Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Дигитално шпијунирање - Бабарога новог доба  (Pročitano 6776 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Eto, da cujem sta ces ti da napravis  Smile
Kao pojedinci, svako od nas moze da bira kako ce i sta ce!? Ti ili ja kao pojedinci u gomili ne mozemo da promenimo sistem, ali mozemo da uticemo na druge. Mala promena se registruje kao slaba vibracija, ali ta mala promena na svakom od nas otvara potpuno nova vrata i pravi "zemljotres". Probudjeni pojedinac "inficira" ostatak grupe i deluje na druge. Lose se siri brzo, ali dobro jos brze (kako god tumacili dobro ili lose).

Bil Hiks je ovako zavrsavao svoje nastupe:
Citat
Evo šta možemo napraviti da promijenimo svijet, upravo sad. Uzmimo sav onaj novac koji koristimo na oružje i odbranu svake godine i, umjesto toga, potrošimo ga na hranu, odjeću i obrazovanje za sve siromašne na svijetu, za što bi bilo više nego dostatno novca, bez da izuzmemo i jedno jedino ljudsko biće. I možemo istraživati svemir. Zajedno. I vanjski i unutrašnji. Zauvijek, u miru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Eto, da cujem sta ces ti da napravis  Smile
Kao pojedinci, svako od nas moze da bira kako ce i sta ce!? Ti ili ja kao pojedinci u gomili ne mozemo da promenimo sistem, ali mozemo da uticemo na druge. Mala promena se registruje kao slaba vibracija, ali ta mala promena na svakom od nas otvara potpuno nova vrata i pravi "zemljotres". Probudjeni pojedinac "inficira" ostatak grupe i deluje na druge. Lose se siri brzo, ali dobro jos brze (kako god tumacili dobro ili lose).

Bil Hiks je ovako zavrsavao svoje nastupe:
Citat
Evo šta možemo napraviti da promijenimo svijet, upravo sad. Uzmimo sav onaj novac koji koristimo na oružje i odbranu svake godine i, umjesto toga, potrošimo ga na hranu, odjeću i obrazovanje za sve siromašne na svijetu, za što bi bilo više nego dostatno novca, bez da izuzmemo i jedno jedino ljudsko biće. I možemo istraživati svemir. Zajedno. I vanjski i unutrašnji. Zauvijek, u miru.

Cuo sam od nekog intelektualca a ce covjek uvijek da prihvati neangazovanje radi komfora. To je u ljudskoj prirodi.

Mislim to je uzrok sve korupcije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Citat
To je u ljudskoj prirodi.
Ne znam sta znaci "ljudska priroda"? Taj pojam mi je totalno stran, mozemo pricati o instinktima.

Citat
Cuo sam od nekog intelektualca a ce covjek uvijek da prihvati neangazovanje radi komfora.
Brine me intelektualac koji koristi reci poput "uvek". Da je tako, pa ne bi maknuli od pecine. Desava se to da se solidarnost kaznjava, ako si solidaran danas, ti si budala, jedino ako si izolovana individua, koja radi samo za sebe i svoju korist (pre svega materijalnu), onda si "koristan clan drustva". Kako je to moguce, ja evo...pojma nemam!

Sistem je postavljen tako da moras da budes korumpiran da bi opstao. Koliko dugo bih ja bio u biznisu da vodim prodavnicu, kao i moj komsija i da svakoj musteriji kazem "Komsijina roba je kvalitetnija i jeftinija, kupite kod njega!"? Naravno, jako kratko....a sve sto sam zeleo je da budem fer i korektan. Ne mozes biti fer i korektan u ovakvom sistemu! Pisani zakoni postoje da bi odrzali korupciju.

Citat
Mislim to je uzrok sve korupcije...
Rec "korupcija" cesto znaci moralna perverzija.

Mislim da ne postavljas pravilno problem. Korupcija je posledica sistema. Bilo koji sistem zasnovan na oskudici, takmicenju, novcu ce biti korumpiran, manje ili vise i propadace iznova i iznova. Da sistem (vlade) zaista brine o ljudima, ne bi bilo sirotinje.

« Poslednja izmena: 01. Jul 2013, 21:25:45 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Pa slazes li se s necim covjece  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Pa slazes li se s necim covjece  Smile

Kazi mu da je kralj...cisto da proverimo... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Tel.Me Your.Number
Pa sad, Google je mislim jedan od najvecih privatnih potrosaca struje u Americi, plus konekcija, gde nemaju flat rate kao mi smrtnici, ujedno tehnicari, programeri, serveri itd... Posle njega FB, pa razni mail serveri, dzabe mail, dzabe FB, kacenje slika, videa, slanje majlova, gigabajti spejsa, sve dzabe. I sve to nama eto nude dzabe iz nekih humanih razloga
Nisam pročitao sve postove tako da ne znam da li je neko odgovorio na ovo ali Gugl zarađuje milijarde na reklamama, Fejsbuk takođe.
« Poslednja izmena: 02. Jul 2013, 02:31:30 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Pa sad, Google je mislim jedan od najvecih privatnih potrosaca struje u Americi, plus konekcija, gde nemaju flat rate kao mi smrtnici, ujedno tehnicari, programeri, serveri itd... Posle njega FB, pa razni mail serveri, dzabe mail, dzabe FB, kacenje slika, videa, slanje majlova, gigabajti spejsa, sve dzabe. I sve to nama eto nude dzabe iz nekih humanih razloga
Nisam pročitao sve postove tako da ne znam da li je neko odgovorio na ovo ali Gugl zarađuje milijarde na reklamama, Fejsbuk takođe.

Face Book je pukao kad je izisao na berzu posto se ustanovilo da reklame ne pokrivaju troskove, uz to, verzija na mobilnima, koji se sve vise koristi, ne podrzava reklame jer na ekrancicu nema uopste mesta za neku glupost, a tu je i add block koji se uveliko koristi... ALi eto, posluju oni lepo i dalje, akcije jesu pale ali nisu pukli, zacudo  Smile
Kad bi izvrsili neku ozbiljnu analizu, ko zna sta bi ispalo i sa Google, imaju ogromne investicije u serverima, tehnicarima, hardveru, kao i razvoju, ali su uzeli YT koji je najveci portal za postavljanje kojekakvih gluposti. Neki tip je mogao da analizira svako oruzje u ratu u Siriji, kao i mesto i vreme koriscenja, a to je radio iz hobija, sta sve onda rade profesionalci sa Google, YT i Fejsom...
Mreza je postavljena gde ljudi dobrovoljno sami daju podatke preko interneta i mobilnih... Cisto malko da ubacim paranoje  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung Galaxy S2

Face Book je pukao kad je izisao na berzu posto se ustanovilo da reklame ne pokrivaju troskove, uz to, verzija na mobilnima, koji se sve vise koristi, ne podrzava reklame jer na ekrancicu nema uopste mesta za neku glupost, a tu je i add block koji se uveliko koristi... ALi eto, posluju oni lepo i dalje, akcije jesu pale ali nisu pukli, zacudo  Smile
Kad bi izvrsili neku ozbiljnu analizu, ko zna sta bi ispalo i sa Google, imaju ogromne investicije u serverima, tehnicarima, hardveru, kao i razvoju, ali su uzeli YT koji je najveci portal za postavljanje kojekakvih gluposti. Neki tip je mogao da analizira svako oruzje u ratu u Siriji, kao i mesto i vreme koriscenja, a to je radio iz hobija, sta sve onda rade profesionalci sa Google, YT i Fejsom...
Mreza je postavljena gde ljudi dobrovoljno sami daju podatke preko interneta i mobilnih... Cisto malko da ubacim paranoje  Smile

Nikako mi nije jasno zasto se kod nas toliko brinu sto cia i ostale agencija citaju face, gmail i yt sa nasim podacima. Nista pametno nece naci a da je stiglo sa balkana.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 22.0
па зашто читају ако ништа паметно неће наћи? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Digitalno spijuniranje - nova grana privrede... Smiley

Inace... da.. dosadna sam... Dzon Dvanaest Jastrebova - "Putnik"

A moze i Majnoriti riport... ali originalna prica, ne dibilni film...
I naravno.... Hiperion\Endimion kao smer gde ce se drustvo kretati... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.