Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Deset Đinđićevih ideja o rešenju kosovskog čvora  (Pročitano 19447 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
@bf_109_g_6
Kao prvo, decko zamalo moze da ti bude tata.
Kao drugo, navodim istinite podatke i govorim samo o stvarima sa kojima sam licno upoznat.
Kao trece, ne interesuje me ni DS ni bilo koja druga stranka, to me je interesovalo u tvujim godinama.
Kao cetvrto - objasnio skorpi (po ko zna koji put).
Iskonska mrznja otupljuje zdrav razum. Da je samo video 80-ih kako trunu citave rolne valjanog lima. Kako Belgijanci kupuju kao staro gvozdje nas gotov proizvod, da bi pravili kvalitetne celike.
Da je samo video kako trune Jugo, kako si morao svake godine zimi da pravis gimnastiku da ga zastitis.
Na ceni su bile skoljke, jer je ostalo moglo da izdrzi godinama.
Fabrike Kotlova nisu mogle da prorade, jer nisi mogao da odradis adekvatna varenja.
Sto je jos gore, politiku ti vode nepismeni urangutani, koji fol se okrecu nekoj imaginarnoj Kini, a da ne zna sustinu.Ta je Kina rob Amerike u tehnologijama.Oni samo mogu da ti ponude isto sto i Ameri u losem kvalitetu i da te oderu dva puta vise.Pacovska pamet, vidi Ruse kao spasioce. Rusi ti kupuju fabriku i uzmu Amere da im grade postrojenja. (Nov pogon u Pancevu, eventualna Rafinerija u Smederevu), jer bukvalno nemaju svoje tehnologije.Zhaba bre bolje razmislja. Ima gi nafte, ce gi jebemo majku Papinu.Treba to busiti, naci, proceniti, vaditi, transportovati do neke tacke pa tek onda ide procesna industrija koju imaju tri sile na svetu: Amerika, Japan i Nemacka.
Ne treba ih kriviti, jer svaki nas nepismen predak je znao bolje od Djelica, Dinkica, Velje, Kostunice sta je drzava. Kuca se gradi od temelja. Primarni sektor proizvodnje ti je osnova za ceo svakodnevni zivot. A to je zapad razvio do maksimuma.Znao je koja je dubina brazde, koje je adekvatno djubrenje, koji je kvalitet semena da bi mogao da dobije prinos, sa kojim ce sagraditi temelj kuce gde stanuije. A ne da ceka kuratog Rusa i zutog zgoljavog Kineza da mu gradi temelj.
U ovoj jebenoj Srbiji igra cetvrta liga fudbal a hoce da bude ni manje ni vise svetski sampion.
To je otprilike stanje u i privredi. Razmisljanje na osnovu mrznje, jer mu Papa ukrao pare i jebo Andjelinu Zoli za srpske pare.
Da bi bar imao zivotinjski instinkt, pa da bude bolje. Ovo je instinkt zombija.
Zato ja tvrdim da je lek bich, korbach, bukagija a ne tamo neka komunodemokratija: daj mi da zhderem ja sam Srbin. Ako mi ne das ti dace mi Kinezi. Smile Smile Smile Smile
Jedva cekaju.
« Poslednja izmena: 19. Avg 2010, 09:21:06 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Inace ne znam kako je kod Slobe 98-e proizvodio 100 hiljada tona mesecno, kad je kacitet valjaonice 180 hiljada tona godisnje. Smile Smile Smile
Ko je to koj qrac napisao?

Pa tako rekli onomad na TV-u  Smile  Smile

Ako mi ne das ti dace mi Kinezi. Smile Smile Smile Smile
Jedva cekaju.

Al ce da bude Shop Sui i pohovani macici, vec vidim  Smile

Iskonska mrznja otupljuje zdrav razum. Da je samo video 80-ih kako trunu citave rolne valjanog lima. Kako Belgijanci kupuju kao staro gvozdje nas gotov proizvod, da bi pravili kvalitetne celike.

Kako je ono ranije bilo: "Moramo obratiti paznju danas, naime, radimo za izvoz"  Smile
Naravno, sa istim masinama, sa istim radnicima i sa istim materijalom  Smile

Da je samo video kako trune Jugo, kako si morao svake godine zimi da pravis gimnastiku da ga zastitis.
Na ceni su bile skoljke, jer je ostalo moglo da izdrzi godinama.

Kako su ljudi pricali kako "Zastava" ima kvalitetan motor. Zapadna auta "potrose" dva motora dok ne istrunu a Stojadin potrosi limariju dok ne predje 100 hiljada.  Smile
Al zato komsija skida znakove pa vari stojadina koji stoji i klima se na nekim ciglama, samo sto ga ne poklopi. Zavario ga ispod, da se provoza Bagdadom, od mine mu nista ne bi bilo koliko je saobracajnih znakova navario.
« Poslednja izmena: 19. Avg 2010, 13:51:37 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
@ Maradic
Znas sta je meni najinteresantnije. kada se neki matori nakaci na forum i pocne s*nja oko lepih vremena Juge.
Dakle dzukele dvolicne dobro znaju kako je bilo. Zavist, podvaljivanja, otkucavanja, mrznja, ogovaranja su bila svakodnevnica.
Firme prepune inokorespondenata i mladjih referenata, sve sami rodjaci dosli sa sela, iz baze.
Dvojica rade, dvadeset piju kafe i citaju Novosti. Tamo cita o petoj koloni i Papi kao narodnim nerpijateljima.
Kad je doslo stani pani, ona dvojica nasli uhlebljenje ili negde preko firme napolju ili sasvim negde odose.
Ostadose njih 20 da zvalave: kradu majke im ga lopovske. KO krade. Onda poricta sta mu serviraju: Pa Djndjic.
A kradu ga svi njegovi drugovi, koji su pored vatre i dobijaju direktive.
Kako se kralo? Garantno pismo, vodis stranku na poslovni rucak, konobar stavi tri steke marlbora,tri viskija, malo dzeparca pride. vaucheri iz banaka za putovanja i hotelske smestaje. Dnevnice i devizne dnevnice.
Nabavke necemo jer su to samo povlasceni radili. Puno Dedinje, Konjarnik i Sumice vila jos 70-ih.
Rang liste, dobijanje stanova. Kafe kuvarica u rafineriji dobije visak plate, veci od doktora koji operise srce. Dobije stan pre njega. Ima zena dobro dupe, a zaposli i muza, jer njemu ne smeta sto mu zena ima dobro dupe.
Za rang liste donese da mu je cela familija epilepticna i ima deset nepokretnih baba u familiji.
Familije bile po 30 u proseku. (karikiram)
Eto to je bio samoupravni milje. Kralo se i sakom i kapom, samo sto je sve bilo legalno i nisi smeo da pisnes.
Mogu oni drugome da pricaju.
« Poslednja izmena: 19. Avg 2010, 14:07:00 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Hebi ga, bilo svakako al mentalitet igra tu veliku ulogu. Za vreme Juge, u Kopru cekam autobus, kao fol na stanici red voznje, dodje mi da puknem od smeha, mislim, koji su dzabe trosili papir, to u Jugi ne vredi. Cekam bus, pogledam na sat, u minutu dodje. Gledam u autobus ko crnac iz savane, gleda mene vozac i pita se, sta meni nije jasno. Godinama kasnije cujem, Bosanac se zaposli valjda u Mariboru ko vozac, pocne naravno kasniti, ljudi nazovu firmu i zale se, stalno kasnjenje po pet, deset minuta, i ode Bosanac u radionicu na nedelju dana, ruke do lakata crne, izubijo glavu po kanalu, kosa masna ko Kuvajt. Kasnije ugradio sat u volan.
A u mom gradu, komsija sa kojim sam odrasto zaposli se u stampariji, mlad, idealista, nov novcat. Posle nekog vremena vidi covek, svi kradu i kraduckaju. On veli nece, posten je. Hebi ga, kasnije skoro poceli da ga izbegavaju dok mu jedan ne rece u poverenju: sumnjiv si nesto, nisi nista ukro, da ti to nesto ne cinkas ili slicno. Uze covek neki papir za postere, A0 format, glanc, tako vozao po okolini, nije znao sta ce sa tim, kaze steta papira da baci.
Sto juznije to tuznije...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
Hebi ga, bilo svakako al mentalitet igra tu veliku ulogu. Za vreme Juge, u Kopru cekam autobus, kao fol na stanici red voznje, dodje mi da puknem od smeha, mislim, koji su dzabe trosili papir, to u Jugi ne vredi. Cekam bus, pogledam na sat, u minutu dodje. Gledam u autobus ko crnac iz savane, gleda mene vozac i pita se, sta meni nije jasno. Godinama kasnije cujem, Bosanac se zaposli valjda u Mariboru ko vozac, pocne naravno kasniti, ljudi nazovu firmu i zale se, stalno kasnjenje po pet, deset minuta, i ode Bosanac u radionicu na nedelju dana, ruke do lakata crne, izubijo glavu po kanalu, kosa masna ko Kuvajt. Kasnije ugradio sat u volan.
A u mom gradu, komsija sa kojim sam odrasto zaposli se u stampariji, mlad, idealista, nov novcat. Posle nekog vremena vidi covek, svi kradu i kraduckaju. On veli nece, posten je. Hebi ga, kasnije skoro poceli da ga izbegavaju dok mu jedan ne rece u poverenju: sumnjiv si nesto, nisi nista ukro, da ti to nesto ne cinkas ili slicno. Uze covek neki papir za postere, A0 format, glanc, tako vozao po okolini, nije znao sta ce sa tim, kaze steta papira da baci.
Ima i druga varijanta. Istinita. Raportirali Staljinu da voz Vladovostok Moskva kasni. On rece, nemoj vise da kasni. Dzaba sine, dugacka pruga, ne moze da ne kasni. Posle izvesnog vremena opet neka zavrzlama i kaze: pa kasni voz Vladovostok Moskva. Kad je Staljin cuo, rece: pa sta sam ja naredio? Ovog trenutka da se strelja svaki dezurni otpravnik vozova na svakoj stanici i od sutra da voz vise ne kasni. Posle toga, prica se Moskovljani su navijali tacno vreme kada stize voz iz Vladivostoka.
Taj nas mentalitet bi imali sto posto Englezi, ako ne bi bili toliko strogi zakoni i propisi.
Ali jebi ga, kad znas da ces za cas ostati bez leba a pride i da platis debelo stetu, ima bato da mislis i te kako.
Gledao sam u jednom pub-u, kako jedan gazda zove hitno da mu se popravi piosar. Kad sam usao da pisam, ono od cetiri jedan ne radi. Pitam gazdu, sta je takva hica, kad tri rade? Kaze, bila inspekcija i nalozila do 16 casova da se popravi, inace ide kljuc u bravu, pa pitaj Boga ako jos dobijem dozvolu za rad.
Pitam onda, pa vala moze inspektor da popije koji viski, malo da zazmuri? kaze, taj ima platu 2000 funti, a ako se neko zali da ovo ne radi, u opstini pogledaju na njegov schedule i ako vide da je bio duzan da to uradi tog dana, a nije video ode njemu radno mesto zauvek.Nece niko da rizikuje.
Nije to tesko uraditi. Samo malo dobre volje. nabijes par lopova ka kolac, ostavis javno da se vidsi kako tri dana krepavaju, pa posle mozes novcanik pun para da ostavis na klupu u parku i da se vratis ujutro da ga uzmes, a da ne fali kinta.
Malo smo se udaljili od teme, ali pitanje je sta bi sve Djiki mogao da uradi, ako je bilo vec odluceno da Kosovo bude drzava?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ima i druga varijanta. Istinita. Raportirali Staljinu da voz Vladovostok Moskva kasni. On rece, nemoj vise da kasni. Dzaba sine, dugacka pruga, ne moze da ne kasni. Posle izvesnog vremena opet neka zavrzlama i kaze: pa kasni voz Vladovostok Moskva. Kad je Staljin cuo, rece: pa sta sam ja naredio? Ovog trenutka da se strelja svaki dezurni otpravnik vozova na svakoj stanici i od sutra da voz vise ne kasni. Posle toga, prica se Moskovljani su navijali tacno vreme kada stize voz iz Vladivostoka.
Taj nas mentalitet bi imali sto posto Englezi, ako ne bi bili toliko strogi zakoni i propisi.
Ali jebi ga, kad znas da ces za cas ostati bez leba a pride i da platis debelo stetu, ima bato da mislis i te kako.
Gledao sam u jednom pub-u, kako jedan gazda zove hitno da mu se popravi piosar. Kad sam usao da pisam, ono od cetiri jedan ne radi. Pitam gazdu, sta je takva hica, kad tri rade? Kaze, bila inspekcija i nalozila do 16 casova da se popravi, inace ide kljuc u bravu, pa pitaj Boga ako jos dobijem dozvolu za rad.
Pitam onda, pa vala moze inspektor da popije koji viski, malo da zazmuri? kaze, taj ima platu 2000 funti, a ako se neko zali da ovo ne radi, u opstini pogledaju na njegov schedule i ako vide da je bio duzan da to uradi tog dana, a nije video ode njemu radno mesto zauvek.Nece niko da rizikuje.
Nije to tesko uraditi. Samo malo dobre volje. nabijes par lopova ka kolac, ostavis javno da se vidsi kako tri dana krepavaju, pa posle mozes novcanik pun para da ostavis na klupu u parku i da se vratis ujutro da ga uzmes, a da ne fali kinta.
Malo smo se udaljili od teme, ali pitanje je sta bi sve Djiki mogao da uradi, ako je bilo vec odluceno da Kosovo bude drzava?
Велика Британија је са 1.330 украдених аутомобила на 100.000 регистрованих шампион у европи. Просто је невјероватно али ти "фини и културни" Енглези који свима држе лекције, а толики лопови, трипут већи и од Бугара који су други и краду само 412 на 100.000 аутомобила.

"Транспаренси интернешионал"...

Да не спомињем америчке и европске "лобисте", представнике УН и ЕУ који су "лобирани" од стране криминалних оранизација да раде за њихову ствар а то би се правим именом назвало корупција,бре.

Џети... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Djiki je bio stavljen pred svrsen cin, nije mogo da uradi bas nista, sve je pre njega potpisano, vojska i drzava pokupili prnje sa Kosova da se vise nikad ne vrate uprokos tome sto je NATO eto izgubio par stotina aviona u nekim Teslinim crnim rupama bez traga al kvarni Ameri mudro cute o tome.
A ionako svima laknulo, ne moras vise da ranis dva miliona Albanaca koji trose struju, grejanje, plate murije i vosje koja je zaduzena da cuva "red i mir", kao i plate za "lojalne" Albance. A oni polako al sigurno pruzali pipke ka uzoj Srbiji i skoncentrisali kapital od sibicarenja po Evropi na kupovinu nekretnina na jugu Srbije, racunali, one enklave sa manjinskim Srpskim stanovnistvom ce ionako samo otici, za deceniju, dve, ko je lud da zivi opkoljen njima, pa cak i u Srbiji.
Potpiso i otpiso glavonja, zna se kolko njemu stalo do nekih manastira na Kosovu. A Dznidzic krenuo da trazi pravdu po svetu i ispravlja krive Drine pa je dozivo to sto je doziveo, ovi danas ni ne pomisljaju na tako nesto nego se bave nekim falicnim pravom sa greskama u koracima koje ne bi napravio student u prvoj godini prava (kao recimo eto kolona JNA u Sarajevu, sudiji nije jasno zasto je naoruzana vojna kolona u pokretu nelegitiman cilj, uz to ta JNA odavno vise ne postoji ko ni drzava SFRJ). Dobro da Muslimani nisu kontratuzili za otimanje predsednika BiH mada bi i to palo u vodu, koga da tuze, opet JNA?

Inace, situacija u Srbiji takva kakva jeste, niko tu nista ne menja. Ili stari sistem da svi kradu, ili novi sistem da pojedinci kradu, kako je bilo uvek kroz istoriju. Kradja je narodni sport, ljudi krali iz firme svaki dan po ciglu pa napravili za par godina kucu. Kolko je to vredno napora al ajde. Srecan covek, napravio kucu a niko nije primetio. Iz put podero torbi dok je vuko cigle kuci i naravno moro jos da kupi cement, sljunak, mesalicu i jos sto stvari al eto hvali se, kuca dzabe, maltene. Sretni ljudi, krali pedesetak godina, pa posle ono sto je bede ostalo, klali se medjusobno i sada sve fino. Lopovi u kravatama na TV-u, narod zivi od onoga sto je ukro al i to se topi polako. Kad dodje stranac da kupi nesto jer domaci nece da se bakcu sa tim, onda eto judeo liberali sa nacistima u koaliciji a na celu papa i gey parada. Al zato Rus kupuje sljive i salje vatrogasce specijace u Srbiju, pravi bazu dok u Rusiji mu izgoru dve baze.
Isto mi jedan covek prica, idu tada jos Jugovici autobusom iz Nemacke. Stane autobus u Austriji, ljudi odu u WC, sve cisto ko u apoteci, kako pre tako i posle. Kasnije stao autobus negde na auto putu, izisli ljudi u WC i izisli iz njega, ko da se izlio Dunav i Tisa zajedno, pisaju pored ko zna sta rade. Eto, nece im niko nista, svoj su na svome pa ori. Nisu u Austriji i Nemackoj tako radili, em kosta em da ne ostave los utisak.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Isto mi jedan covek prica, idu tada jos Jugovici autobusom iz Nemacke. Stane autobus u Austriji, ljudi odu u WC, sve cisto ko u apoteci, kako pre tako i posle. Kasnije stao autobus negde na auto putu, izisli ljudi u WC i izisli iz njega, ko da se izlio Dunav i Tisa zajedno, pisaju pored ko zna sta rade. Eto, nece im niko nista, svoj su na svome pa ori. Nisu u Austriji i Nemackoj tako radili, em kosta em da ne ostave los utisak.
Јесу то ти интелектуалци што напустише Србију па кренули на ферије??? Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
Potpiso i otpiso glavonja, zna se kolko njemu stalo do nekih manastira na Kosovu. A Dznidzic krenuo da trazi pravdu po svetu i ispravlja krive Drine pa je dozivo to sto je doziveo,

ај све могу да сварим али Ђинђић који залеже пред снајпер за српску свету земљу Косово ... ма дај мајке ти с ким ти мислиш да причаш овде? Први разред школе за децу са посебним потребама?

IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
Potpiso i otpiso glavonja, zna se kolko njemu stalo do nekih manastira na Kosovu. A Dznidzic krenuo da trazi pravdu po svetu i ispravlja krive Drine pa je dozivo to sto je doziveo,

ај све могу да сварим али Ђинђић који залеже пред снајпер за српску свету земљу Косово ... ма дај мајке ти с ким ти мислиш да причаш овде? Први разред школе за децу са посебним потребама?

Pa dao je primer, ovi danas se bas ne trude da slede njegov primer. Djindjic mislio da eto ka don stane na celo, Srbi ce da se promene, nije mislio koje je nasledstvo dobio od ranije. Ne moze on sada nesto da menja dogovor sto je njegov predhodnik napravio al ovaj hteo da isteruje neku pravdu.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.