2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Desavanja iz sveta kosarke: Transferi, povrede i jos ponesto..  (Pročitano 67818 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Razmena Lotomatike i Pamese

Ekipa Lotomatike doživela je velike promene u poslednjim satima roka za prelazak igrača. Trener Jasmin Repeša "promešao" je karte pred nastavak EL.

U razmeni sa Pamesom iz Valensije, u Rim su stigli provereni centar Roberto Kjaćig (33 godine)  i islandski bek Jon Stefanson (23).

U suprotnom pravcu, ka Španiji, krenuo je grčki centar Lukas Mavrokefalidis.

Pored ta dva igrača, u Lotomatiku je u utorak uveče stigao i Argentinac Luka Gabini, koji je raskinuo ugovor sa Granadom, za koju je prosečno postizao 11 poena u ACB ligi.

Izvor: B92-Sport

"Trejd" CSKA i Himkija

Ekipe CSKA-a i Himkija prvi put u istoriji ruske košarke obavile su "trejd" koji je do sada bio obeležje NBA lige.

Posle povrede Dejvida Vanterpula, "armejci" su angažovali Venecuelanca Oskara Toresa, a u zamenu, u Podmoskovlje otišli su krilo Nikita Šabalkin, Vladimir Djačok i bek Aleksej Šved.

Svi u Himki odlaze na kraju ove sezone, dok je Etore Mesina dobio dobrog strelca koji je u Himkiju sa klupe postizao skoro 10 poena po meču.

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
KK Split dovodi Stipanovića

Uprava košarkaškog kluba Split rešila je da raskine ugovor sa nedavno pridošlim igračima Melvinom Abramsom i Benom Ebongsom posle poraza u polufinalu Hrvatskog Kupa.

KK Split je objavio potpisivanje ugovora sa mladim centrom Andrijom Stipanovićem. Trener Splićana Slobodan Subotić zadovoljan je odlukom uprave jer "Stipanović predstavlja budućnost hrvatske košarke".

Andrija Stipanović je bio član mlade reprezentacije Hrvatske koja se na EP 2006. u Izmiru plasirala na peto mesto.

Stipanović je visok 207cm, a rođen je 18.12.1986.godine.

U okviru 21.kola NLB lige u dalmatinskom derbiju košarkaši Splita putuju u Zadar.

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Mega Ishrana smenila Olivera Popovića

Srpski prvoligaš Mega Ishrana doneo je odluku da prekine saradnju sa prvim trenerom ekipe Oliverom Popovićem.

Kako se navodi u saopštenju, beogradski klub je "veoma zadovoljan rezultatima koji su ostvareni u dosadašnjem delu sezone".

Mega Ishrana posle 16 odigranih kola Sinalko Prve lige zauzima drugo mesto na tabeli, a ostvaren je i plasman na završni turnir Kupa Radivoja Koraća. Sve to ovu sezonu čini najuspešnijom u kratkoj istoriji kluba.

Medjutim, stav uprave Mega Ishrane je da je neočekivani poraz od OKK Beograda, izuzetno težak, te da je ozbiljno ugrozio renome kluba, usled čega je i doneta odluka da se Popoviću uruči otkaz.

Ekipu će do daljeg voditi Žarko Vučurović, iskusni stručnjak, koji je već tri sezone deo stručnog štaba prvog tima i pod čijim je vodjstovom ekipa pre dve sezone ostvarila plasman u najviši rang.

Mega Ishrana narednu utakmicu igra u petak, 23. februara, protiv Sloge u Kraljevu.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Desire HD
Saša Obradović za MONDO: I dalje sam početnik

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Saša Obradović nakon okončane igračke karijere u nemačkom Kelnu, nije menjao sredinu, već je u istom klubu ostao da radi kao trener. Karijeru košarkaškog stručnjaka počeo je kako se samo poželeti može - u prvoj sezoni na klupi Kelna osvojio je titulu prvaka Nemačke.

Na početku razgovora za MONDO osrvnuo se na tu sezonu.

"Teško da je to iko mogao da očekuje sa onakvim budžetom. Mislili smo da godinama stvaramo ekipu, kako bismo došli do rezultata, odnosno titule. Na sreću, satisfakcija za uloženi trud stigla je odmah. Draško Prodanović mi je dosta pomogao u razumevanju košarke. Dok si igrač, dosta stvari vidiš, odnosno ne vidiš. Prelaz u trenersku karijeru bio mi je olakšan pošto sam imao prave ljude oko sebe, dakle Draška i Zorana Kukića , koji mi je puno pomogao na terenu. Ne zadovoljavam se uradjenim, takav sam bio i kao igrač. Očekujem druge uspehe u budućnosti".

Da li ste već kao igrač "hvatali beleške" od trenera sa kojima ste radili, a radili ste sa samom elitom: Duda Ivković, Duško Vujošević, Željko Obradović, Božidar Maljković, Svetislav Pešić, Ranko Žeravica.

"Imao sam pozitivna iskustva sa svim tim trenerima. Ipak, odlučujući momenat je bila povreda Ahilove tetive, negde 2000. godine, kada mi je bila ugrožena karijera. Tada sam počeo da zapisujem treninge i malo više da razmišljam i radim na sebi. To mi puno pomaže u ovom trenutku, iako je košarka tada bila malo drugačija. Naravno, mnoge stvari su nove i trener svakodnevno mora da se informiše i da uči. Pomenuti naši veliki treneri su svi ostavili trag na mene. Nije to samo taktika, tu su i stvari kao što su prilaženje igraču, kontrola tima, igre i discipline, kreiranje atmosfere. Oni su majstori u tim stvarima i zbog toga su osvajali trofeje".

Zajedno sa Vladom Vukoičićem iz FMP Železnika i Aleksandrom Djordjevićem iz Armani Džinsa ste predvodnik novog talasa srpskih trenera.

"Ne bi trebalo zaboraviti Luku Pavićevića, ni Mihaila Uvalina, koji je u Belgiji osvojio prvenstvo sa Ostendeom. Ima dosta talentovanih kolega. Ja sam nekako imao sreću da sam završio karijeru i odmah dobio pravu šansu. To je najvažnije, da možeš da pokažeš šta znaš. U Kelnu sam imao kredit iz igračkih dana i dobio sam posao, koji bih, realno govoreći, teško dobio iz neke druge perspektive, recimo da sam igrao u Srbiji. Ja sam sam sebe tu predodredio. Već poslednje igračke godine sam razmišljao o trenerskom poslu.

Ako bi trebalo da komentarišem Saleta i Vladu... Sa Vladom sam radio i znam njegov način rada. Sjajan je trener i njegovi rezultati me ne iznenadjuju. Što se tiče Saleta, znam da je u Milanu pod velikim pritiskom. Ljudi koji su njemu predsednici, bili su i meni dok sam igrao u Rimu i znam da su teški za saradnju. Ali opet, on dobro radi i mislim da niko ne može da ga stavi pod kritiku, jer pred njim je sjajna trenerska karijera, kao što je bila i igračka".

Koliko Vam u trenerskoj karijeri pomaže to što ste igrali na poziciji plejmekera, koji je kako se kaže "produžena ruka" trenera na parketu?

"To mi je sigurno puno pomoglo. Mislim da plejmejker ima glavnu ulogu u timu, ne samo igrački, nego i što se tiče kontrole i atmosfere same igre. Dosta sam već u košarci, imam veliko iskustvo, ali moram da ponovim da ta transformacija nije laka. Ja sebe i dalje gledam kao početnika, jer odredjeni period adaptacije mora da postoji. Mislim da sam dosta napredovao u odnosu na prošlu godinu i očekujem da ću tako i nastaviti".

Trener Partizana? Teško...

Kao igrač ste ispunili gotovo sve ciljeve. Sa Zvezdom i Budućnosti bili ste prvak Jugoslavije, sa Albom i Kelnom prvak Nemačke. Imate i osvojen Kup Radivoja Koraća sa Albom. Kakve su trenerske ambicije. Možda Zvezda ili reprezentacija?

"To su sve lepe želje. Momenat kada realno razmišljaš o reprezentaciji je već neki nivo. Ima dosta proverenih trenera kod nas, ali normalno, to bi trebalo da bude cilj svakom treneru. Ja se sigurno neću zadovoljiti radom u sadašnjem klubu, moja ambicija je da budem još bolji i da vodim neki od najvećih evropskih klubova. Šta mogu da uradim još na sebi?.To je iskustvo i prepoznavanje situacija i što je više moguće prikupljanje informacija i ostvarivanje što boljih kontakata. To je preduslov da ostvarim ono što sam naumio. Ne planiram predaleko. Meni sve zavisi od nedelje do nedelje, kakvi će rezultati biti. Time bi trener trebalo da se najviše. Ostalo će doći kao posledica dobrog rada".

Dete ste Crvene zvezde, da li biste ikada trenirali Partizan?

"Pa ne verujem. Trener nikada ne bi smeo tako da odgovori, u situaciji kada je mnogo trenera bez posla. Nezahvalno je da kažem da nikad ne bih to uradio, ali s obzirom na okolnosti, mislim da bih se na tu vrstu saradnje dosta teško odlučio".

Iza vas su 34 "večita derbija" i 440 postignutih poena.

"Nisam znao za taj podatak. Lepa statistika. Najlepše utakmice su to bile u momentima kada smo bili pod sankcijama. Mogu reći da je jedini pravi sportski dogadjaj tada bio derbi Zvezda - Partizan".

U poslednje vreme Partizan ima više uspeha?

"Pa ni to nije iznenadjenje. Evidentno je da imaju dobar sistem i da dobro rade, što pokazuju i rezultati. Non-stop izbacuju nove igrače i ostvaruju rezultate".

Sa ekipom Budućnosti igrali ste Evroligu. Tada klub sa velikim budžetom i velikim imenima (Tomašević, Topić, Kuzmanović...) nije uspeo da zabeleži ozbiljniji rezultat.

"Trebalo je više strpljenja. Par godina se ulagalo u taj sport, ali mislim da je to bilo premalo. Nije mogao u roku od godinu-dve da se očekuje neki veliki rezultat. Normalno, zbog političke situacije nije mogla da se isprati cela priča. Na našem nivou smo osvajali titule, ali za neki veći evropski uspeh trebalo je više strpljenja i kontinuiteta u radu".

Ako nemamo kvalitet, ulažimo u mladost

Sa reprezentacijom imate osvojeno olimpijsko srebro iz Atlante, svetsko zlato 1998. u Grčkoj, kao i tri evropska zlata i jednu bronzu. Da li je i Vama, kao većini reprezentativaca, prvo zlato iz Atine najdraže?

"Jeste, ja bih to istakao kao krunu karijere. Možda zato što je došlo u momentu kada je bilo i najviše potrebno, kada uzmemo u obzir sve okolnosti. Mislim da je to dobro došlo svima, i nama igračima, ali i narodu. Spontano veselje posle osvajanja toga je bilo nešto neponovljivo".

Sa svim tim osvojenim medaljama imate pravo na penziju kao zaslužni sportista. Kako komentarišete tu odluku Vlade Srbije?

"U svakom slučaju kao nešto pozitivno za sve ljude koji se bave sportom. Podržavam to. Znam da ima dosta ljudi koji su osvajali medalje, a opet nemaju ni osnovne uslove za život. Dobro je što se neko setio da naj taj način pomogne ljudima koji su zadužili zemlju i na pravi način je promovisali".

U Evroligi je počelo takmičenje najboljih 16 timova. Da li su Vaše simpatije na strani Panatinaikosa, s obzirom na to da tamo igra Vaš kum Dejan Tomašević, uz Miloša Vujanića i trenera Željka Obradovića?

"Jesu. Voleo bih da ako mogu i osvoje trofej. Neće im biti lako u konkurenciji CSKA, Barselone, Taukeramike i Olimpijakosa. U tom krugu bi trebalo tražiti favorita".

Pomoćnik ste selektora reprezentacije Dragana Šakote. Sledeće takmičenje, koje nas očekuje posle serije neuspeha, jeste Evropsko prvenstvo u Španiji. Tamo moramo do dobrog rezultata ako želimo na Olimpijadu u Pekingu. Biće teško bez Krstića i Stojakovića?

"U svakom slučaju to je hendikep, oni bi bili nosioci igre u bilo kojoj reprezentaciji. Normalno, trebalo bi videti na koje snage možemo da se oslonimo. Možda je malo kasno, trebalo je malo ranije da se razmišlja o tome, da se obave razgovori sa kandidatima, da im se da neka pažnja, a ne da se čeka početak priprema, pa ko dodje - dodje. Mi i dalje imamo kvalitet, što se vidi kroz naše mlade igrače, što se vidi kroz FMP. Ipak, treba strpljenja. Ako nisi u poziciji da imaš vrhunske igrače, onda da se orijentišeš na timsku igru i ulaganje u mladost, čekajući da kvalitet ispliva na površinu".

I za kraj, najbolja petorka koju smo imali?

"To je ta iz Atine: Djordjević, Danilović, Bodiroga, Paspalj i Divac".

IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
TAU želi da Pavićević zameni Perasovića

Čelnici Taukeramike pokazali su interesovanje da na klupu svog tima dovedu trenera Panioniosa Luku Pavićevića, kako bi zamenio Hrvata Velimira Perasovića, koji ima srčane tegobe.

Španci su ponudili da otkupe Pavićevićev ugovor, ali je menadžment grčkog kluba odbio tu mogućnost uz obrazloženje da žele da zadrže srpskog stratega u naredne dve sezone, kada mu ističe ugovor.

Čelnici Panioniosa izrazili su razumevanje za situaciju u Taukeramici, ali i istakli da do transfera neće doći, jer su zadovoljni Pavićevićevim radom i učinkom i zato žele da ostane u Atini.

IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.10
Rakočević zbog povrede tri nedelje van terena
Ponedeljak, 26. februar 2007

Reprezentativac Srbije i član Taukeramike Igor Rakočević povredio se na startu meča protiv Granade u ACB ligi, zbog čega će pauzirati tri nedelje, saopštio je klub iz Vitorije.

Rakočević je već u trećem minutu susreta napustio parket, a detaljan snimak potvrdio je da je reč o kidanju vlakana butine leve noge.

Zbog pauze koja će uslediti, bivši as Crvene zvezde moraće da preskoči i mečeve u Evroligi, protiv Lotomatike i Makabija iz Tel Aviva.

Rakočević ove sezone beleži odlične rezultate u najjačem evropskom klupskom takmičenju - prosečno daje 16,7 poena po meču, uz procenat od blizu 50 odsto uspešnosti šuta za tri poena.

U Top 16 fazi trenutno je na drugom mestu liste strelaca sa 18,5 pogodaka po meču, dok u ACB ligi daje 15,4 koša u proseku n svakom duelu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ode Sakota

Očekivani rastanak Zvezde i Šakote
Nedelja, 4. mart 2007. 18:23

Posle serije poraza u NLB ligi, opraštaja od nacionalnog kupa i najverovatnije ULEB kupa, uprava košarkaškog kluba Crvena zvezda u nedelju je povukla očekivan i logičan potez - rastanak sa dosadašnjim trenerom Draganom Šakotom, saznaje MONDO.

Umesto Šakote, koji trenutno obavlja i funkciju selektora reprezentacije Srbije, ekipu će do kraja sezone predvoditi njegov dosadašnji pomoćnik Stevan Karadžić.

Iako su crveno-beli u ovu sezonu ušli sa najvišim ambicijama, rezultati su izostali. Zvezda je prvo eliminisana u polufinalu Kupa Radivoja Koraća, a potom su serijom poraza u NLB ligi crveno-beli ostali bez mesta koje naredne sezone vodi u ULEB kup.

Dragan Šakota na klupu Crvene zvezde seo je u leto 2005. godine i sa klubom sa Malog Kalemegdana prošle godine osvojio je Kup Radivoja Koraća. Pre crveno-belih, Šakota je trenirao IMT, Zadar, Cibonu, PAOK, Apolon, Iraklis, Peristeri, Aris, AEK i Olimpijakos.

Sa druge strane, Stevan Karadžić, koji će debitovati na novoj funkciji već u utorak protiv madridskog Reala u ULEB kupu, najveći uspeh zabeležio je 2002. godine, kada je kao pomoćnik selektora tadašnje SRJ Svetislava Pešića, osvojio zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Indijanopolisu, a tri godine kasnije vodeći juniore SCG osvojio je Evropsko prvenstvo.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Who the fuck is Bugs Bunny?!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
Zastava Beograd, trenutno...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 6630
KKCZ: Karadžić umesto Šakote

Dragan Šakota od nedelje više nije trener KK Crvena zvezda. Umesto njega na klupi beogradske ekipe biće dosadašnji Šakotin asistent Stevan Karadžić. Prenosimo kompletno saopštenje koje je u nedelju uveče objavio KK Crvena zvezda:

Obaveštavamo javnost da je KK Crvena zvezda na zahtev Dragana Šakote sporazumno raskinula ugovor sa svojim dosadašnjim šefom stručnog štaba. Do prekida saradnje je došlo usled izostanka zadatih rezultata u NLB ligi. Zahvaljujemo se Šakoti na dosadašnjem radu i korektnom odnosu, a posebno na osvajanju prošlogodišnjeg Kupa Radivoja Koraća. Takođe želimo da napomenemo da je, kako prošle, tako i ove godine selektirao odličan tim, koji, mi duboko verujemo, ima veliku perspektivu.

Klub je posle višemesečne analize doneo odluku da promeni i modernizuje dosadašnji način rada u okviru sportskog menadžmenta. U skladu sa tom odlukom, Klub je poverio mandat potpredsedniku zaduženom za košarkaška pitanja, svom nekadašnjem igraču i funkcioneru Branku Kovačeviću, uz obavezu da obavlja i posao sportskog direktora kluba i da tokom vremena obuči i na to mesto angažuje adekvatnog stručnjaka iz naših redova.

Shodno predlogu Branka Kovačevića, Klub će sa posebnim zadovoljstvom na mestu prvog trenera pružiti šansu još jednom svom bivšem igraču, dosadašnjem pomoćnom treneru Stevanu Karadžiću. Karadžić je punih devet sezona nosio dres Crvene zvezde, dok je osam godina radio kao trener u našim redovima. On je imao zapažen rezultat i kao trener nacionalnih selekcija. Bio je pomoćnik Svetislava Pešića na Svetskom šampionatu u Indijanapolisu 2002. godine, kada je osvojio zlatnu medalju, a isto odličje pripalo mu je kao glavnom treneru juniorske ekipe Srbije i Crne Gore koja je bila prvak Evrope u Beogradu 2005. godine.

„Ukazana mi je velika prilika koju sa zadovoljstvom prihvatam. Crvena zvezda je oduvek bila moj klub, moj dom i moja porodica. Daću sve od sebe kako bih ispunio očekivanja i opravdao poverenje“, rekao je novi šef stručnog štaba Crvene zvezde Stevan Karadžić.

Klub veruje da će se, uz još nekoliko korekcija u igračkom kadru i sistemu rada i punu podršku Zvezdine javnosti novom stručnom vođstvu i igračima, razviti dovoljno jaka energija koja će nas sve zajedno dovesti do titule prvaka Srbije.+

www.b92.net
IP sačuvana
social share
"Бог вас клео, погани изроди, што ће турска вјера међу вама?"

Remember, if you shake it more than twice, you're playin' with it!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Arslan napustio Taukeramiku

Taukeramika je preko svog trenera Božidara Maljkovića saopštila da nije produžila saradnju sa plejmejkerom Enderom Arslanom. Turski košarkaš je potpisao dvomesečni ugovor koji je istekao, u trenutku kada se povredio startni plej ekipe iz Vitorije Zoran Planinić. Arslan je odigrao svih šest utakmica Top16 faze Evrolige i u njima prosečno beležio 6.2 poena i 1.3 uhvaćene lopte.

Arslan je tako postao slobodan igrač i nalazi se u Turskoj u potrazi za svojim trećim timom ove sezone, pošto je takmičarsku godinu počeo u Olimpiji.

"Klub je želeo da on ostane do kraja sezone, ali nismo uspeli da postignemo dogovor. Želimo mu mnogo sreće u nastavku karijere. On je sjajna osoba i biće upamćen kao odlučna osoba, velikih radnih navika i ljudskih kvaliteta", rekao je Maljković.

B92.net
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Vukočiću mlada, "Muti" naša "U19" reprezentacija

Stručni savet naše kuće košarke je doneo odluku o trenerima mlade reprezentacije Srbije i košarkaške selekcije do 19 godina. Mlada reprezentacija koju očekuje Evropsko prvenstvo u Gorici poverena je Vladi Vukoičiću, šefu stručnog štaba FMP-a. Reprezentaciju do 19 godina koja će u Novom Sadu učestvovati na Svetskom prvenstvu predvodiće Miroslav Nikolić, trener vršačkog Hemofarma.

Sastanku najvišeg stručnog tela prisustvovali su Dragan Šakota, Duško Vujošević, Dražen Dalipagić, Predrag Bojić i Žarko Varajić uz konsultacije sa pojedinim članovima Stručnog saveta koji su u inostranstvu, odluke su donete jednoglasno.

Ranije je odlučeno da će Dejan Mijatović predvoditi juniore, dok je Dragan Vaščanin postavljen za šefa stručnog štaba kadeta.

Sportskacentrala.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.