Ма спроведеш струју до оних шипки на које се сви обесе и завршиш пос'о ал мора и мало после да се запали аутобус, малкице
Eto ti sad. Pa gde ti je pragmatika u razmišljanju? Zar nije jednostavnije dzzz dzzzz onim aparatom, nego sprovoditi struju po busu?! Pa za šta ćeš se ti onda držati? NajebAo si ako nisi profi surfer.
Држиш се за пластична седишта, просто А и брате сигурније је овако, док ти избззззућеш цео бас неко ће да те обзззглави неком мотком или нечим тврдим 8 пута
Агрегат лепо камуфлираш, ионако има неких само што крдо крава, собу, таван и имање не покушавају са собом да убаце у бус, подесиш излазну снагу на "смрт" спојиш са шипкама и бог да те види
Citat
Ne bi' rek'o da će struja kroz plastiku
Стари аутобус, све огуљено у чему је проблем? Ионако нам напалм и струја пада напамет некако баш у тим кршевима са 15 пута људи више од капацитета
Мењај бамби име теме у "Туторијал масовног убиства у аутобусима - ноу хау"
« Poslednja izmena: 08. Jan 2010, 21:46:05 od vanyo »
Држиш се за пластична седишта, просто А и брате сигурније је овако, док ти избззззућеш цео бас неко ће да те обзззглави неком мотком или нечим тврдим 8 пута
Агрегат лепо камуфлираш, ионако има неких само што крдо крава, собу, таван и имање не покушавају са собом да убаце у бус, подесиш излазну снагу на "смрт" спојиш са шипкама и бог да те види
Ah, bogo mili... Podhitno da pročitaš Kantovu ''Kritiku praktičnog uma''. Jeste da ćeš da prsneš, ali ćeš da shvatiš jednu jednostavnu stvar:
1. ako hoćeš da razneseš ceo bus, lepo izađi iz njega i zvizni jedan pominjani Molotovljev koktel. Ako ne znaš kako da ga napraviš, javi mi se na pp.
2. a ako, pak, hoćeš samo (skromno) sebi da napraviš mesta u busu, a ne da ih sve pobiješ (a to je ponekad, priznajem, povezano), onda uzmi takođe pominjani dz dzzzz uređaj i diskretno ga upotrebi na ljudima oko sebe, i pravi se blesav zašto svi oko tebe padaju kao pokošeni... Ne znam, zviždi neku opuštenu melodiju, može ono što peva ona buva: ''Food around the corner, food around the corner, food around the corner for mi, tttrtttt''.
3. ako baš hoćeš sam da se voziš busom, a ti se poštedi muka, na prvoj stanici u prvoj jutarnjoj turi pripreti vozaču da ne zastaje ni na jednoj stanici dok ti ne izađeš. Možeš da staviš neki navijački šal i fantomku (koja je, inače, obična kapuljača), pa će čova misliti da si opaki huligan i nema da te bole brige.
Cinjenica jeste da mnogi ljudi zasluzuju da se nad njima sprovede fizicko nasilje ali su isto tako retke, vrlo retke situacije kada je fizicka agresivnost opravdana.
Tako da, u vezi s'temom. Ne ne desava se, i to nije normalno - Idi leci se kad vec imas toliki problem sa zivcima.
« Poslednja izmena: 08. Jan 2010, 23:13:15 od osma_putnica »