2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Desavanja iz sveta kosarke: Transferi, povrede i jos ponesto..  (Pročitano 67842 puta)
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC 
Knežević: Srpskoj košarci i supermen je malo
Sreda, 4. april 2007. 13:25

Poslednji predsednik Košarkaškog saveza Srbije i Crne Gore Goran Knežević izjavio je da se neće kandidovati za prvog čelnika Košarkaškog saveza Srbije.

"Imam neophodnu podšku za kandidaturu, verovatno i za izbor na mesto predsednika KSS. I mislim da bih, po nekim objektivnim kriterijumima, uspešno vodio savez. Ipak, ubedjen sam da ne mogu zadovoljiti očekivanja naše javnosti od budućeg predsednika. Ta očekivanja su nerealna", obrazložio je svoju odluku Knežević u intervjuu agenciji Beta.

"Predsednik saveza ne daje koševe u poslednjim sekundama utakmica i ne donosi titule prvaka sveta, a to je, čini mi se, jedino što bi naša javnost u ovom trenutku ocenila kao uspeh. Zato sam odlučio da ne započinjem nemoguću misiju i da ne idem u rat protiv vetrenjača", dodao je Knežević, koji je ovom odlukom iznenadio javnost.

Na pitanje da li je odluka o tome da se ne kandiduje povezana sa najavama da će možda biti ministar u novoj vladi Srbije, on je kratko odgovorio: "Razmišljao sam isključivo o izborima u Savezu kada sam donosio odluku o kandidaturi".

On je podsetio da je na funkciji predsednika KS SCG bio od decembra 2005. do novembra 2006. godine.

"U tom periodu bilo je najvažnije obezbediti pozivnicu za Svetsko prvenstvo u Japanu i kvalitetne pripreme za reprezentaciju. To je i uradjeno", rekao je.

Prema njegovoj oceni, bilo je malo vremena i prostora za neke značajnije korake, jer su to bili poslednji dani zajedničke države, pa i košarkaškog saveza sa Crnom Gorom.

Na pitanje da li oseća odgovornost zbog lošeg rezultata reprezentacije tokom njegovog mandata, Knežević je odgovorio potvrdno.

"Medjutim, ne treba stavljati znak jednakosti izmedju košarke i muške seniorske ekipe. Mladje selekcije su postigle odlične rezultate, koji su, na žalost, kao i uvek, ostali u senci. Za sve što se dešavalo tokom mog mandata osećam odgovornost", dodao je.

Nemamo igrače za vladavinu svetom

Upitan da prokomentariše zahteve sportista i košarkaških velikana, koji traže "kompletne promene u rukovodstvu", Knežević je rekao da je situacija u košarci mnogo složenija od predstave koju ima javnost.

"Mnogi misle kako u našoj košarci sve cveta, osim što je 'trula' organizacija u Savezu i što su se pogrešni ljudi dograbili funkcija. Misle da je dovoljno izabrati nekog supermena za predsednika, čoveka koji će napraviti red u organizaciji i posle toga još samo otvoriti vitrine za nove trofeje. Bilo bi lepo da je tako lako, ali ja mislim da je situacija dosta kompleksnija", istakao je on.

Knežević je ocenio da je problem nastao kada je poslednja generacija igrača stvorenih u bivšoj Jugoslaviji postigla sjajne rezultate i otišla sa terena, jer je došlo vreme za smenu generacija.

"Mi, jednostavno, nemamo igrače koji mogu da vladaju košarkaškim svetom", rekao je Knežević, navodeći i da je na tu činjenicu usledila pogrešna reakcija čitave nacije, a pogotovo onih koji se ozbiljnije bave košarkom.

"Umesto da shvatimo kako se ne može doveka biti šampion, jer to niko ne može, a pogotovo zemlja koja se smanjuje i ima velike društvene i ekonomske probleme, mi smo svoje rezultatske neuspehe doživeli i predstavili kao katastrofu. U skladu sa našim mentalitetom, počeli smo lov na veštice, odnosno lov na krivce za navodnu katastrofu. Medjusobne prozivke trenera, igrača, funkcionera...", rekao je Knežević.

"To je sve doprinelo da naš pad ne bude sa prvog na peto-šesto, već na petnaesto-šesnaesto mesto. Dugoročno gledano, osnovni problem je što nam se drastično smanjila baza iz koje treba dobiti igrače", ocenio je poslednji predsednik KS SCG.

Podsetio je Knežević da u Srbiji amaterska igrališta više nisu prepuna "basketaša" kao što su bila pre 20 godina.

"Nema više vrhunskih trenera koji obilaze zemlju i traže talente, kao što je to osamdesetih godina radio jedan Krešimir Ćosić. Vrhunski treneri sada rade u inostranstvu i nema ko da prepozna nekog novog Bodirogu u provincijskoj školi ili nekom lokalnom klubu".

Upitan kako mu izgledaju novi Statut i Skupština KSS, Knežević je rekao da Statut ima manjkavosti, ali da je bolji od prethodnog, dok je Skupština tek konstituisana i treba joj dati neko vreme da se pokaže.

"Da je Statut drugačije pisan, verovatno ne bi bio izglasan. Kompromisna rešenja nikad nisu i najbolja, ali mi ne živimo u najboljem, već u realnom svetu".

Na pitanje ko je prema njegovoj oceni najbolji kandidat za novog predsednika KSS, Knežević je odgovorio da bi to bio "deset godina mladji Bora Stanković, ali takvog nema".

"Verujem da bi se od svih pominjanih kandidata na tom mestu najbolje snašao Predrag Danilović. U svakom slučaju to bi morao da bude neko ko ima košarkaški autoritet i neku vrstu velikog kredita u javnosti. Takvi su naši proslavljeni reprezentativci Vlade Divac, Aleksandar Djordjević, Predrag Danilović, Dejan Bodiroga... Nažalost, poznato je da gotovo niko od njih nema nameru da se prihvati posla u Savezu", rekao je Knežević.

On nije želeo da se izjasni da li je sada Nebojša Čović favorit.

"Ne želim tako da se izjašnjavam. To bio me uvuklo u lažnu dilemu (Blaž) Stojanović ili Čović. Neću agitovati ni za jednog kandidata, a izabranom ću pomoći koliko mogu".

(Beta)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Gurović pauzira jedan meč

Direktor Naše Sinalko Superlige Predrag Bojić izrekao je kaznu Milanu Guroviću zbog isključenja na jučerašnjoj utakmici između FMP-a i Crvene zvezde.

Gurović je kažnjen jednom utakmicom zabrane igranja i novčanom kaznom u iznosu od 2.000 evra zbog nesportskog ponašanja, odnosno tehničke i diskvalifikujuće greške koje su mu dosuđene. Najbolji igrač crveno-belih će zbog kazne propustiti meč 2. kola u kojem Zvezda gostuje Mega Ishrani.

U prilično mirnom prvom kolu Superlige, kaznu je zaslužio jedino još centar Mega Ishrane Milovan Raković, koji će u kasu ligu uplatiti 200 evra zbog tehničke greške na utakmici sa Partizanom.

Izvor: Sportska Centrala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Partizan dobio od NIS-a 200.000 evra

Košarkaši Partizana dobili su veliko pojačanje pred odlučujuće borbe u nameri da osvoje šestu uzastopnu titulu prvaka države. Novi igrač tima iz Humske je NIS. Naftna industrija Srbije je odlučila da sponzoriše najbolji srpski sportski kolektiv u novom milenijumu sa 200.000 evra.

Čelnici Partizana nisu želeli da preciziraju detalje ugovora, ali su potvrdili da je NIS prva državna firma koja je odlučila da se veže sa košarkaškim klubom.
- Tačno je da ćemo uskoro potpisati sporazum sa NIS-om. Ništa detaljnije u ovom trenutku ne mogu da vam kažem - rekao je poslovni direktor kluba Mlađan Šilobad.

Ovim sporazumom Partizan će krenuti u rešavanje nagomilanih finansijskih problema izazvanih nedostatkom "velikih" sponzora. Tokom ove, ali i poslednjih nekoliko godina često su u javnosti izlazile reči predstavnika Partizana da imaju poteškoća da pokriju sve finansijske izdatke. Najčešće su za taj problem otpuživani pojedini funkcioneri iz tabora "večitog rivala".

Čelni ljudi košarkaškog kluba Partizan se nadaju i da postupak NIS-a neće biti usamljen primer, odnosno da će se na korak koji je učinila Naftna industrija Srbije odlučiti i mnoge druge državne firme i javna preduzeća.
- Partizan zaslužuje pažnju držav, jer je sa pet titula i isto toliko učešća u Evroligi najuspešniji sportski klub u zemlji. Nadam se da će i drugi slediti ovaj primer - završio je Šilobad.

NIS je protekle nedelje potpisala sponzorski ugovor sa FK Crvena zvezda. Taj ugovor je "težak" pola miliona evra na godišnjem nivou.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6695
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 
Gurović: "Na kraju ću sve reći"

Krilni košarkaš i najbolji strelac Crvene zvezde Milan Gurović kažnjen je jednom utakmicom zabrane igranja zbog isključenja na premijeri Meridijan Superlige u Železniku. Gurović tako neće igrati za crveno-bele u duelu sa Mega Ishranom u usubotu od 12 i 30 u "SC "Šumice". Ipak, Gurović u svom stilu objašnjava šta se "iz njegovog ugla" desilo na startu domaćeg šampionata:

"Svi su na televiziji mogli da vide šta rade srpske sudije, ne samo taj Nešković, već 99 odsto naših arbitara. Cenjeni su u Evropi, sude Fajnal-for Evrolige, a ovde rade šta hoće. Zašto ne sviraju isto? Kako je moguće da budem MVP i najbolji strelac Jadranske lige i ULEB kupa, u kojem igraju ekipe kao što su Real i Uniks, bez ikakvih incidenata. Onda dođu srpske sudije i dižu "onu stvar" na mene. Zato sam poludeo. Ne kažem da bi trebalo da budem zaštićen, ali nikad nisam doživeo da pet igrača izađe sa pet faulova, na kraju su nam Stjuart, Popović i Mišanović igrali na pozicijama od "tri" do "pet". O čemu pričamo, o korektnom suđenju? I mi smo ljudi od krvi i mesa, ja sam emotivac i teško podnosim nepravdu.

Zbog čega naše sudije ne primenjuju evropske kriterijume?

- Zbog više sile! Sve ću reći kada budem odlazio iz Zvezde, prozvaću svakog po imenu i prezimenu. Sada ne želim, ne ide mi u korist. Stvari nisu crveno-bele, već crno-bele.

Da li ste svesni da u javnosti gradite o sebi sliku konfliktnog igrača?

- Šta god uradi Gurović, ništa lepo neće govoriti. Vest o tome da sam MVP bude zaokružena negde u ćošku novinske strane, ako popreko pogledam sudiju, eto skandala. Kada ubacim 25 poena, komšija mi kaže da nisam dobro igrao. Kriv sam, žao mi je što sam ostavio drugove na cedilu, ali mi je drago što su pokazali da imaju karakter, da mogu i bez mene da se nose sa odličnim rivalom na vrućem terenu.

Zašto ste ušli u sukob s ljudima na tribinama?

- Klasika, vređali su mi ženu, kćerku... Trebalo je da budu izbačeni iz dvorane. Takve stvari me čekaju na svim gostovanjima. Naš najbolji sudija Ilija Belošević obećao mi je da će prazniti deo tribine u takvim situacijama, videćemo da li će biti ispunjeno" rekao je Gurović za "Novosti".

izvor: b92
IP sačuvana
social share

Edit by crni scorpion: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC 
Novosel se "prošvercovao" uz Žeravicu

U biografiji hrvatskog trenera Mirka Novosela, koji je pre nekoliko dana u Atlanti izglasan za novog člana košarkaške Kuće slavnih u Springfildu, izmedju ostalog stoji i da je bio selektor reprezentacije Jugoslavije na Olimpijskim igrama u Moskvi 1980. godine.

U obilju drugih podataka, titula i medalja, ta greška isprva je ostala nezapažena. Činjenica je da selektor "plavih" na tom takmičenju nije bio Novosel, već Ranko Žeravica.

"To je skandalozna podvala. Zaista me čudi da je to tek tako prošlo pored FIBA, našeg Saveza i odbora koji odlučuje ko će biti primljen u Kuću slavnih. Istina je da mi je Novosel na toj Olimpijadi bio pomoćnik, ali isto tako je istina i da on te godine uopšte nije bio prisutan na pripremama reprezentacije", rekao je Žeravica "Sportskom žurnalu".

Iako u poodmaklim godinama, Žeravica i dalje pomno prati zbivanja u našoj, evropskoj, pa i NBA košarci. Nije zadovoljan što se pet meseci pre početka Evropskog prvenstva u Španiji ne zna ni ko će biti selektor, ni ko bi mogao da zaigra za nacionalni tim.

"Zabrinjavajuće je da niko ne kontaktira igrače na koje bi moglo da se računa. Pavlović je mnogo napredovao, mogao bi da bude osveženje. Miličić igra sve bolje, a upravo je sada bila idealna prilika da se poseti Nenad Krstić, kada mu je teško. Rakočević blista u Španiji, Avdalović je takodje na visokom nivou. Ne znam da li je bilo ko sa njima razgovarao na temu reprezentativnih akcija", ističe trofejni trener.

Žeravica je optužio Dragana Šakotu za neaktivnost, bez obzira na to što uopšte nije sigurno da će on nastaviti da vodi reprezentaciju.

"Njegov rad uopšte ne zavisi od reorganizacije Saveza i izbora. Otkako je prekinuo saradnju sa Zvezdom, nemam informaciju da je pokazao bilo kakav interes za državni tim. Lako bi se moglo desiti da novi predsednik Saveza poželi drugog trenera, svog čoveka od poverenja. Takva mogućnost, ipak, nije opravdanje za Šakotinu neaktivnost".

Žeravica se složio da bi Bora Stanković i danas bio dobro rešenje za poziciju prvog čoveka nacionalne "kuće košarke", ali nije želeo da istakne ličnost koju smatra najboljim kandidatom, jer i bez toga "već ima mnogo protivnika".

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Milojević se ponovo povredio

Košarkaši Pamese su u petak ostvarili važnu pobedu u borbi za plej-of na gostovanju u Đironi, ali i još jednom ove sezone ostali bez Dejana Milojevića.

"Srpski Barkli" je već posle dva minuta meča u Đironi napustio igru zbog bola u stopalu i više se nije vraćao na teren. Milojević je u subotu podvrgnut detaljnim pregledima i dijagnostikovana je upala tetive u donjem delu stopala, koja povezuje petu i prste. Prema rečima doktora Pamese, Hoze Antonija Ferera, oporavak srpskog košarkaša će trajati najmanje četiri nedelje.

Milojević je ove sezone propustio desetak utakmica u ACB ligi zbog problema sa kolenom, a da nevolja po Pamesu bude veća, van stroja je još uvek i Vule Avdalović zbog teže povrede skočnog zgloba.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Španci bolji i u juniorskoj konkurenciji

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je drugo mesto na turniru u francuskom gradiću Esonu. Naša selekcija do 18 godina je u tri meča zabeležila dve pobede i jedan poraz. Savladana je reprezentacija domaćina i Rumunija, a izabranici selektora Dejana Mijatovića pognutih glava parket su napustili u duelu sa Špancima kojima je zasluženo pripalo prvo mesto.

U uvodnom meču sa Španijom poraz (58:73) je bio logična posledica usled veoma slabe realizacije slobodnih bacanja i očajnog procenta šuta van linije 6,25. U duelu sa Francuzima granitna odbrana donela nam je trijumf (64:62), dok su u duelu sa Rumunima naši košarkaši pokazali da su za klasu bolji tim (93:47).

Prema rečima članova našeg stručnog štaba ovo je bila odlična provera za Evropsko prvenstvo, posebno zbog činjenice da će nam u grupi rivali upravo biti Španci i Rumuni.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC 
KSS: Kapičić ili Čović?

Još samo jedan dan ostao je do isteka roka za podnošenje kandidatura za predsednika Košarkaškog saveza Srbije, a kako prenosi beogradska štampa, u igri su ostala dva imena – Dragan Kapičić i Nebojša Čović.

Iako zvanično još niko nije podneo kandidaturu, bivši as Crvene zvezde i vlasnik FMP-a boriće se za mesto prvog čoveka u srpskoj košarci, dok je dosadašnji predsednik KSS odustao od kandidature.

"Nemam ništa protiv toga da budem kandidat za predsednika, ali za to mi je potrebno da dobijem podršku deset odsto delegata. Poznajem stanje u našoj organizaciji i uz pomoć kompetentnih ljudi iz košarke verujem da možemo da izadjemo iz teške situacije", rekao je Kapičić za "Press".

On je istakao da ceni i poštuje Nebojšu Čovića i dodao da takvi ljudi mogu da pomognu košarci.

"U medijima se provlači informacija da smo nas dvojica jedini kandidati za prvog čoveka KSS. Sa njim nisam imao nikakve podatke, ali takvi ljudi mogu da budu od velike pomoći. Čović je u FMP-u pokazao da zna da radi svoj posao i njegove ideje su uvek bile dobre za košarku", naveo je Kapičić.

Istovremeno, Nebojša Čović još uvek nije definitivno odlučio da li će se kandidovati za funkciju koju je već obavljao devedesetih godina prošlog veka.

"Nisam prelomio, jer moram da sagledam celokupnu situaciju. Problemi u savezu su dosta veliki i to je još jedan od razloga da li da se kandidujem za predsednika", rekao je Čović.

Doskorašnji predsednik KSS Blažo Stojanović, iako je važio za jednog od kandidata, najverovatnije će se povući iz trke.

"Kako sada stoje stvari, neću se kandidovati za predsednika. Mnoge stvari me navode na takvo razmišljanje, pre svih preveliki uticaj klubova. Svi rade za nekoga i niko ne želi da pomogne da se izadje iz krize. Ovih godina vodio sam žestoku bitku protiv uticaja klubova, ali sada će neko drugi morati da se suoči sa tim problemom", izjavio je Stojanović.

Izbori za predsednika KSS biće održani 19. aprila, a ukoliko ne bude kandidata, vršilac dužnosti do raspisivanja novih izbora biće najstariji član skupštine Radmilo Mišović.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
Gurović dodatno kažnjen sa 1.000 evra

Košarkaš Crvene zvezde Milan Gurović kažnjen je sa još 1.000 evra zbog zbog nesportskog ponašanja i isključenja u meču sa FMP Železnikom (105:106), u prvom kolu Sinalko Superlige.

Gurović je odlukom direktora Sinalko Naše lige Predraga Bojića kažnjen sa 2.000 evra i jednim mečom suspenzije, a krilni košarkaš Zvezde prošle subote je odradio tu kaznu na utakmici sa Mega Ishranom koju je Zvezda dobila 88:83.

Guroviću se u Železniku ponovio incident sa utakmice polufinala nacionalnog Kupa, protiv istog rivala. Razlika je samo u tome što se umesto Milije Vojinovića na meti temperamentnog košarkaša našao sudija Dragan Nešković.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC 
Burks suspendovan, da li će ostati u Zvezdi?

Amerikanac Antonio Burks, koji je ušao u pravu formu na početku Super lige Srbije, odlukom uprave Košarkaškog kluba Crvene zvezde suspendovan je zbog "neispunjavanja profesionalnih obaveza", objavljeno je na klupskom sajtu.

Burks nije otišao sa ekipom na mini pripreme u Budvu, a o njegovom daljem statusu, uprava kluba odlučiće u narednih nekoliko dana.

Na sajtu nije navedeno detaljnije obrazloženje ovakve odluke.

Ekipa Crvene zvezde od ponedeljka je u Budvi gde će u narednih nedelju dana raditi na uigravanju i sticanju fizičke kondicije.

"Želja nam je da pauzu od 18 dana u prvenstvu iskoristimo maksimalno. Akcenat će biti stavljen na popravljanje fizičke spreme, pa ćemo tako nekoliko treninga odraditi na otvorenom. Takodje moramo da radimo i na uigravanju tima. Novajlije Kibu Stjuart i Marko Cvetković imaće dovoljno vremena da pohvataju naše sisteme igre, a radićemo i na nekim novinama. U planu je da odigramo jednu ili dve prijateljske utakmice", rekao je šef stručnog štaba Crvene zvezde Stevan Karadžić.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.