Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Deset Đinđićevih ideja o rešenju kosovskog čvora  (Pročitano 19539 puta)
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Apple 5
Ja sam svoj kredibilitet, koji imam, i koji sam steko za ovih poslednjih 10godina, kao demokratski politicar, stavio na tas(govoreci o Kosovu) za jednu stvar za koju mislim da je od drzavnog i nacionalnog interesa!
A ako moji prijatejli u inostranstvu kazu:"Jao, sad si nas razocarao! ", a ja kazem:"Meni je ova stvar vazna, i jako je vazna za moju zemlju i podrzite me u tome! , a oni kazu: "Ne, mi tebe podrzavamo samo u onome sto je nama vazno! "....Onda to nisu nasi prijatelji!!! - I to je jedan dobar test, na kome cemo videti ko nas zaista podrzava i ko nam je prijatelj! - Dr Zoran Djindjic

Ovo bi ste vi cedoidi i slicni teletabisi trebali da istetovirate na vugla, pa vam na taj alternativni nacin mozda i nesto udje u glavu, umesto u dupe  Smile

Ja vidis tvrdim da je taj covek, Djindjic, najverovatnije poslednji veliki politicar u Srbiji. Za @yetyou - a on je izdaJnik, protivnik "drazaaaaaveeee i naroda", i slicno...
Немаш ти појма шта ја мислим о њему јер си плитак за размишљање али хајде да те подучим.

Ђинђић је криминалац који је иза "славе" коју је имала ДОС-е уз помоћ криминалних група дошао на власт али је на своју жалост заборавио зашта је и доведен на власт.На власт је доведен да резолуцију 1244 учини непостојећом,да се безусловно одрекне КиМ и да већ санкцијама уништену привреду распрода у бесцијење.Једино је остао вјеран задатку број три док прва два није хтјео да изврши и зато је убијен,смакнут или ликвидиран од стране својих "сабораца" хтјео ти вјеровати или не у то.
Ја њега сматрам издајником као и сваког војног обвезника који није хтио бранити своју земљу и народ јер да су се тако понашали сви,ти би данас на теразијама играо шоту.
Није на теби и мени да размишљамо да ли је нешта оправдано или не јер би у противном током ДСР нестале многе државе да су им народи размишљали рационално.
Једино рационално је да заштитиш нејач,међеде неразумни.
Znaci za tebe je Djindjic izdajnik  Smile Jebali su te od Tita ,Slobe .Seselja i slicnih u tvojoj vukojebini i ti si nasao krivca  Smile Ja ga prvi nisam voleo a o cemu ti pises?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
A ako moji prijatejli u inostranstvu kazu:"Jao, sad si nas razocarao! ", a ja kazem:"Meni je ova stvar vazna, i jako je vazna za moju zemlju i podrzite me u tome! , a oni kazu: "Ne, mi tebe podrzavamo samo u onome sto je nama vazno! "....Onda to nisu nasi prijatelji!!! - I to je jedan dobar test, na kome cemo videti ko nas zaista podrzava i ko nam je prijatelj! - Dr Zoran Djindjic
Ako ste već nekog ubili, onda ostanite pri tom stavu, nemojte sada pričati da je Đinđić bio heroj ali ga nažalost Papa ubio snajperom.

На власт је доведен да резолуцију 1244 учини непостојећом,да се безусловно одрекне КиМ и да већ санкцијама уништену привреду распрода у бесцијење.
Али нешто ти се не уклапа. Наиме привреда је јача након 5. октобра него пре.
Какво је то "бесцијење" које резултира у богаћењу друштва.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
djindjic je bez svake sumnje pomagao neprijatelju 1999. svojim izjavama i postupcima . dodushe , to nije bitno uticalo na tok rata ali ipak bi moglo da se raspravlja i o njegovoj pravnoj odgovornosti (poshto ga moral nije preterano zanimao  Smile )

posle dolaska na vlast nema elemenata izdaje u njegovom ponashanju ,ali zato ima mnogo dokaza o kriminalnom, postupanju : od same njegove smrti koja je izazvna neraschiscenim rachunima sa mafijashkim grupama , preko sumnjivih poslova sa bankama do krunskog uspeha u podaji smederevske zelezare koja je vredela stotine miliona za 23 (i 15 provizije  Smile )

sve u svemu , kako god ga ocenjivali , samo budala moze da ga smatra za nekog mesiju koji je mogao da spase srbiju i samo budala josh uvek moze da se kune u neke idelae koje je on zastupao . to postaje josh smeshnije kad se zna da se i sam djindjic uvek zalagao za "pragmatizam" i gnushao se svakog idealizma  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Apple 5
djindjic je bez svake sumnje pomagao neprijatelju 1999. svojim izjavama i postupcima . dodushe , to nije bitno uticalo na tok rata ali ipak bi moglo da se raspravlja i o njegovoj pravnoj odgovornosti (poshto ga moral nije preterano zanimao  Smile )

posle dolaska na vlast nema elemenata izdaje u njegovom ponashanju ,ali zato ima mnogo dokaza o kriminalnom, postupanju : od same njegove smrti koja je izazvna neraschiscenim rachunima sa mafijashkim grupama , preko sumnjivih poslova sa bankama do krunskog uspeha u podaji smederevske zelezare koja je vredela stotine miliona za 23 (i 15 provizije  Smile )

sve u svemu , kako god ga ocenjivali , samo budala moze da ga smatra za nekog mesiju koji je mogao da spase srbiju i samo budala josh uvek moze da se kune u neke idelae koje je on zastupao . to postaje josh smeshnije kad se zna da se i sam djindjic uvek zalagao za "pragmatizam" i gnushao se svakog idealizma  Smile
Samo budala moze da ga ocenjuje  Smile Nikad ga nisam voleo dok je bio ziv,sad kad citam argumente protiv njega,slutim da cu ga zavoleti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Samo budala moze da ga ocenjuje  Smile

on je bio neprocenjiv ...  Smile Smile Smile

Citat
Nikad ga nisam voleo dok je bio ziv,sad kad citam argumente protiv njega,slutim da cu ga zavoleti  Smile

nekrofilija ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Ako ste već nekog ubili, onda ostanite pri tom stavu, nemojte sada pričati da je Đinđić bio heroj ali ga nažalost Papa ubio snajperom.

Taliban/ka, ti samo hoces da se ujedes za sisu/muda sto je on imao ovakav stav, pa sad morate da jedete govna koja ste izasrali  Smile sa onim "sledimo viziju!"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Motorola 
Što se "vizionara" tiče,teško da mu je ispod neke inostrane Jorgan-planine vizija dobacivala naročito daleko...barem sudeći po besnom intervjuu koji je za vreme bombardovanja dao na TV "Politika" Miodrag Perišić.

Verujem da je u ambasadorsko jato odaslat (između ostaloga) i zbog njega i nadam se da ja nisam jedini koji je pomenuti intervju odgledao (valja deci i unucima pričati istinu jednoga dana).
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
do krunskog uspeha u podaji smederevske zelezare koja je vredela stotine miliona za 23 (i 15 provizije  Smile )
Da je to tačno, onda bi neko ponudio više.
Na primer: "stvarna" vrednost 400, a treba da se proda za 38. U tom slučaju neko bi ponudio 50.
Jer koji ponuđač ne bi voleo da za 50 dobije 400, i koji prodavac ne bi voleo da umesto 38 dobije 50. I koji korupcionaš bi preferirao 15 miliona umesto 25.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Da je to tačno, onda bi neko ponudio više.
Na primer: "stvarna" vrednost 400, a treba da se proda za 38. U tom slučaju neko bi ponudio 50.

pa bilo je ponuda (trocifrenih) od drugih kompanija ,ali sve je to nezvanichno jer tendera za sartid , gle chuda  Smile , nije ni bilo . 

javnosti je tada prichano da je to sve zbog dugova koje je smederevska zelezara vukla josh iz doba SFRJ . tek kasnije se saznalo da je dugove preuzela drzava ( fiktivno sartid josh postoji) ,a USS je kupio samo imovinu . 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Nisi objasnio zašto bi prodavac bio motivisan da prihvati nižu ponudu.

Recimo ti si Dosovac koji treba da proda Sartid, zašto bi izbegavao "realnu" ponudu od 400 miliona, a prihvatao nerealnu od 38. Zar onaj koji prodaje ne nastoji da dobije više.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.