Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Devojčice u Srbiji abortiraju sa 14 i 15 godina  (Pročitano 4433 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Posle meni pricaju da sam lud kada kazem da klinke se tucaju ko stuke.   Smile

Naše divne srpkinjice?  Smile Ma joook bre, šta ti pada na pamet...  Smile  Smile
Pa ne ne batice, znas i sam da je bilo drvlje i kamenje, i da ja preuvelicavam stvari. A kad ono vidim komsijsko dete od 13 godina, dopicak na izvolte, i muva se sa nekim likom mojih godina.  Sve su one drage, chedne i postene, u to niko ne sme na sumnja.  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
Ali natalitet i abortusi su mi uvek super priča-pa ta nesrećna devojčica,devojka šta god koja abortira,ne radi to jer joj je to super nego što mora,kad bi joj to zabranio ti automatski dobijaš ili socijalni slučaj ili siroče iz doma za nezbrinutu decu...
Znaci, i ovu stavku da podredimo ekonomiji/novcu? Nekad su porodice imale po 7 clanova (ne, ne kazem da bi danasnje "dame" i "gospoda" to mogli da urade i u najludjim snovima, samo ti pravim paralelu, da se ovakve stvari nisu podredjivale novcu i tzv "standardu").

Zar  ti se ne cini da se kroz ekonomiju moze kontrolisati i natalitet? A znamo kako se ekonomija kontrolise!? To je takva atmosfera stvorena u drustvu, "gledaj sebe" i "hocu da ziiiviiim", "potrosacko drustvo", niko se ne zrtvuje za nikog, a deca i brak su zrtva! ; )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
Sony 
Tuga je što je najveći broj porodilja ili mlađi od 18 godina ili stariji od 30..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Ali natalitet i abortusi su mi uvek super priča-pa ta nesrećna devojčica,devojka šta god koja abortira,ne radi to jer joj je to super nego što mora,kad bi joj to zabranio ti automatski dobijaš ili socijalni slučaj ili siroče iz doma za nezbrinutu decu...
Znaci, i ovu stavku da podredimo ekonomiji/novcu? Nekad su porodice imale po 7 clanova (ne, ne kazem da bi danasnje "dame" i "gospoda" to mogli da urade i u najludjim snovima, samo ti pravim paralelu, da se ovakve stvari nisu podredjivale novcu i tzv "standardu").

Zar  ti se ne cini da se kroz ekonomiju moze kontrolisati i natalitet? A znamo kako se ekonomija kontrolise!? To je takva atmosfera stvorena u drustvu, "gledaj sebe" i "hocu da ziiiviiim", "potrosacko drustvo", niko se ne zrtvuje za nikog, a deca i brak su zrtva! ; )

Ali potpis Smile Smile Smile Smile Smile nisam ni video gde je ovaj manijak ovo napisao

A sad ozbiljno,ajmo mi da se manemo floskula,ja to gledam iz svog ugla,ja ću da imam onoliko dece koliko mi finansijske mogućnosti dozvoljavaju da im omogućim pristojan život,ako je to podredjivanje novcu,onda da podredjujem se novcu...

A što se tiče toga "hoću da živim",gledaj sebe,ajmo opet da se manemo floskula,u mom društvu polako se svi ženimo,dobijamo bebe,živimo u Srbiji ne bežimo nigde,bio sam kum jednom drugu u junu,ženimo još jednog početkom septembra,dakle to je naš konkretan doprinos toj priči,da li je to dovoljno po standardu vas turbo srbi tačka kom ja ne znam,ali ako očekujete da se 2015 mi oženimo sa 16 godina,decu gajimo pod šatorom i krezubi gledamo grand to možete vi tako da probate meni ne pada na pamet jer je to siguran put u još socijalnih slučajeva i opterećenje budžeta...

A što se tiče ove mantre koju najviše gura SPC o broju abortusa i natalitetu je svesna glupost kojom crkva gura neku svoju priču,a dodje dobro i nekim političarima da bi izbegli priču o pravoj temi ekonomija-radna mesta-standard...tako se bori za natalitet,i ne zli bankari nemaju veze sa lokalnim lopovima koji ovde vrše vlast...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Browser
Safari 537.75.14

A sad ozbiljno,ajmo mi da se manemo floskula,ja to gledam iz svog ugla,ja ću da imam onoliko dece koliko mi finansijske mogućnosti dozvoljavaju da im omogućim pristojan život,ako je to podredjivanje novcu,onda da podredjujem se novcu...
Znam da se podredjujes novcu, to je danas opsta atmosfera...Na zalost, to nisu floskule, bilo bi lepo da jesu ali to je stvarnost. Cak, rekao bih da se Srbija jos i drzi, koliko toliko, najbolji dokaz su proslogodisnje poplave, kada je tesko, mladi su pomagali...eto, mozda je to jos jedan dokaz da i nismo postali potrosacki malogradjani u punom smislu te reci.

Citat
A što se tiče toga "hoću da živim",gledaj sebe,ajmo opet da se manemo floskula,u mom društvu polako se svi ženimo,dobijamo bebe,živimo u Srbiji ne bežimo nigde,bio sam kum jednom drugu u junu,ženimo još jednog početkom septembra,dakle to je naš konkretan doprinos toj priči,da li je to dovoljno po standardu vas turbo srbi tačka kom ja ne znam,ali ako očekujete da se 2015 mi oženimo sa 16 godina,decu gajimo pod šatorom i krezubi gledamo grand to možete vi tako da probate meni ne pada na pamet jer je to siguran put u još socijalnih slučajeva i opterećenje budžeta...
Ja u klin, ti u plocu. Ti se prilagodjavas, ti baziras sebe na posotjece stanje, a stanje je uzasno! Sutra da ostane samo korenje, ti bi rekao "koliko korenja, toliko dece"...a pravo pitanje treba da glasi "ko nas je stavio u poziciju da jedemo korenje?"
To sto se tebi desava, to je statisticka greska, bezmalo. Koliko porodica ne moze da ima decu? A, ako ih i ima to je jedno, dvoje u vr' glave.
Nismo mi nikakvi turbo Srbi, ja samo pisem o tome da podredjivanje novcu, vodi u nestanak naroda.
Sve dok tako razmisljas, usko, da "obezbedis za sebe i svoje", nece biti bolje. Srbiji treba povezivanje, porodice, ljudi treba da promene sistem, nece vlada to promeniti, nece EU to promeniti, nece ti dati da jedes kvalitetnu hranu, nece te obrazovati, mi smo blizu kraja...

Citat
A što se tiče ove mantre koju najviše gura SPC o broju abortusa i natalitetu je svesna glupost kojom crkva gura neku svoju priču,a dodje dobro i nekim političarima da bi izbegli priču o pravoj temi ekonomija-radna mesta-standard...tako se bori za natalitet,i ne zli bankari nemaju veze sa lokalnim lopovima koji ovde vrše vlast...
Ne mozes imati ekonomiju kada si se povezao na sistem duzkickog ropstva, kako vam to nije jasno? Srbija nema suverenu ekonomiju, mi smo zavisni, kolonija...
Znaci, kada par popova uzima lovu, to je velik problem i kriminal ali kada bankar opljacka drzavu, to je onda Teorija zavere...nema vama leka!
Zaista je tuzno videti coveka koji je ovoliko u frazetinama i otrcanim kliseima. Zar ne vidis da sve oko tebe propada, samo banke rastu i sire biznis!? Da li ste vi ljudi svesni gde zivite? Kakvi bre lokalni lopovi, pa to drzava, da hoce moze da resi za 30 minuta. Ti lokalni lopovi (valjda mislis na tajkune), budi siguran su u vezi sa stranim ambasadama, administracijom EU i sl. Pa poznato je da Kostic diluje sa Monsantom...

Znas li come se isplati postojanje drzava kao sto je Srbija? Upravo EU, SAD i slicnima, oni odredjuju ekonomiju i politiku Srbije i slicnih. Mogu da prave dobar biznis sa malo love. Kod kuce moraju da daju 3 000e, kod nas za isti posao 400e, pa ti nadji racunicu
« Poslednja izmena: 18. Avg 2015, 09:48:53 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.107
Nekad su porodice imale po 7 clanova
Jel znas mozda zbog cega su imale toliko? Ili stvarno mislis da je to zato sto su stvarno htele 7 deteta a danasnje "knjakave devojke" nece da radjaju pa abortiraju.  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Browser
Safari 537.75.14
Nekad su porodice imale po 7 clanova
Jel znas mozda zbog cega su imale toliko? Ili stvarno mislis da je to zato sto su stvarno htele 7 deteta a danasnje "knjakave devojke" nece da radjaju pa abortiraju.  Smile Smile Smile Smile
Ne kaze se "7 deteta"!
Zbog cega? : )) Jer je umiralo 6 od 7? Masovni pomori, jel to, Korisnice? : ))
Naravno da su knjakavi, ko bi danas radjao 7? Samo Albanci, zar i oni umiru, pa moraju da imaju toliko? Cigani?

p.s. Korisnice zahladneli, jesi spremio vakcine za Migrante? Kako smeju da nas truju ovde?
« Poslednja izmena: 18. Avg 2015, 10:06:25 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.107

Eto, vidis kako znas. Nije bilo savremene medicine koju ti pljujes pa jbg, kad dodje neka bolestija od 7 ti 3 umre a 2 ostane bolesno za zivota a od preostala dva jedan umre u nekom ratu. Pa ti od tih sedam ostane celo jedno zdravo i pravo.

Al zato se i dalje pravis glup pa guras neku svoju pricu koja veze sa vezom nema.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Browser
Safari 537.75.14

Eto, vidis kako znas. Nije bilo savremene medicine koju ti pljujes pa jbg, kad dodje neka bolestija od 7 ti 3 umre a 2 ostane bolesno za zivota a od preostala dva jedan umre u nekom ratu. Pa ti od tih sedam ostane celo jedno zdravo i pravo.

Al zato se i dalje pravis glup pa guras neku svoju pricu koja veze sa vezom nema.  Smile
Korisnice od "7 deteta",

Gde sam ja pljuvao savremenu medicinu? : )) Pa ti radis u skoli sa decom ,Tupko, a lazes gore od te dece sa kojom radis : ))
Zar danas ne umiru ratu? Zar ne umiru od boelstina koje ranije nisu ni postojale u obliku epidemija kao danas? Kakve veze ima medicina sa tim sto te danas ubijaju kroz ekonomiju? Ti ne znas gde se nalazis.

Cigani i Siptari su dokaz da tvoje gluposti ne piju vodu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.4
Browser
Safari 600.7.12
mob
I-mate 30 Pro
Smrtnost dece kod porodica sa vise od sedmoro nije direktno uslovljena time...

To je samo jedan od faktora...sa povecanjem broja porodjaja se povecava i smrtnost...

Dostupnost medicinskih usluga je samo jedan od faktora...nije cak ni kljucni...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.