Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Deset kontrolora u jednom vozilu  (Pročitano 13930 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
HTC One
Ne nisam lupio a ceo odgovor je samo pokusaj merenja kome je veci... arogancija, arogancija  Smile

Sustina je - usluga se placa i tacka. Imas ponudu takvu kakva je, ako ti se ne svidja poljubi i ostavi. Duplo bih povecao kazne za sverc i smanjio period cekanja do utuzenja a skratio i proces prinudne naplate. Dosta mi je takvih kao ti koji sa svaku stvar nadju izgovor. Takvih i za infostan ima mali milion sa raznim izgovorima. I za milion drugih stvari za koje je normalno da se plati.

Uopste necu da trosim reci i ubedjujem se. Prezirem ljude sklone svercovanju u bilo kojoj sferi... vec sam to jednom ovde izjavio i stojim iza toga. Sto je najgore, po pravilu se ne svercuju najsiromasniji (oni se plase kazne) vec bahati koji kroz ceo svoj zivot idu sa opravdanjima i izgovorima. To nije posledica stanja autobusa, saobrajcajnica, drzava ili neceg drugog... to je posledica onoga sto se nosi iz kuce.
« Poslednja izmena: 29. Jun 2010, 23:46:31 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
Nokia 1800
Čisto da se zna, ja imam povlasticu i markicu al to je zato što mi keva i ćale kupuju... Jer znaju da ja neću  Smile

Citat
Ne nisam lupio a ceo odgovor je samo pokusaj merenja kome je veci... arogancija, arogancija

Uopste necu da trosim reci i ubedjujem se.

I win

Šalim se naravno  Smile

Citat
Dosta mi je takvih kao ti koji sa svaku stvar nadju izgovor.

Ne bi bilo potrebe za izgovorima i švercovanjema kad bismo živeli u normalnoj zemlji. Ali ovo nije normalna zemlja još od kad je Tito umro.

Citat
Prezirem ljude sklone svercovanju u bilo kojoj sferi

E a ja prezirem fašiste... I one koji hrane fašiste... I šta sad? Lepo se svi preziremo ko ljudi...

Citat
Duplo bih povecao kazne za sverc i smanjio period cekanja do utuzenja a skratio i proces prinudne naplate.

I ja bih mnogo toga uradio... Dream on.

Eto malo i ja da se nalupam gluposti pošto vidim da je ova tema leglo istih  Smile Vala lep je osećaj...

Da sumiram pošto vidim da ovo ne vodi nikud:

1. Ja nemam ništa protiv ljudi koji se švercuju (iz bilo kog razloga)

2. Nemam ništa protiv ljudi koji plaćaju kartu ali

3. Smatram da je budala svako ko misli da pare od njegove karte idu tamo gde treba. Plaćaj kartu, ko ti brani? Ali ne budi glup. Osvesti se. Razmišljaj.
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Gradsko saobraćajno preduzeće "Beograd" najavilo je nove mere kontrole korisnika javnog prevoza putem "tačkaste" i "kratke kružne" kontrole.

Generalni direktor tog preduzeća Radoslav Nikolić rekao je da "tačkasta kontrola" podrazumeva da 12 do 20 kontrolora bude raspoređeno u manje grupe na nekoliko mesta u gradu.

"Tačke" gde se nalaze kontrolori su na Zrenjaninskom, Smederevskom, Avalskom, Surčinskom, Batajničkom i Obrenovačkom putu i Ibarskoj magistrali, a GSP u gradu sprovodi i "kratku kružnu kontrolu", gde timovi GSP-a ulaze u vozilo i kontrolišu putnike između dva stajališta.

"Kontrolori stoje na određenim mestima i zaustavljaju autobuse koji tuda prolaze, a putnike bez karte izvode napolje i uzimaju od njih podatke. Autobusi se potom veoma brzo vraćaju u saobraćaj", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare koja je održana na stanici autobuske linije 31 na Slaviji.

On je rekao da je to novi vid pojačane kontrole putnika sa većim brojem kontrolora i da to preduzeće trenutno raspolaže sa njih 240, a da će na jesen zaposli još 100 novih kontrolora.

GSP će po proceni stručnih službi proširivati i menjati mesta kontrole, u zavisnosti od procena i rezultat sa terena, rekao je Nikolić.

Nikolić je dodao da su efekti kontrole vidljivi, o čemu govori povećan broj prodatih pojedinačnih karta i markica u junu u odnosu na prethodni mesec.

"Oko 13.000 markica i oko milion pojedinačnih karata prodato je više nego u maju. Očekujemo da se taj trend nastavi u julu i avgustu, ali znamo da će doći do pada u prodaji zbog godišnjih odmora i raspusta", rekao je Nikolić i dodao da će GSP nastaviti pojačanu kontrolu tokom leta.

U GSP su zadovoljni efektima storniranja karata i kazni, jer je prema njihovoj proceni do 30. marta, više od 30.000 opomena poništeno, a kako akcija traje do 10. jula, očekuje se da veliki broj građana, koji imaju više opomena, iskoriste tu mogućnost i kazne plate po znatno nižim cenama.

"Ovih dana počeli smo utuživanje onih koji su u maju zatečeni u vozilima bez ispravnih karata, markica i legitimacija, i oni bi uskoro trebalo da dobiju rešenja o izvršenju tužbe", podsetio je Nikolić.

(Tanjug)
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Ali treba da snize cene, podhitno.

их...не да смање већ да повећају за 200% Smile  увек сам за то да се тестира издржљивост руље Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC One
Citat
Ne bi bilo potrebe za izgovorima i švercovanjema kad bismo živeli u normalnoj zemlji. Ali ovo nije normalna zemlja još od kad je Tito umro.

Lepo rekoh, izgovori  Smile

Citat
E a ja prezirem fašiste... I one koji hrane fašiste... I šta sad? Lepo se svi preziremo ko ljudi...

I ja prezirem fasiste... samo... bese ironija... maaaa, nema ni veze  Smile Smile

Citat
Da sumiram pošto vidim da ovo ne vodi nikud:

1. Ja nemam ništa protiv ljudi koji se švercuju (iz bilo kog razloga)

2. Nemam ništa protiv ljudi koji plaćaju kartu ali

3. Smatram da je budala svako ko misli da pare od njegove karte idu tamo gde treba. Plaćaj kartu, ko ti brani? Ali ne budi glup. Osvesti se. Razmišljaj.

Da sumiramo - uslugu treba platiti.

Nije tvoj problem gde pare idu vec nekih drugih organa, tvoje je da platis kartu.

P.S. Procitaj malo bolje... covek koji placa kartu je glup posto pare ne idu gde treba (sta god da to znacilo)... tvoji su glupi sto kupuju tvoju markicu? Naravno da ne... a posto imas roditelje koji odlicno razumeju sustinu, neka ti oni objasne, nema potrebe da se ja zamaram sa tim.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
Qtek 小米
i dalje nemaju pravo da legitimisu... bez prisustva kera.. Smile
Без обзира што не подржавам шверцовање, још више од тога мрзим кршење закона од стране контролора.
Ствар је у томе што они немају никакво право да легитимишу и са дротовима и без њих.
Прочитајте на задњој страни личне карте, само овлашћена лица, што значи само дрот сме да ти тражи личну карту и пренесе податке контролору који на лицу места пише казну.
Да ли ће керови увек бити уз контролоре, видећемо, ја чисто сумњам.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Citat

Bice komunalna murija
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
Nokia 1800
Citat
P.S. Procitaj malo bolje... covek koji placa kartu je glup posto pare ne idu gde treba (sta god da to znacilo)

Pročitaj ti malo bolje pa se javi.

Nisu glupi ljudi koji plaćaju a znaju kako funkcioniše sistem. (U ovu grupu spadam ja i moji roditelji... Oni realno znaju kako to ide al plaćaju zato što moraju)
Glupi su ljudi koji plaćaju i misle da sistem funkcioniše onako kako im je rečeno na tv-u ili u zakoniku. U ovu grupu ne verujem da spadaš ti pošto nisi porekao ništa što sam ja rekao u vezi sa funkcionisanjem sistema. Nadam se da spadaš u prvu grupu, pošto mi deluješ kao informisan čovek.

Takođe, ako se ja nađem u autobusu koji stoji dok kontrolori smaraju ljude, ako zakasnim na fax ili bilo gde, neću kriviti ljude bez karata nego kontrolore i policiju. To je suština. Znati gde leži problem i koga kriviti.

Citat
Ali treba da snize cene, podhitno.

их...не да смање већ да повећају за 200% Smile  увек сам за то да се тестира издржљивост руље Smile

Pa i biće tako  Smile A kad bude, 
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.86
Citat
Takođe, ako se ja nađem u autobusu koji stoji dok kontrolori smaraju ljude, ako zakasnim na fax ili bilo gde, neću kriviti ljude bez karata nego kontrolore i policiju. To je suština. Znati gde leži problem i koga kriviti.

То сам хтео да питам, шта онда... ко ће мени да надокнади пропуштен испит?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbGOM2 3.7.0.2
mob
Samsung S8
Citat

Bice komunalna murija

Smile

Nisam kupovao kartu, niti cu je ikada kupiti.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.