Idi leci se kad vec imas toliki problem sa zivcima.
Е нећемо тако, перфидно набацујеш бамбини посао кроз као "озбиљна сам ово оно"
Какав бре црни молотовљев, то је досадно, коме шта падне да запали узме молотовљев, за пар година биће га у максију, ем није претерано ефикасан ем поскупео бензин, фосилна горива полако али сигурно нестају са планете и шта ћеш за 100 година, ништа палиш вотке и џинове уместо лепо да се уциркаш ко змај а капирам да ће и медицина лаганица јетре да мења на месец дана тако да смо покрили и евентуалне нуспродукте. А и да цепам крпе или чарапе не исплати ми се, све у свему ако сабереш колико кошта крпа на пијаци, бензин, упаљач и пар пива да се опустиш пред паљевину не излази ми на позитивно наспрам учинка. Дакле молотовљев не долази у обзир.
Citat
''Food around the corner, food around the corner, food around the corner for mi, tttrtttt''.
То пали али ако се возиш псом а не аутобусом, има ти план фалинку
Citat
3. ako baš hoćeš sam da se voziš busom, a ti se poštedi muka, na prvoj stanici u prvoj jutarnjoj turi pripreti vozaču da ne zastaje ni na jednoj stanici dok ti ne izađeš. Možeš da staviš neki navijački šal i fantomku (koja je, inače, obična kapuljača), pa će čova misliti da si opaki huligan i nema da te bole brige.
Не бих ја претио шоферима богами, није здраво. Да прођем к'о Сергеј Трифуновић у Буре барута
Ма деца напаљена неко рече истинито и пуна страха и неке жеље да су нешто што нису па постану па можеш да их бациш ако се не опамете јер не служе ничему осим на трошење државних пара на три конзерве пасуља у забели. Знам пуно таквих болида и свако је најебао од неког другог болида на овај или онај начин.
Треба то тући док су мали
« Poslednja izmena: 09. Jan 2010, 00:35:08 od vanyo »
Покретач теме би свакако требао макар да поразговара са неким, или да потражи стручну помоћ у каналисању сопственог беса и агресије. Носити оружје без дозволе је кривично дело, а махати њиме је свакако не само то, већ и крајње неодговорно и бахато. Доводити себе и друге у опасност, "качити" се са сваким због глупости и ситница је знак слабости, неуравнотежености и емотивне и свакоразне друге незрелости.
"За мене постоји само путовање путевима који имају срца. Туда ја путујем, и једини достојан изазов је да се тај пут пређе сав, до краја. И туда путујем, гледајући, гледајући без даха. "
i ja ponekad poludim , pa verujem i svi vi ostali , ali nikada ne pretim vatrenim ili hladnim oružjem , dobro ja živi u relativno mirnoj sredini , sredina u kojoj žživimo ima uticaj , a najviše naši poznanici....
Hm, ja sam prije jedno pola godine bio kupio jedan pistolj na corke i bzv ''igrao'' se 2-3 nedelje , i zaboravio na njega ,ostavio ga kuci, i tih dana ja i drug smo komentarisali djevojku jednog naseg poznanika iz kvarta ,i nekako je to doslo do njega i jedno vece ja i najbolji drug se vracemo kuci iz grada a bili malo popili,i rastajemo se ka vazda kod jedne zgrade, i ima sad jedan prolaz do moje zgrade. I tu dodje ovaj lik,zaustavi me ,i kaze sto si ti ono prica za mene,a meni ni na kraj pameti , okrenem se ,iza mene,3-4 njegova druga, i ja tu vidim kolko je sati,al popio i nisam se plasio,bilo mi smijesno. I sastave tu oni meni,sreca da sam odma pao,isutiraju me i pobjegnu. Malo sam lezao tu ,mislio sam da zaspem tu E sjutra vece uzmem ja taj pistolj na corke i direktno kod njegove zgrade, bijase sjedeo na klupu sa 2 druga, a ja kao evo me opet,i izvadim pistolj, i repetiram pred njim, nisam pucao,ali kako sam ga sibao s njim ,od tad mi se ne javlja. Hocu da kazem za taj gnijev kad uzmes stoljpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
biće tebi milina kad oni nađu prave utoke , ne bih ti onda bio u koži....
kažu da sam nasilan ali mislim da većina muške populacije razmišlja kao ja pa me zanima vaše mišljenje.imam 18 god i već nekoliko puta sam ljudima prijetio pištoljem i to zbog nekih stvari kao što su razbijeno piće ili kad mi neko opsuje mater,nekad sam se često tukao po ulica ali sad sve više radi utoka.da li se i vi lako iznervirate ili se ovo samo meni dešava čisto da znam na čemu sam brate