Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Deset Đinđićevih ideja o rešenju kosovskog čvora  (Pročitano 19514 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
чек беше ли ту прича о гашењу Беобанке која је ето случајно потраживала неке силне милионе од железаре?

Јагуар што се бре правиш наиван ... или глуп ... нисам баш сигуран.

ти треба да продаш нешто што није твоје а кошта 400 милиона ... ја ти дам 15 да ми продаш за 25, ти прихватиш да не би неко други узео ''провизију'' ... ти зарадио, ја уштедео државу ко јебе ... сви срећни.
« Poslednja izmena: 16. Avg 2010, 23:00:18 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.126
Zar onaj koji prodaje ne nastoji da dobije više.
Vise za sebe
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
ја ти дам 15 да ми продаш за 25, ти прихватиш да не би неко други узео ''провизију''
Ali neko treći je mogao da umesto 23 + 15 provizije, ponudi 23 + 20 provizije.

Ali nije, i zato uzimamo najvišu ponudu kao realnu cenu.
Jer realna cena je ona koja se može dobiti u stvarnosti, a ne ona o kojoj sanjaju kritičari DOS-a u svojim člancima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Motorola 
Neko je,očigledno,10 godina bio na pustom ostrvu,ili u komi...

Da pojasnim,u pitanju se izveštaj Saveta za borbu protiv korupcije iz 2004.g-ne.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Izveštaj o steča... (303.43 KB)
« Poslednja izmena: 16. Avg 2010, 23:23:20 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
ја ти дам 15 да ми продаш за 25, ти прихватиш да не би неко други узео ''провизију''
Ali neko treći je mogao da umesto 23 + 15 provizije, ponudi 23 + 20 provizije.

Ali nije, i zato uzimamo najvišu ponudu kao realnu cenu.
Jer realna cena je ona koja se može dobiti u stvarnosti, a ne ona o kojoj sanjaju kritičari DOS-a u svojim člancima.

могао хтео курацпалац ...

то не мења ствар да је тако нешто и даље кривично дело ...

а критиковати ДОС је shooting fish in a barrel
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Nisi objasnio zašto bi prodavac bio motivisan da prihvati nižu ponudu.

Recimo ti si Dosovac koji treba da proda Sartid, zašto bi izbegavao "realnu" ponudu od 400 miliona, a prihvatao nerealnu od 38. Zar onaj koji prodaje ne nastoji da dobije više.

zato shto je uz "realnu" ponudu od 23 miliona $ ishla i provizija od 15 miliona $ za izvesne konsultantske kuce koje su bazirane na izvesnim ostrvima  Smile . bila je ona aferica kolesar oko toga , mada je brzo zatashkana ( a i on je tu bio samo sitan igrach ) .

procenjuje se da je djiki licno uzeo oko 2 miliona zelembaca od tog posla i zato je vesela udovica ruzica tako vesela  Smile i poseduje imovinu koju inache ne bi mogla ni da sanja od legalnih prihoda pokojnog muza  Smile

inache , USS je imao izvesnih problema zbog te provizije ,ali ne kod nas nego u SAD gde po zakonu svaka provizija koja je procentualno prevelika u odnosu vrednost ugovora postaje sumnjiva i predmet provere .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
могао хтео курацпалац ...
то не мења ствар да је тако нешто и даље кривично дело ...
Ja i ne branim legalnost svega toga, već dokazujem da je plaćena realna cena.
Prava vrednost Sartida je ona koja je iskeširana - par desetina miliona. A ne "2 milijarde" kao što odvaljuju oni koji nemaju predstavu o brojevima.

A drugi deo priče je taj da su sve te cifre, od 20 miliona sve do fiktivne 2 milijarde neznatne kada se uporede sa BDP-om Srbije koji je ostvaren između 2003. (prodaje Sartida) do 2010. i koji iznosi 200 milijardi $.

Dakle nije vredno diskusije čak ni nakon što se sve vaše najmaštovitije fantazije uzmu za činjenice, i svaki vaš odvaljeni broj uzme za stvarni novac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
Izvrtanje srpskih ili nazovi srpskih pecinara. Cuj ti, Djiki bio za bombardovanje? pa vala je Seselj bio za nastavak bombardovanja. Gde ste bre drkali u to vreme?
Bili ste na kurs kod Putina da ucite da drkate i levom i desnom?
Druga veoma bitna stvar, je da je zmirkavi cutao i cekao da Ahtisari ponudi plan, pa je se onda ritnuo; eve ti qrac ja sam drzavotvorac. ne bi to islo kod Djindjica, prati bi ga u stopu u razgovorima.
Lepo je rekao, ne treba cekati, nego ici u susret resavanju. I sada ceo svet je video i primitvci sada talasaju: vutra, shit, dop, bulja.
Sta kenjate bre pecinski Veliki Srbi? Vala samo na yu tube mozes sve videti.
Hajde bre sikter ili kako vi to na srpskom kazete: vanjka. Smile Smile Smile Smile
Kurtonchine.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ja sam svoj kredibilitet, koji imam, i koji sam steko za ovih poslednjih 10godina, kao demokratski politicar, stavio na tas(govoreci o Kosovu) za jednu stvar za koju mislim da je od drzavnog i nacionalnog interesa!
A ako moji prijatejli u inostranstvu kazu:"Jao, sad si nas razocarao! ", a ja kazem:"Meni je ova stvar vazna, i jako je vazna za moju zemlju i podrzite me u tome! , a oni kazu: "Ne, mi tebe podrzavamo samo u onome sto je nama vazno! "....Onda to nisu nasi prijatelji!!! - I to je jedan dobar test, na kome cemo videti ko nas zaista podrzava i ko nam je prijatelj! - Dr Zoran Djindjic

Ovo bi ste vi cedoidi i slicni teletabisi trebali da istetovirate na vugla, pa vam na taj alternativni nacin mozda i nesto udje u glavu, umesto u dupe  Smile

Ja vidis tvrdim da je taj covek, Djindjic, najverovatnije poslednji veliki politicar u Srbiji. Za @yetyou - a on je izdaJnik, protivnik "drazaaaaaveeee i naroda", i slicno...
Немаш ти појма шта ја мислим о њему јер си плитак за размишљање али хајде да те подучим.

Ђинђић је криминалац који је иза "славе" коју је имала ДОС-е уз помоћ криминалних група дошао на власт али је на своју жалост заборавио зашта је и доведен на власт.На власт је доведен да резолуцију 1244 учини непостојећом,да се безусловно одрекне КиМ и да већ санкцијама уништену привреду распрода у бесцијење.Једино је остао вјеран задатку број три док прва два није хтјео да изврши и зато је убијен,смакнут или ликвидиран од стране својих "сабораца" хтјео ти вјеровати или не у то.
Ја њега сматрам издајником као и сваког војног обвезника који није хтио бранити своју земљу и народ јер да су се тако понашали сви,ти би данас на теразијама играо шоту.
Није на теби и мени да размишљамо да ли је нешта оправдано или не јер би у противном током ДСР нестале многе државе да су им народи размишљали рационално.
Једино рационално је да заштитиш нејач,међеде неразумни.
Znaci za tebe je Djindjic izdajnik  Smile Jebali su te od Tita ,Slobe .Seselja i slicnih u tvojoj vukojebini i ti si nasao krivca  Smile Ja ga prvi nisam voleo a o cemu ti pises?
Људино моја,нит' су ме је*али нит' су се моји дали је*ати ни за вријеме Броза ни за вријеме Милошевића док Шешељ никада није ни био на власти па тако да је и хтјео није могао а да је могао не бих му дао.

Што се тиче мога поста на који си ти тако бурно реаговао

1. Хоћеш рећи да није био криминалац? Одакле силна лова удови јадној?
2. Ко је био предводник ДОС-е прије него је Ђинђић постао премијер?
3. Ко је Драшковићу дао одријешене руке да потпише пролаз НАТО трупа копном,ваздухом,
    ријекама,жељезницама кроз државу Србију (без икакве накнаде)
4. Шта су радили Чеда и Михајловић у Шилеровој код покојних и живих земунаца?

Ето ти мени лијепо појасни а ја ћу заузврат написати пјесмицу:"Мој Ђинђићу моје росно цвијеће". Smile

Што се тиче квалификације за издајнике,шта ту није јасно?
Знаш ја имам познаника који је набрао у Суботицу али соло (оставио маторце и сестру од 13 година).
Није страшно што је набрао али је страшно да тако високоморална особа има тако низак карактер,пи*ка
издајничка.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
чек беше ли ту прича о гашењу Беобанке која је ето случајно потраживала неке силне милионе од железаре?

Јагуар што се бре правиш наиван ... или глуп ... нисам баш сигуран.

ти треба да продаш нешто што није твоје а кошта 400 милиона ... ја ти дам 15 да ми продаш за 25, ти прихватиш да не би неко други узео ''провизију'' ... ти зарадио, ја уштедео државу ко јебе ... сви срећни.

Nisi objasnio zašto bi prodavac bio motivisan da prihvati nižu ponudu.

Recimo ti si Dosovac koji treba da proda Sartid, zašto bi izbegavao "realnu" ponudu od 400 miliona, a prihvatao nerealnu od 38. Zar onaj koji prodaje ne nastoji da dobije više.

zato shto je uz "realnu" ponudu od 23 miliona $ ishla i provizija od 15 miliona $ za izvesne konsultantske kuce koje su bazirane na izvesnim ostrvima  Smile . bila je ona aferica kolesar oko toga , mada je brzo zatashkana ( a i on je tu bio samo sitan igrach ) .

procenjuje se da je djiki licno uzeo oko 2 miliona zelembaca od tog posla i zato je vesela udovica ruzica tako vesela  Smile i poseduje imovinu koju inache ne bi mogla ni da sanja od legalnih prihoda pokojnog muza  Smile

inache , USS je imao izvesnih problema zbog te provizije ,ali ne kod nas nego u SAD gde po zakonu svaka provizija koja je procentualno prevelika u odnosu vrednost ugovora postaje sumnjiva i predmet provere .

Druga opcija je bila katanac na zelezaru, i nestanak iste. Nisam siguran, ali kada jednom skroz ugasis
te peci, to je njihov kraj. Kada su je prebacili u silent running za vreme SEKE, pao ukupan izvoz Srbije za
trecinu.

A Beobanka je ugasena, kako bi se izbeglo placanje tih dugova iz devedesetih, kada zelezara skoro nije ni radila, ako ne racunamo izvoz u  Eastaziju, Oz, Sodor i Mordor (by RTStm ) Smile

Drugo, tokom X godina nase banke nisu sluzile skoro nicem, nisu investirale, davale potrosacke kredite, nista.

A mozda bi bilo lepse da je  tu zelezaru dobio na poklon Miske ili Beko a ?
« Poslednja izmena: 17. Avg 2010, 14:09:29 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.11 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.