Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Deset Đinđićevih ideja o rešenju kosovskog čvora  (Pročitano 19435 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
čak i da je malo izvrnut taj govor , suština se ne može menjati.... Ako već toliko obožavate Đikija idite čitajte njegove citate ili tako nešto.... Smile

Procitao sam i originalni transkript intervjua na engleskom i "slobodni" RTS-SPS prevod. Sustina jeste promenjena. Najsmesniji su mi likovi koji koriste taj slobodan prevod kao mantru.

Е јбг. па ниси ваљда очекивао да имамо исти поглед на идиота који је подржао НАТО бомбардовање. Smile
То што ти његово "бомбардујте и даље" видиш као на:"спасите нас од диктатора" само говори о теби.
Позвао је на наставак бомбардовања,односно апеловао са сигурно остојања а мени су најсмјешнији ликови којима је око у дупету па "невиде" оно што свако "види" а није хемороид.

Da si procitao original na engelskome i preveo, sam, znao bi tacno sta tamo pise.

Nego sta mislis ako su te lagali za taj prevod, o cemu su te jos lagali ?

"Noj strategija" se uvek lose zavrsi.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
čak i da je malo izvrnut taj govor , suština se ne može menjati.... Ako već toliko obožavate Đikija idite čitajte njegove citate ili tako nešto.... Smile

Procitao sam i originalni transkript intervjua na engleskom i "slobodni" RTS-SPS prevod. Sustina jeste promenjena. Najsmesniji su mi likovi koji koriste taj slobodan prevod kao mantru.

Е јбг. па ниси ваљда очекивао да имамо исти поглед на идиота који је подржао НАТО бомбардовање. Smile
То што ти његово "бомбардујте и даље" видиш као на:"спасите нас од диктатора" само говори о теби.
Позвао је на наставак бомбардовања,односно апеловао са сигурно остојања а мени су најсмјешнији ликови којима је око у дупету па "невиде" оно што свако "види" а није хемороид.

Da si procitao original na engelskome i preveo, sam, znao bi tacno sta tamo pise.

Ма шта ми наприча...шокирао си ме... Smile

Djinjic, one of the three leaders of democratic opposition:does not think there's a need for a ground campaign. "There's no logic to a ground campaign and a formal conquest of Serbia. That would lead to a conflict between NATO and Russia and China and an international crisis. The most logical thing for NATO is to continue the air war, which is very effective. They have destroyed the infrastructure in Serbia and in 10 days to two weeks it will be very difficult to live here without gas, electricity, bridges, communications. Milosevic won't be able to conduct the war for more than 10 days, or two to three weeks."

© copyright 1999 Ha'aretz. All Rights Reserved

Превод:

Ђинђић, један од тројице вођа демократске опозиције:не мислим да постоји потреба за копнену кампању. "Нема логике за копнену кампању и формално освајање Србије.То би довело до сукоба између НАТО и Русије и Кине и међународне кризе.
Најлогичнија ствар за НАТО је да настави рат из ваздуха,што је веома ефикасно. Они су уништили инфраструктуру у Србији и за 10 дана или двије недјеље ће бити веома тешко да се живи без гаса, струје,мостова, комуникација. Милошевић неће бити у стању да води рат за више од 10 дана, или две до три недеље. "

П.С

Надам се да си задовољан преводом а дали је он сугерисао наставак бомбардовања,закључи сам...

Паметњаковић си у ПМ. Smile

« Poslednja izmena: 16. Avg 2010, 15:57:04 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Станислава је светски рекордер у дисциплини "написаћу нешто што нема везе са оним што сам цитирао".

ja mislim da je izmedju nje i simijon mrtva trka Smile pocecu da zapisujem njihove postove i iskoristicu ih za neku humoristicku seriju tipa kusradzije

мислим да би ти било лакше да скупиш своје постове ... серија тако напављена зајебала и Монти Пајтоновце и оног Рођака са села  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs

Djinjic, one of the three leaders of democratic opposition:does not think there's a need for a ground campaign. "There's no logic to a ground campaign and a formal conquest of Serbia. That would lead to a conflict between NATO and Russia and China and an international crisis. The most logical thing for NATO is to continue the air war, which is very effective. They have destroyed the infrastructure in Serbia and in 10 days to two weeks it will be very difficult to live here without gas, electricity, bridges, communications. Milosevic won't be able to conduct the war for more than 10 days, or two to three weeks."

Превод:

Ђинђић, један од тројице вођа демократске опозиције:не мислим да постоји потреба за копнену кампању. "Нема логике за копнену кампању и формално освајање Србије.То би довело до сукоба између НАТО и Русије и Кине и међународне кризе.
Најлогичнија ствар за НАТО је да настави рат из ваздуха,што је веома ефикасно. Они су уништили инфраструктуру у Србији и за 10 дана или двије недјеље ће бити веома тешко да се живи без гаса, струје,мостова, комуникација. Милошевић неће бити у стању да води рат за више од 10 дана, или две до три недеље. "

П.С

Надам се да си задовољан преводом а дали је он сугерисао наставак бомбардовања,закључи сам...

Kao sto si i sam procitao, on nije zagovarao nastavak bombardovanja, nego se bavio analizom daljnjih koraka koje ce nato preduzeti (kao sto se i desilo jel') Znaci izneo je pretpostavu "sta ce nato uraditi" i to je sve. Nije rekao : Ja podrzavavam ili sta vec.

A uz to izvukao si tu recenicu iz konteksta  Smile onako kako radikalni to umeju.

A, da nego, nekako mi se cini da Djindjic nije imao neku kljucnu ulogu u NATO-u.

Da ti neko kaze da bi, ukoliko Srbija danas posalje vojsku u phod na Kosovo, od te vojske
"ostali samo dugmici" taj je "protiv Srbije i naroda". Tacnije taj je protiv vas koji stalno nesto
zavijate i pokusavate da zivite od naciJonalizma zar ne ?
« Poslednja izmena: 16. Avg 2010, 16:17:59 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
@3maj001
prija mi poređenje sa pajtonovcima.  Smile

ja često i jesam ironičan. neko prepozna, neko ne.
nekada namerno napišem nešto besmisleno da vidim koliko dugo može da se vodi raspava o tome. nadmašili ste moja očekivanja u toj oblasti  Smile
« Poslednja izmena: 16. Avg 2010, 16:19:01 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy II
To je tebe neko opasno lažucnuo,osim ako svojeručno nisi ´vatao beleške nesuđenog "Zaratustre".
napisao sam izvor, drugi deo je izdvojen iz teksta jer je naknadno dodat u novinama. Zato smiri malo dozivljaj  Smile
Станислава је светски рекордер у дисциплини "написаћу нешто што нема везе са оним што сам цитирао".

ja mislim da je izmedju nje i simijon mrtva trka Smile pocecu da zapisujem njihove postove i iskoristicu ih za neku humoristicku seriju tipa kusradzije
zmaj ti je vec napisao sta da radis  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
prija mi poređenje sa pajtonovcima.  Smile
мани ме тог цвећа човече  Smile Smile ...

Citat
ja često i jesam ironičan. neko prepozna, neko ne.

за неког коме је иронија прирасла за срце, слабо је нешто препознајеш ... рекао сам већ, не би је препознао да ти закуца на врата и каже да си Јевреј  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Кад је требало гласати у скупштини да ли сте за Ахтисаријев план или за наставак бомбардовања, ДС је гласао за мировни план. То вам показује да Ђинђићевим људима постоје и драже ствари од бомбардовања.
С друге стране: Вучић, Николић и Јоргованка гласали су за наставак бомбардовања

Зато не знам шта покушавате да докажете. Ако сте хтели рећи да је Ђинђићу дража власт од бомбардовања, док је вама бомбардовање драже од свега, онда сте ме убедили.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung Galaxy II
„Meni je veoma žao što su za neke ljude u Evropi i svetu dobri Srbi demokrate samo oni Srbi koji se odriču nacionalnog interesa svoje zemlje i što neki misle da rat u Iraku treba da bude naš nacionalni interes, a ne rešavanje pitanja Kosova."  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Превод:

П.С

Kao sto si i sam procitao, on nije zagovarao nastavak bombardovanja, nego se bavio analizom daljnjih koraka koje ce nato preduzeti (kao sto se i desilo jel') Znaci izneo je pretpostavu "sta ce nato uraditi" i to je sve. Nije rekao : Ja podrzavavam ili sta vec.
Значи војни аналитичар је у питању.Па што одмах некажеш да негубимо вријеме.

A uz to izvukao si tu recenicu iz konteksta  Smile onako kako radikalni to umeju.
Smile Smile Мргреен-у ништа није из контекста извученио него дословце преведено без увода у којем стоји биорафија ку*киног мужа.Баш онако како људи раде за разлику од вас полтрона.

A, da nego, nekako mi se cini da Djindjic nije imao neku kljucnu ulogu u NATO-u.

Da ti neko kaze da bi, ukoliko Srbija danas posalje vojsku u phod na Kosovo, od te vojske
"ostali samo dugmici" taj je "protiv Srbije i naroda". Tacnije taj je protiv vas koji stalno nesto
zavijate i pokusavate da zivite od naciJonalizma zar ne ?
Јок море,серкаш ко' фока јер ниси никада у животу прочитао интервју који је то лоповско "дј"убре давало маштајући како га амери финансирају и доводе на власт..
Ах да,зар не...???

Кад је требало гласати у скупштини да ли сте за Ахтисаријев план или за наставак бомбардовања, ДС је гласао за мировни план. То вам показује да Ђинђићевим људима постоје и драже ствари од бомбардовања.
С друге стране: Вучић, Николић и Јоргованка гласали су за наставак бомбардовања

Зато не знам шта покушавате да докажете. Ако сте хтели рећи да је Ђинђићу дража власт од бомбардовања, док је вама бомбардовање драже од свега, онда сте ме убедили.
Иди се бавити својим талибанима. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.