Ja sam moju barbiku Brenu ošišala na kratko i ofarbala u zeleno. A vi dečaci ste tupadžije kad možete da pravite lom samo na bučan način. Eto zašto žene imaju suptilnije metode za pravljenje krša.
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Cccc, šta radi testosteron kod mlade dečice, jujuju.
Ali nije toliko testosteron, koliko ste tupavi.
Čuj petarda... ala ste bitni, uuuu, vau! Zvizni Molotovljev koktel negde (najlakše se pravi, ja ne videh ovih dana napalm na pijacama da se prodaje, mada možda ne gledam pažljivo), pa onda budi bučna muškarčina.
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."