Најбољи су они клинци цареви који мисле да је ултра забавно кад се баци серија петарди у зграду. Шта после раде јебемлига, кикоћу се "хихихи ал је грунуло" и тако хихихи ал смо цареви хехехе.....
Најбољи су они клинци цареви који мисле да је ултра забавно кад се баци серија петарди у зграду. Шта после раде јебемлига, кикоћу се "хихихи ал је грунуло" и тако хихихи ал смо цареви хехехе.....
Cek bre Vanyo ti nisi bacao petarde kada si bio klinac? Mi iz kraja dok smo bili deca kupimo one mega "Magnum", secam se 55 dinara bila jedna, one obicne "Pirat" bile 120 dinara kutija i idemo i bacamo po zgradama, kao pravimo sranja bacali smo i kroz otvorene prozore na prvom spratu.
Ko baci petardu na ekstremnije mesto taj je najjaci.
Ili ko donese vise petardi u skolu.
I dan danas se smejem kada pogledam djacku knjizicu iz sestog razreda, pise "ucenik se kaznjava ukorom direktora zbog donosenja 224 petarde u skolu i za unistavanje skolske imovine"
Ludnica.
Sva sreca pa je bacanje petardi u mojoj generaciji prestalo da bude hit posle osmog razreda.
Savio se da zapalim neku zajebanciju, kad neko baci megu (ili kako neki kažu dinamitaru) meni ispod nosa i bau... na vreme sam uspeo da zatvorim oči i izbegnem sranje, kako sam sklopio kapke tako je pukla. Sledećih mesec dana sam imao ogromnu krastu na donjem kapku milimetar od ivice.
Nikad nisam ugrožavao bezbednost ljudi petardama a vidite šta je moglo da mi se desi... da najebem zbog Thuga
ili obijes neciji auto ficu uglavnom posto nju obicno niko ne zakljucava ubacis 5 petardi ili topovski udar i umires od smeha kad vidis da se raspala ficolina ili ubacis nekome petardu kroz prozor ako slucajno ostavi otvoren sto se retko desava ali desavalo se
Citat
I dan danas se smejem kada pogledam djacku knjizicu iz sestog razreda, pise "ucenik se kaznjava ukorom direktora zbog donosenja 224 petarde u skolu i za unistavanje skolske imovine"
ne mogu da trazim moju iz sedmog ali uglavnom je nesto otprilike ucenik ima 4 nedovoljne ocene iz srpskog,matematike,fizike i muzickog Kaznjen je ukorom nastavnickog veca zbog izostanaka i nedolicnog ponasanja Srecom pa sam postao dobro dete posle toga i popravio sve ocene