pravi dokaz one moje teorije da korporacije i njihove vladare posle nekog vremena više ne vodi pohlepa za parama, već pohlepa za moći i osećaju važnosti. Jer,svako iole normalan bi bio srećan ostatak života samo sa prihodima od reklama. Ali ne i oni.Oni moraju da izleče komplekse i traume iz detinjstva.

Sta ja znam, izgleda sve sto imas vise, oces vise, i na kraju imas gomilu nekih para a nemas vremena da uzivas i krkne te neka bolest ko onog Jobsa. Davno sam znao nekog tipa koji je poceo da prcka sa nekim "dizajn" cipelama i poceo biznis sa vrlo malom kintom sa par frendova entuzijasta. Posle je uspeo i kaze kad je dosao do stotke iljada, mislio je da ode u Indiju i ostane dokle mu volja, ono, plaza, duvka, sunce, cvece sta ja znam. Al odlucio da ide dalje, hebi ga, danas mu par nekih tih cipela valjda nije ispod 500 evra a jedva stize da isporuci narudzbe, jasno, proizvodnja u Pakistanu i ko zna gde, po njegovim specifikacijama, sa frendovima naravno razbuco (oko cega nego para)...
Kolko znam iz iskustva, ljudi ili kad steknu neku osrednju kintu prestanu sa svime, potrose kintu, takoreci spucaju i opet su na ulici a drugi nastave da gomilaju kintu dok ih ne strefi rak, srcka ili sta ja znam, nema neke sredine ili je tesko naci.
« Poslednja izmena: 03. Jul 2013, 23:30:43 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Cuo sam to, jednoj prijateljici se pojavilo nesto da upise i ona upise neki datum rodjenja bez veze, automatski odgovor na to da je maloletna pa ako nije, nek posalje broj konta ili tako nesto i propao je konto na YT-u  Smile
Sto se toga tice, naravno bez veze i glupost. Opet sto se pravne strane tice, ako te neko snimi pa pusti snimak na YT-u a tebi nije po volji, tuzis ih a oni ne znaju ko je postavio klip, identitet doticnog, pa su automatski oni krivi. Mada, opet bez veze

Op op !!!!  Smile    Smile Eto ga. Otkud oni znaju kog je neko godišta? Ako znaju,što pitaju? Šta,da provere da li neko laže? Oni su sad neke sudije i policija? I još bitnije - odakle znaju?  Smile Ko je njima dao pravo,kao civilnim organizacijama, da skupljaju podatke o tebi bez tvog znanja?  Smile

Eto,vidiš,to je ono o čemu ja pričam.  Smile  Smile Meni se to nije dešavalo,ali mi se na primer desilo da lupim neko šaljivo ime,a onda mi kaže ''izvinite,ali ovo ime ne odgovara onom nick-u/imenu u vašem emailu''. Ček,ček,ali otkud ti onda znaš kako meni glasi sekundarni email ili pak i samo ime?  Smile  A?  Smile  Smile  E,to je ono što bih voleo da čujem jednom od njih.

Što se ovog drugog dela iz citata tiče - ma,sumnjam ja da je to.Tebi ako se ne sviđa snimak,ti možeš da ga ''označiš kao neprikaldan'' (''flag the video as inappropriate''),i onda je njihova obaveza da ga pogledaju i sklone ako treba. Nema tu tužakanja.Barem ne YT .Nego je sad zvanična priča da uvode puna imena da bi izbegli spam,ali činjenica da se još uvek hakuju top komentari i pretvaraju u one ''yeah,man,I tried it,it's awesome! Check this link for more info >>> nešto.bit.ly '' reklame... govori da nema to veze s vezom. Nego,prosto,kao i sa Facebook-om,hoće da imaju svaku osobu koja ima pristup netu,na dlanu,sa sve slikom, listom šta najviše traži,šta je zanima,i sve drugo što dobro dođe i što može njima da pomogne da ti nešto bolje prodaju,a i da te bezbednosne službe uvek imaju ''na radaru''.

Zato ja i kažem -smešni su oni koji misle da danas samo bezbednosne službe interesuju tvoji podaci.Ili da samo one mogu da ti zadiru u privatnost. Ej,pa termin ''ciljna grupa'' ti je jedan od simbola današnjeg doba. Znati kome šta i kako reklamirati i servirati ti je ključ uspeha i težnja svake kompanije. I to bi meni sve bilo ok da se pod time ne podrazumeva i zadiranje u privatnost, otkrivanje svega toga i profilisanje ljudi,a sve to pod nadležnošću,između ostalog,jednog pomahnitalog Gugla... Smile 

Mislim,ako ćemo tako,ako ćemo svi da budemo tako... na prst u dupe...ono,transparentnost, dostupnost podataka i tako taj bullshit... aj onda neka ti direktori korporacija ostave svoje podatke na netu,posebno adrese,da može svako da ih poseti kad oće,pa možda im se čak malo i druži sa ženom,što da ne.  Smile  Smile  Šta fali,eto,svi smo sad otvoreni,svi smo ''povezani'',prst u dupe,velika porodica,i tako...  Smile  Smile Jel tako? Epa,super! Daj mi onda ženu da se igramo malo.  Smile  Šta,pa u čemu je problem,pa samo ćemo malo da se družimo.  Smile  Šta,odjednom vam ideja o dostupnosti podataka više ne zvuči tolko dobro,a? Smile  Smile

Svi ti mrsomudi i ''tumači zakona''... ti što zadiru u privatnost,ili što oće da svi budemo bezgrešni,zatim oni što se frljaju sa zakonima, međunarodnim pravima, pravima ___________ (dopisati po želji),propagiranjem nekih blesavih stavova,i tako te druge mrsomudsko - hohštaplerske delatnosti koje se baziraju na tumačenjima i sprovođenjima zakona... njima samo pokažeš da je taj isti zakon,kao veliki bumerang,koji za tili čas može da se vrati i opali posred face,odnosno da sve to može da se primeni i na njima... i odmah menjaju pristup.  Smile

Sa ostatkom posta se slažem i nadovezao bih se samo na kratko na onaj deo o moći i pohlepi,al aj neću sad,da ne razvodnjavamo temu još više.
« Poslednja izmena: 04. Jul 2013, 01:37:00 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0

Op op !!!!  Smile    Smile Eto ga. Otkud oni znaju kog je neko godišta? Ako znaju,što pitaju? Šta,da provere da li neko laže? Oni su sad neke sudije i policija? I još bitnije - odakle znaju?  Smile Ko je njima dao pravo,kao civilnim organizacijama, da skupljaju podatke o tebi bez tvog znanja?  Smile

Ma nisu ni znali nego ona jednostavno ukucala nesto bez veze pa je godina rodjenja valjda bila 2010 il tako nesto pa su po tome zakljucili da je maloletna, tj. skripta iza toga

Citat
Eto,vidiš,to je ono o čemu ja pričam.  Smile  Smile Meni se to nije dešavalo,ali mi se na primer desilo da lupim neko šaljivo ime,a onda mi kaže ''izvinite,ali ovo ime ne odgovara onom nick-u/imenu u vašem emailu''. Ček,ček,ali otkud ti onda znaš kako meni glasi sekundarni email ili pak i samo ime?  Smile  A?  Smile  Smile  E,to je ono što bih voleo da čujem jednom od njih.

Zato imam gomilu nekih majlova cisto za neke bezvezne registracije  Smile

Citat
Što se ovog drugog dela iz citata tiče - ma,sumnjam ja da je to.Tebi ako se ne sviđa snimak,ti možeš da ga ''označiš kao neprikaldan'' (''flag the video as inappropriate''),i onda je njihova obaveza da ga pogledaju i sklone ako treba

Da, ali je to dovelo do najezde flagovanja od strane trolova (afera "Gastoz"  Smile) pa su bez veze uklanjali klipove jer je neko klikno na flag. Drugo, kolko sam cuo da za minutu vremena se uploaduje valjda nekih deset sati video materijala (mozda sam pogresio ali tako su neke cifre) pa to valja sve pogledati. Uglavnom, problem je u tome, neki tip prebije nekog a drugi snimi pa uploaduje (ili nesto trece van zakona), pa posto je doticni "osumnjicen", nema valjda niko pravo da postavi video. Al neko postavi, pa ga neko skine i kad je original flagovan, neko uploaduje kopiju pa se tako siri i ne mozes stati na kraj. A ako je neko potkovan pa krene tuzakanje kako to u Americi obicno ide, na kraju opet moraju da mu plate neku kintu jer se sve dogadja na njihovoj stranici (a sada, ne mogu stvarno bas sve da kontrolisu)

Citat
govori da nema to veze s vezom. Nego,prosto,kao i sa Facebook-om,hoće da imaju svaku osobu koja ima pristup netu,na dlanu,sa sve slikom, listom šta najviše traži,šta je zanima,i sve drugo što dobro dođe i što može njima da pomogne da ti nešto bolje prodaju,a i da te bezbednosne službe uvek imaju ''na radaru''.

To je sto se pravdaju, spam, zastita autora i prava ali ima i ono ispod zita, sto je javna tajna al niko ne zna
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
FB vec moze da prepoznaje lica i prepoznaje mi prijatelje na slici pise na drugovoj faci "tag Petar Peric? -yes -no"

Ko zna kakve sve analitike ima sama kompanija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.