Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Deset Đinđićevih ideja o rešenju kosovskog čvora  (Pročitano 19475 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
a мислиш да се не пљачкају сад? Није ваљда да мислиш да се све коалиције на власти крве око поделе јавних предузећа због престижа и оног што ће неком да пише на визитки? Smile
Normalno da se preko njih pljačka. jedino što sada korist imaju i zaposleni. Kada bude privatno korist će imati samo vlasnik, odnosno vlasnici. Ako hoćemo da budemo iskreni od javnih preduzeća ima korist i građanstvo, jer se još uvek ulaže u društvenu infrastrukturu: električnu mrežu, tt mrežu.........Kada bude privatno samo će se izvlačiti pare. Ne znam da li si proučio slučaj engleskih železnica.
Po meni deo javnih preduzeća treba da ostane u državnom vlasništvu, ali uz javnu kontrolu poslovanja, kako bi bilo što manje zloupotreba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Citat
.Kada bude privatno samo će se izvlačiti pare. Ne znam da li si proučio slučaj engleskih železnica.

Нисам али веруј ми живо ме занима. Најозбиљније  Smile

Citat
jedino što sada korist imaju i zaposleni.

А како запослени имају корист од тога што странке извлаче паре из ЈП која су им ''припала''?
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Мислиш да би било тако да ти пријатељи нису завели санкције,Џаферу?
Ах да,не би да није било Милошевића.......
Ето видиш како знаш ко је узрок санкција. А после кажу глуп Јети...

Не знам шта ти значи то "Џафер," јел то неки шиитски имам ?
Један од оних њихових непогрешивих имама, Џа'фар Садик (Jaعfar Saadiq).

Ја у принципу не сматрам Шиите муслијима, зато што обилазе око гробова и траже од сахрањеног да им помогне. То је по мени "Shirk Akbar," што их избацује из религије.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
Zmaj , karikiraš ono što sam napisao, tumačiš delove onako kako ti odgovaraju.
Na samom kraju sam rekao da treba zadržati državnu svojinu nad nekim Javnim preduzećima uz javnu kontrolu poslovanja. Takva preduzeća će biti dobra za građane , ali i zaposlene.
To što ih potkrada partijska oligarhija ne znači da ih treba pokloniti stranom kapitalu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Apple 5
Zmaj , karikiraš ono što sam napisao, tumačiš delove onako kako ti odgovaraju.
Na samom kraju sam rekao da treba zadržati državnu svojinu nad nekim Javnim preduzećima uz javnu kontrolu poslovanja. Takva preduzeća će biti dobra za građane , ali i zaposlene.
To što ih potkrada partijska oligarhija ne znači da ih treba pokloniti stranom kapitalu.

Jbt-e Sremac pises ti nesto  Smile Ako si to sam izmislio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21214
mob
Samsung neki
@bf
_109_g_6
Gluposti su tvoja specijalnost ja samo kazem da od korova i krsa nisi mogao da vidis visoke peci sa puta koji prolazi pored zelezare.
Od '95 bila poznata po tome sto je jedan privatnik iz Radinca u nekim halama gajio sampinjone.
Mada, mozda je to bila samo maska da je nebi bombardovali.
Pazi logiku - sravnili sa zemljom Zastavu i Slobodu a ostavili zelezaru koja radi. Mora da je zato sto su planirali posle da je kupe.
O Djindjicu necu da komentarisem. Danas sam od nekog klinca cuo da bi sve bilo drugacije da Djindjic nije devedesete ''uveo demokratiju''.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Gluposti su tvoja specijalnost ja samo kazem da od korova i krsa nisi mogao da vidis visoke peci sa puta koji prolazi pored zelezare.
Od '95 bila poznata po tome sto je jedan privatnik iz Radinca u nekim halama gajio sampinjone.

lupash gluposti dechko . zelezara je stajala samo do 1995 (mada se i tada proizvodilo u maloj simens-maretnovoj elektro peci) .  posle toga je radila koliko-toliko  normalno . te priche o sampinjonima mozesh da prosipash na sastancima omladine DS ,ali ne i ovde .

za one koje interesuje , evo nekih izveshtaja o tehnologiji i proizvodnji SARTID 1913 iz 1996 :

http://downloads.hindawi.com/journals/psse/1996/031471.pdf

ovde se vidi da je sartid bombardovan 15.5.1999 (verovatno zato shto je zarastao u korov  Smile )

http://opinionleaders.htmlplanet.com/casualties.html

p.s. interesantan isechak iz chlanka s.antonica o ovoj temi :

У том циљу се дуг САРТИД-а надувава од стране Американаца, који баратају цифром од 1.7 милијарди долара. Они у дуг рачунају све – главницу од 800 милиона долара, 400 милиона камата, 400 милиона дуга према угашеним српским развојним банкама, 120 милиона дуга инодобављачима и слично. Већ тада се знало да ће бити отписана сва домаћа дуговања, као и све стране камате, као да ће вероватно бити отписан и део иностране главнице, што се и догодило. Пропагандна бајка о 1.7 милијарди долара тешком дугу била је неопходна за У.С. Стеел да би се снизила продајна цена САРТИД-а. Наиме, у цивилизованом свету је принцип да са куповином задуженог предузећа нови власник преузима дугове и за њих умањује коначну цену. Тако је У.С. Стеел челичану у словачким Кошицама платио 60 милиона долара, али уз обавезу да плати и њихов укупни дуг од 325 милиона долара.
Такође, Xон Гудиш је нашироко објашњавао да у САРТИД-у “готово уопште нема производње”. А чињенице су да је САРТИД 1998. године производио 100.000 тона челика месечно, па је, чак и после бомбардовања, све до краја 2000. године, производња достизала 50.000 тона. Истина, када је ДОС преузео железару производња се нагло смањила, да би у јулу 2001. за 61% била мања него у јулу 2000. године, што сигурно није било случајно.
У многобројним изјавама Гудиш се жалио и да је за исти производни капацитет у Америци довољно 2.000 радника, док у САРТИД-у има 10.000 запослених, не помињући при томе да радник у Америци кошта У.С. Стеел 16.98 долара на сат, док је сатница радника САРТИД-а само 0.30 долара. То значи, да за сат рада 10.000 запослених у САРТИД-у добијају 3.000 долара – новац довољан за исплату сатнице само 177 радника у Питсбургу.
« Poslednja izmena: 19. Avg 2010, 01:33:30 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
Toliko je bio americko-engleski dug. Imajte na umu da bi to sada bilo bar 5 milijardi evra.
Ali 1,7 milijardi dolara je otrpilike tacno.
Sto se tice elektrolucnih peci, njih ima samo u staroj zelezari, gde se liju takzvane kokile.
Smederevo ima dve Siemens Martinove peci, poboljsane sa odlicnom ruskom tehnologijom aglomeracije.
Samo demencijalna mrznja moze dovesti do tako glupih diskusija.
Na kraju krajeva covek nije otpusato, zadrzao svih 5000 radnika, tako da se lova delila svima. Mogao je da ostane na 800 radnika i zavrsen divan. Onda bi svi imali po 2000 evra plate i lepo bi im bilo do kapije. Na kapiji bi ih cekali oni sto bi bili otpusteni.
Druga stvar su valjaonice. One po pravilu bi trebale da budu privatne. Do celicane drzava regresira iz budzeta, a odande sve mora da ima efikasnost.
Inace ne znam kako je kod Slobe 98-e proizvodio 100 hiljada tona mesecno, kad je kacitet valjaonice 180 hiljada tona godisnje. Smile Smile Smile
Ko je to koj qrac napisao?
« Poslednja izmena: 19. Avg 2010, 01:46:08 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21214
mob
Samsung neki
@bf_109_g_6
Kao prvo, decko zamalo moze da ti bude tata.
Kao drugo, navodim istinite podatke i govorim samo o stvarima sa kojima sam licno upoznat.
Kao trece, ne interesuje me ni DS ni bilo koja druga stranka, to me je interesovalo u tvujim godinama.
Kao cetvrto - objasnio skorpi (po ko zna koji put).
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Мислиш да би било тако да ти пријатељи нису завели санкције,Џаферу?
Ах да,не би да није било Милошевића.......
Ето видиш како знаш ко је узрок санкција. А после кажу глуп Јети...

Не знам шта ти значи то "Џафер," јел то неки шиитски имам ?
Један од оних њихових непогрешивих имама, Џа'фар Садик (Jaعfar Saadiq).

Ја у принципу не сматрам Шиите муслијима, зато што обилазе око гробова и траже од сахрањеног да им помогне. То је по мени "Shirk Akbar," што их избацује из религије.
Питај бабу рећи ће ти ко' је Џафер да некажу глупача на м2. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.