kažu da sam nasilan ali mislim da većina muške populacije razmišlja kao ja pa me zanima vaše mišljenje.imam 18 god i već nekoliko puta sam ljudima prijetio pištoljem i to zbog nekih stvari kao što su razbijeno piće ili kad mi neko opsuje mater,nekad sam se često tukao po ulica ali sad sve više radi utoka.da li se i vi lako iznervirate ili se ovo samo meni dešava čisto da znam na čemu sam brate
kažu da sam nasilan ali mislim da većina muške populacije razmišlja kao ja pa me zanima vaše mišljenje.imam 18 god i već nekoliko puta sam ljudima prijetio pištoljem i to zbog nekih stvari kao što su razbijeno piće ili kad mi neko opsuje mater,nekad sam se često tukao po ulica ali sad sve više radi utoka.da li se i vi lako iznervirate ili se ovo samo meni dešava čisto da znam na čemu sam brate
da li se i vi lako iznervirate ili se ovo samo meni dešava
ma ništa se ti ne brini dešava se svima zapravo to je sasvim u redu , mislim neko ti prospe piće, pa šta ćeš drugo uraditi nego prosuti mu mozak , da si drugačiji bio bi nenormalan... ako, ako, samo ti tako nastavi, daleko ćeš dogurati...
Ovaj prijatelj svakako hoce da bude "u fazonu".Mozda je i stvarno lud,mada ne verujem. Okani se covece corava posla,dok ne bude kasno... "Ko se maca lati,od maca i strada."Ziveli nekad neki pametni ljudi,pa zabelezili... Brisi nos,brisi nos...
Hahah znaci ti si taj lik koga loze na politikama Koji si i na forumu pretio pistoljima i Lucky Luke bi ti pozavideo
Covek koji se tripuje da ima utoku nije nasilan. Spusti se na zemlju. Samo malo manje filmova tipa Rane i bice sve OK.
Pa jes' - moras pretiti i kad ti neko razbije pice Ko su oni da ti i casu maknu. Ma odmah potegni pistolj. Ako je na vodu - jos bolje.
Na cemu si - i ja se pitam. Lepak, ekseri, ... ili mozda sve ukombinovano...
brate, mislim totalno te kapiram ... kad si jzma ne bojis se miseva ... i to je kul nema frke
nema sta ko tebi kevu odma vadi prangiju bez razmisljanja razumes
ko mene ispostuje ja ispostujem njega i gotiva
sad sam se i ja iznervirao idem da cuknem neku trafiku nonstop
« Poslednja izmena: 18. Feb 2010, 22:45:14 od yourtoiletpaper »