Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Deset kontrolora u jednom vozilu  (Pročitano 13907 puta)
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.86
mob
Samsung S4
Veselo... Em poceo ovaj kretenski letnji rezim voznje, po kojem je po njima broj vozila smanjen za 20 posto, mada ja imam utisak kao da su preolovili broj vozila koje salju, em ovi kreteni koji ce zaustavljati autobus dok svi mi koji imamo markicu moramo da geldamo kako ce se po 10 minuta raspravljati, em Djilas juce pozvao sve gradjane da sto vise koriste GSP kada krene renoviranje Gazele... Jos kad krenu vrucincine sada... Bice jebeno...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
HTC One
Ja сам вам милион пута понављао да котролори/кондуктери нису овлашћена лица која могу да легитимишу путнике(кршили су закон и нико се није сетио да их пријави). Али гледао сам људе који као овце им дају личне карте, зар неко може бити толико глуп.
Мурију нису морали ни да цимају, јер нико није знао за то, али сада су пронашли легалан начин да обаве свој посао.
@Gambi, druze, ajde probudi se, rucaj, pa dodji.

Tebi je sada smesno sto vise ne moze da se svercuje?  Smile Smile Smile Zamisli kako su nas zajebali, moramo da placamo uslugu... uuuuuu, fasizam  Smile

Smile Smile Smile
Матори како ти више не досади да се шверцујеш, ја сам то некада радио ... сада капирам само ове жутокљунце, немају примања, то разумем донекле.

Opet ne prepoznajes ironiju?  Smile

Ovo je komentar na tvoje povezivanje evropeizma i kontrole, u smislu "Lepo bese za vreme Slobe, svi se svercovali". Ja i tvrdim da treba placati i redovno kupujem kartu, ali u tome ne vidim nista lose ni samo po sebi a kamoli da ima veze sa EU.

@qcko, lep je taj tvoj princip. Jel mogu da dodjem kod tebe kuci, da ti uzmem nesto i da ne platim, jbg bas mi to treba?

Banalizovao sam naravno... ali udji u taksi pa mu posle nemoj platiti posto nema klimu, losi mu amortizeri a auto nije bas cist... bas da vidim i to cudo.

Imas uslugu takva kakva je. Niko te ne trea da je koristis, pesaci, vozi bajs, uzmi taksi, kupi kola. Prica - necu da platim jer je lose je laganje samog sebe. Neces da platis zato sto sebi opravdavas da je to normalno a uopste nije.  Smile
« Poslednja izmena: 29. Jun 2010, 17:30:28 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Coolrunner, nemoj biti toliko strog... svercovanje se prenosi s kolena na koleno Smile Salu na stranu, slazem se sa komentarom da je veliki broj autobusa cist krs koji veoma moze da ugrozi putnike i sve ostale ucesnike u saobrazaju. Obecase da ce nakon univerzijade svi novi niskopodni busevi koji su bili tada na usluzi i u tu svrhu, biti dati gradu, odnosno stari busevi ce biti zamenjeni pomenutim. Medjutim, niti se to dogodilo, niti se zna gde su... odnosno verovatno znaju nadlezni. Pored autobusa u prilicno losem stanju, tu su i vozaci Smile Sacuvaj me Boze. Ruku na srce, ima i onih normalnih... ali je vise onih drugih. O redu voznje, tacnosti, cistoci ... nekom drugom prilikom.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 2970
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.86
strasno...kupujem markice i uvek ih imam kod sebe i nije mi problem da pokazem ali gledati njih kako smaraju druge ljude je nepodnosljivo...a i sta ih je ko mrava...ranije mi je ulazio po 1 u 3 meseca, sad svaki dan...pogotovo u busevima koji idu u avalska naselja, njima se vozim samo 2 stanice a te dve stanice su dovoljne da oni shvate da u krcatom busu samo nas dvoje, troje ima markicu ili kartu pa ne znaju sta da rade  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
dobro... cinjenica jeste da im je to radno mesto... ali bi definitivno morali prvenstveno oni da budu pristojniji... ono sto je gore od ridzovanje je ridzovanka Smile zene su gadne Boze me sacuvaj.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Ja nisam imala problem s kontrolom, meni vise smeta sto "gradjani" smrde, guraju se, nadrkani su,
svi bi da sednu i budu tretirani kao da se voze avionom u prvoj klasi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
Citat
Kad vide da zbog kontrole ne mogu da stignu na vreme na posao moraće to da učine

cist idiotizam .. kao u vojsci.. jedan nije opro gace, sad svi idu da trce 7 kilometara uzbrdo  Smile

Ali ako.. samo neka nastave da cackaju narod, pa nece moci zauvek  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Neka pravila se moraju postovati  Smile Svuda se placaju karte.  Smile
Ali treba da snize cene, podhitno.
Ja za mesec dana dam bar 40e na karte.
Ustvari, danas sam izvadila povlasticu, pa me boli k.  Smile  Smile
Sad cu samo da se vozam po gradu za sve pare  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
Nokia 1800
Citat
@qcko, lep je taj tvoj princip. Jel mogu da dodjem kod tebe kuci, da ti uzmem nesto i da ne platim, jbg bas mi to treba?

Pa naravno da može ako sam ja fašista Smile

Citat
Banalizovao sam naravno...

Ne nisi... Lupio si glupost. Evo u nastavku ću ti obrazložiti zašto je to glupost:

Citat
udji u taksi pa mu posle nemoj platiti posto nema klimu, losi mu amortizeri a auto nije bas cist... bas da vidim i to cudo.

Ja takstisti dajem pare u ruke i taj taksista živi od svojih kola tako da sam ja siguran da će ih on održavati.
Ako ih ne održava, kola će biti u katastrofalnom stanju i niko neće hteti da se vozi... Osim možda takvih kao što si ti. Ti bi mu verovatno dao i bonus da sredi malo kola ali on to naravno neće uraditi... Analogno tome izvedi zaključak o GSP-u.

Citat
Imas uslugu takva kakva je. Niko te ne trea da je koristis, pesaci, vozi bajs, uzmi taksi, kupi kola. Prica - necu da platim jer je lose je laganje samog sebe. Neces da platis zato sto sebi opravdavas da je to normalno a uopste nije.

Znaš šta još nije normalno... Nije normalno da ti i takvi kao ti hranite ološe a mislite da te pare zaista idu u opšte dobro. E to nije normalno.
Naravno da ću voziti bajs... Svašta...
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.86
i dalje nemaju pravo da legitimisu... bez prisustva kera.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.