Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Devojčice u Srbiji abortiraju sa 14 i 15 godina  (Pročitano 4434 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.107

Gde sam ja pljuvao savremenu medicinu? : ))
Svaki put kada pomenes vakcine i kako su "zlo" radis to. Mislim ako nisi znao da te obavestim, sangejzing i MMS nije medicina, vakcine jesu.  Smile Smile Smile Smile

Citat
Zar danas ne umiru ratu? Zar ne umiru od boelstina koje ranije nisu ni postojale u obliku epidemija kao danas? Kakve veze ima medicina sa tim sto te danas ubijaju kroz ekonomiju? Ti ne znas gde se nalazis.
U kojoj meri umiru? Ili ces u svoj svojoj gluposti da mi kazes kako se ranije umiralo mnogo manje nego sada pa su ljudi imali 7 deteta jer su hteli toliko a ne zato sto im je ostajalo jedno zdravo posle svega pa i mi trebamo tako?  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Citat
Cigani i Siptari su dokaz da tvoje gluposti ne piju vodu.
Oces da budes kao oni?  Smile Mislim slobodno, ajde nadji neku "Veliku Srpkinju" da ti rodi 7 deteta pa cuvaj kad propagiras tako nesto. Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 18. Avg 2015, 10:29:32 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Da ti ne citiram ovo sve što si pisao,ne razumemo se ja i ti druže nažalost,ti se jednostavno gubiš u toj svojoj velikoj priči,a dodaješ i neke elemente patetike,sve je propalo sve je uništeno itd.Ne želim da ti postavljam lična pitanja jer inače to ne radim,ali voleo bih da mi svojim primerom potvrdiš da imaš desetoro dece jer bi jedino tada tvoja priča imala smisla...lako je tudjim q gloginje mlatiti...

I pričam usko jer se radi o porodici i deci,nikada se ne bih usudio da solim pamet nekome o nečemu što sam ne bih bio spreman da uradim,to je toliko jednostavna priča da ju je nemoguće ne shvatiti...

Što se tiče monsanta i bankara nećemo o tome brate to je toliko više prežvakano da ne znam kako da ti objasnim na prostiji način,lokalna deponija koja gori ceo dan nije bankar,tona smeća u parku nije bankar,nerad u lokalnoj administraciji nije bankar,korupcija u prosveti i zdravstvu nije bankar,Vulin i Gašić nije bankar,dodje asfaltira ulicu,ulica se raspadne za godinu dana jer je debljina sloja centimetar,je li to švajcarski bankar ili gedža lopov pokrao ostatak novca za asfalt,pusti mi te priče je**li vas i bankari i korporativni kapitalizam više!Izlaziš ti negde čoveče,plaćaš li neke račune,ideš li u bolnicu,juče poveo sestrića,povredio rukicu treba da mu se previje 30 minuta nakon pauze još su na pauzi,ulećem tamo psujem ko kočijaš,kaže ova kokoška doktorka dečko smiri se zvaću obezbedjenje,kažem zovi tebe ne mogu da udarim baš mi se neko prebija sad,krenuše da rade...a ti im još objasni ma nije to do vas vi ste super,vi ste divni,fantastični nego to su bankari,monsanto i rotšildi...uhhh da mi neko da vlast na nedelju dana više bi vas bilo u zatvoru nego na slobodi!Tebe bi prvog poslao jer opravdavaš stoku Smile

Odoh iznervirao sam se Smile Smile

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Svaki put kada pomenes vakcine i kako su "zlo" radis to. Mislim ako nisi znao da te obavestim, sangejzing i MMS nije medicina, vakcine jesu.  Smile Smile Smile Smile
Korisnice, lazljivi,

Gde i kada sam rekao da su vakcine zlo? : )) Gde i kada sam spomenuo MMS? Ne brini, imam ja za tebe vremena ; )

Citat
U kojoj meri umiru? Ili ces u svoj svojoj gluposti da mi kazes kako se ranije umiralo mnogo manje nego sada pa su ljudi imali 7 deteta jer su hteli toliko a ne zato sto im je ostajalo jedno zdravo posle svega pa i mi trebamo tako?  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Broj smajlija nikad nece nadoknaditi deficit tvojih sivih celija;  )

Ne kaze se "7 deteta", polupismeni medikritetu ; )
Ostajalo 1? Ne znam, uglavnom se desavalo da umre 1 ili 2, pa ostane 6, 5 dece ; ) To sto ti pricas su ekstremi.
Danas ima epidemiju bolesti kod dece, koje ranije nisu postojale ovoliko...kancer, bolesti digestivnog trakta, kardiovaskularni problemi, problemi mentalne prirode itd.

Citat
Oces da budes kao oni?  Smile Mislim slobodno, ajde nadji neku "Veliku Srpkinju" da ti rodi 7 deteta pa cuvaj kad propagiras tako nesto. Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Suvise si ti ogranicen da shvatis o cemu pricam. Fora je da se poboljasaju uslovi, a ne da na osnovu postojecih uslova gradis sebe...Tupko mediokritetski. Raids u skoli, jado jadna : ))
...............................................

Da ti ne citiram ovo sve što si pisao,ne razumemo se ja i ti druže nažalost,ti se jednostavno gubiš u toj svojoj velikoj priči,a dodaješ i neke elemente patetike,sve je propalo sve je uništeno itd.Ne želim da ti postavljam lična pitanja jer inače to ne radim,ali voleo bih da mi svojim primerom potvrdiš da imaš desetoro dece jer bi jedino tada tvoja priča imala smisla...lako je tudjim q gloginje mlatiti...
Ne brini, neces znati koliko dece imam (ako uopste imam ; ) ) Nije to za forum. Ja ne mlatim tudjim q nista, ja pozivam na promenu. Problemi su veliki, i male stvari ne pomazu...na zalost.

Citat
I pričam usko jer se radi o porodici i deci,nikada se ne bih usudio da solim pamet nekome o nečemu što sam ne bih bio spreman da uradim,to je toliko jednostavna priča da ju je nemoguće ne shvatiti...
Slazem se.

Citat
Što se tiče monsanta i bankara nećemo o tome brate to je toliko više prežvakano da ne znam kako da ti objasnim na prostiji način,lokalna deponija koja gori ceo dan nije bankar,tona smeća u parku nije bankar,nerad u lokalnoj administraciji nije bankar,korupcija u prosveti i zdravstvu nije bankar,Vulin i Gašić nije bankar,dodje asfaltira ulicu,ulica se raspadne za godinu dana jer je debljina sloja centimetar,je li to švajcarski bankar ili gedža lopov pokrao ostatak novca za asfalt,pusti mi te priče je**li vas i bankari i korporativni kapitalizam više!Izlaziš ti negde čoveče,plaćaš li neke račune,ideš li u bolnicu,juče poveo sestrića,povredio rukicu treba da mu se previje 30 minuta nakon pauze još su na pauzi,ulećem tamo psujem ko kočijaš,kaže ova kokoška doktorka dečko smiri se zvaću obezbedjenje,kažem zovi tebe ne mogu da udarim baš mi se neko prebija sad,krenuše da rade...a ti im još objasni ma nije to do vas vi ste super,vi ste divni,fantastični nego to su bankari,monsanto i rotšildi...uhhh da mi neko da vlast na nedelju dana više bi vas bilo u zatvoru nego na slobodi!Tebe bi prvog poslao jer opravdavaš stoku Smile
Pa kako da asfaltiras i platis racune, kada nema para, a racuni sve veci? Kako da dignes privredu, kada je drzava u duznickom ropstvu? Asfaltiras put, kada drzava uzima kredite da bi vratila stare? Da li ste vi normalni?

Jel se ti zapitas dublje od kafica u kom placas racun ili struje na kraju meseca?

Gde sam ja opravdao gorenje lokalne deponije? Pa naravno da ima stoke...Da li znas za slucaj kada naftna korporacija izlije otrove u more ili reku i nikom nista? Sta je to onda?

To sto ti pricas, o korpciji, to su sekundarni problemi. Nije Vulin i Gasic bankar ali ih bankari placaju, ko nam daje kredite? Ko je stvorio sistem gde je novac isto sto i kredi?
I da psotojeci sistem besprekorno funckonise, sto ti zelis, problem duznickog ropstva bi se samo odlozio, ne bi se sprecio...vi toliko ne znate sta se desava oko vas, da mogu da vam rade sta hoce.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.107
Citat
Gde i kada sam rekao da su vakcine zlo?
Ma ne, to mora da je neki drugi kristal koji prica kako zele da nas repopulisu, daju deci autizam i ostale gluposti. Ne vredjaj inteligenciju ikoga ko je procitao da pises o istima, molim te. Smile

Citat
Ostajalo 1? Ne znam, uglavnom se desavalo da umre 1 ili 2, pa ostane 6, 5 dece ; ) To sto ti pricas su ekstremi.
Danas ima epidemiju bolesti kod dece, koje ranije nisu postojale ovoliko...kancer, bolesti digestivnog trakta, kardiovaskularni problemi, problemi mentalne prirode itd.
Znaci po tebi je bolje bilo pre 200 godina nego sada zar ne? Mislim, po ovome sto pricas bolje da rodis sedam deteta jer je to potpuno isto kao da rodis 7 deteta sada jer npr stopa smrtnosti istih pre 200 godina bila takva da cetvrtina istih umre po rodjenju a polovina do desete godine. Ostali ostanu samo bolesni ili umru od rata.  Smile

http://www.understandingyourancestors.com/wea/death.aspx

Tako da ne lupaj...

Citat
Suvise si ti ogranicen da shvatis o cemu pricam. Fora je da se poboljasaju uslovi, a ne da na osnovu postojecih uslova gradis sebe...
Vao otkrio si toplu vodu. Uslovi su poboljsani, zato i mozes da pozelis dva deteta i oba rodis zdrava i prava i pozive duze od 10 godina. Samo jbg, korisnik kristal85 se pravi glup pa pokusava da po 100-ti put poveze neku svoju pricu koja nema veze sa vezom.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Ma ne, to mora da je neki drugi kristal koji prica kako zele da nas repopulisu, daju deci autizam i ostale gluposti. Ne vredjaj inteligenciju ikoga ko je procitao da pises o istima, molim te. Smile
Korisnice, to sto pise i to sto ti zelis da procitas su dve razlicite stvari, Tupko! : )
Znaci, gde sam ista rekao protiv vakcinacije? Gde sam spomenuo MMS?
Ako kritikujes vakcine, koje su proizvod privatnih multinacionalnih korporacija, iza kojih stoji novac, a ne nauka, koje su vise nego problematicne i za koje postoje jasne naznake da su povezane sa pojavom autizma, to ne znaci da si protiv vakcinacije!

Tebi kao zaludjenom medikrotetu, koji se sektaski drzi onoga cime je indoktriniran, sve ovo deluje nejasno.

Citat
Znaci po tebi je bolje bilo pre 200 godina nego sada zar ne?
Zavisi o cemu pricamo.
Citat
Mislim, po ovome sto pricas bolje da rodis sedam deteta jer je to potpuno isto kao da rodis 7 deteta sada jer npr stopa smrtnosti istih pre 200 godina bila takva da cetvrtina istih umre po rodjenju a polovina do desete godine. Ostali ostanu samo bolesni ili umru od rata.  Smile
Kaze se "sedmoro dece", sad, sto kao namerno pises pogresno, nece oprati tvoju polupismenost i mediokritetizam ; )

Ma sve si ti to lepo smislio u tvojoj glavi za sisanje.

Citat
Pa sta tu pise?

Citat
Vao otkrio si toplu vodu. Uslovi su poboljsani, zato i mozes da pozelis dva deteta i oba rodis zdrava i prava i pozive duze od 10 godina. Samo jbg, korisnik kristal85 se pravi glup pa pokusava da po 100-ti put poveze neku svoju pricu koja nema veze sa vezom.
Ima veze, neko Korisnik kisnovremenski nema veze sa mozgom...velika razlika! ; )
Ti se ne pravis tupav, ti to jesi. Znaci, Srbija umire, to svaka statistika pokazuje i sad se nalazi tupavi mediokritet u obliku Korisnika marka i kaze da je jedno dete dovoljno, eventualno 2. To je delo "americkih komedijica" i odrastanja na "naucnicima tipa DeGras Tajson", "LELEtaristici" i sl.

Uslovi nisu poboljsani jer Srbija umire! Ti si ogranicen kao terasa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

"It never rains, but it pours."

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2563
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 34.0.1847.118
mob
VIP Xiaomi Note 10 P
Citat
Srbija umire, to svaka statistika pokazuje i sad se nalazi tupavi mediokritet u obliku Korisnika marka i kaze da je jedno dete dovoljno, eventualno 2. To je delo "americkih komedijica" i odrastanja na "naucnicima tipa DeGras Tajson", "LELEtaristici" i sl.

Znas li koliko parova u Srbiji zive u vanbracnoj zajednici, jer je sada to kao moderno? Niko ne zeli papir i obaveze, a kamoli zajednicu. Da svaki par ima po dvoje dece, ne treba vise, pa gde bi nam kraj bio?

I sta spominjes De Grasa? Sta covek ima veze sa nama? Treba ga ceniti kao coveka koji je mnogo ucinio za obrazovanje mladih na polju astrologije.
IP sačuvana
social share
Who is Kaiser Soze???

Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect.
Morpheus: Everything begins with choice.
Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 600.1.4
mob
Apple 15
Citajuci neke frustrirane likove dosla sam do zakljucka da se devojcice izmedju sebe kresu i jedne drugoj prave decu..

Holy shit, GMO!

Citat
I sta spominjes De Grasa? Sta covek ima veze sa nama? Treba ga ceniti kao coveka koji je mnogo ucinio za obrazovanje mladih na polju astrologije.

Astronomije.
« Poslednja izmena: 18. Avg 2015, 13:42:51 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Citajuci neke frustrirane likove dosla sam do zakljucka da se devojcice izmedju sebe kresu i jedne drugoj prave decu..
Ne sve devojcice, samo one frustrirane!!1 Lako se prepoznaju.

Citat
Holy shit, GMO!
"Modern man"  - G.Karlin ; )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.4
Browser
Safari 600.7.12
mob
Apple 15
Pljuje DeGrasse, voli Karlina... to se biti u zestokom problemu. Smiley
« Poslednja izmena: 18. Avg 2015, 14:14:47 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Pljuje DeGrasse, voli Karlina... to se biti u zestokom problemu. Smiley
Ma jok ...ciniti se. Tajson je kvazinaucnik, posle niza izjava i izleta koje je imao.
Karlin je institucija, pricao je i ono sto se ne prica, Tajson je pop-naucnik, marioneta. Suludo je porediti uopste...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.375 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.