Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 17:35:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Depeche Mode  (Pročitano 231687 puta)
Clan u razvoju

...enjoy the silence!...

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Najbolji sastav koji je ikad postojao Smile Obozhavam Depeche Mode , napravila sam "spot" uz Enjoy the silence (Verano) od njihovih slika... Shteta shto nisam u prilici da odem na njihove koncerte. Imaju mnogo dobrih pjesama , chak i sa najranijih albuma. Najvishe volim Enjoy the silence ( ta pjesma je savrshenstvo  Smile ) , pa Behind the wheel , mada od njih mi na playlisti uvijek stoji minimum 3o pjesama...  Smile
Mogu da ih slusham u svakoj mogucoj prilici , kad sam tuzhna , kad sam vesela... Uvijek se savrsheno uklope u moja razmishljanja...
IP sačuvana
social share
...all I ever wanted , all I ever needed is here in my arms...
...words are very unnecessary , they CAN ONLY DO HARM...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

zažmuri brzo i za tren ćeš videtikako izgleda mrak

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 25600
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Sagem vrrrrrr
Najbolji sastav koji je ikad postojao Smile Obozhavam Depeche Mode , napravila sam "spot" uz Enjoy the silence (Verano) od njihovih slika... Shteta shto nisam u prilici da odem na njihove koncerte. Imaju mnogo dobrih pjesama , chak i sa najranijih albuma. Najvishe volim Enjoy the silence ( ta pjesma je savrshenstvo  Smile ) , pa Behind the wheel , mada od njih mi na playlisti uvijek stoji minimum 3o pjesama...  Smile
Mogu da ih slusham u svakoj mogucoj prilici , kad sam tuzhna , kad sam vesela... Uvijek se savrsheno uklope u moja razmishljanja...

potpisujem definitivno, samo na prvom mestu
in your room
IP sačuvana
social share
ako neko ubije neciju zenu pa mu onda siluje cerku, a sina zivog saHrani u mravinjku. ako kod tog covEka dodJe nA veceru, ne moze biti iSKLjuceno da eventualno nece docN i do te teme. G

tu eres un pecado mortale
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Reizdanja tri albuma Depeche Mode

Britanski sastav Depeche Mode objaviće 16.maja reizdanja tri svoja najpopularnija albuma iz svoje duge karijere koja traje već skoro tri decenije.

Kako je saopšteno, fanovi će u prodaji moći da nadju specijalna proširena izdanja debitantskog albuma iz 1981.godine "Speak & Spell", potom "Music for the Masses" iz 1987. i "Violator" koji je izašao 1990.godine.

Albumi će biti opremljeni sa bonus DVD-jem, koji će sadržati 5.1 audio mix, B - strane, remixe pesama i ekskluzivne intervjue sa članovima benda.

izvor: mts mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Dokumentarac o Depeche Mode

Brown Owl Films produciraće dokumentarni film o sastavu Depeche Mode.

Depeche Mode i Mute Records odlučili su se na ovakav potez, kako kažu, jer su obožavaoci benda to od njih zahtevali.

Iz Brown Owl Films produkcije pozivaju sve fanove da im pošalju svoje mišljenje, šta bi želeli da vide u filmu, sa kim da razgovaraju, šta muzika i bend Depeche Mode znače za njih.

Oni pozivaju fanove da im pošalju svoje lične priče, anegdote, artwork, dnevnike, ili video audio material koji ima veze sa bendom.

E-mail kontak sa produkcijskom kućom je info@brownowlfilms.com

izvor: b92.net/kultura
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Depech Mode uživo na MTV-ju

Glazbena televizija MTV Adria će 4. lipnja u 22.30 uživo prenositi koncert grupe Depeche Mode s njemačkoga festivala Rock am Ring. Bit će to prvi koncert koji prenosi MTV Adria.

MTV Adria ovog će puta svoje glazbeno poslanstvo odvesti korak dalje. Prijenos nastupa grupe Depeche Mode s festivala Rock am Ring bit će prvi neposredni koncertni prijenos koji će se emitirati na MTV Adriji.

Prošloga studenoga je MTV Adria već uspješno izvela prijenos dodjele nagrada European Music Awards 05, a ovog puta svojim gledateljima donosi posebnu glazbenu poslasticu - i to uživo.

Grupa Depeche Mode će na festivalu Rock am Ring nastupiti na glavnoj pozornici posljednjega dana festivala, u nedjelju, 4. lipnja. Prijenos njihova nastupa bit će dobrodošlo zagrijavanje prije nego što nastupe na ljubljanskom bežigradskom stadionu, a zasigurno će obradovati i sve ostale glazbene sladokusce jer festivalski nastup obično nudi odličnu atmosferu, još bolju publiku i prije svega obilje glazbenih užitaka.

Grupa Depeche Mode trenutačno se nalazi na velikoj svjetskoj turneji na kojoj predstavlja svoj prošlogodišnji studijski uradak Playing The Angel, koji su publici predstavili preko četiri svježe, a još uvijek vrlo depeševske pjesme (Precious, Pain That I'm Used To, Suffer Well i posljednje John The Revelator). Očekujte ekstravaganciju nove autorske svježine, klišejsku scensku prezentaciju i puno novih te starih hitova.

Rock am Ring je festivalski dvojac koji se svake godine održava u Njemačkoj. Naime, Rock im Park i Rock am Ring festivali su koji se istovremeno održavaju na dvije različite lokacije: prvi u parku Volkpark Dutzendteich u Nürnbergu, a drugi na stazi Formule 1 Nürnburgring. Oba festivala traju tri dana i operiraju s istom postavom glazbenih izvođača, koji u roku od tri dana nastupe na obje lokacije. Riječ je o dva najveća open air festivala u Europi, koje svake godine posjeti oko 150.000 posjetitelja.

Izvor: Iskon
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

dobra vila

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG b2050
da li neko zna gde mogu da skinem tekstove pesama depeche mode
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 603
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ili sa njihovog zvanicnog sajta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 603
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ovde, ili niko nije isao na njihov koncert ili su ljudi ostali bez teksta. Onaj ko je imao srece da ode u Budimpestu, zapravo i nije imao potpunu srecu (nesto slicno je i sa Sofijom). Govorim u svoje i u ime svojih sapu(a)tnika. Dakle, moji saputnici/sapatnici i ja zaputili smo se u Pestu, sisli pre dogovorenog vremena iz busa da bi se sto pre nacrtali ispred ulaza (imali smo karte za stajanje). Naravno, ispred je vec stajalo oko 300 ljudi (bilo je oko 15h), medju kojima je bilo bezbroj Davida i Martina, sto medju muskima, sto medju zenskama. Nama inace taj dan Pesta nije bila nimalo lepa, jer ne idemo Beogradom i ne stojimo ispred nekog naseg stadiona. Negde oko 16h nas pustaju unutra i slede losa iskustva sa madjarskom publikom. Pokusavamo da stojimo sto blize bini, ali sto si blize, to sve manje imas kiseonika i pokusavas da odrzavas ravnotezu. Nikad nisam videla toliko guranje i pritiskanje, neljubaznost i hladnoca na nivou. Neke zene se deru na tebe, ali one ne znaju engleski, pa se povlace. Inace, taj dan je bilo vise od 30 stepeni, za razliku od beogradskih 15, pa smo, izmedju ostalog, i dehidrirali dok smo cekali 5 sati da nam pocne konc. Morali smo da odustanemo od prvih redova i otisli do cat-walka i moglo je da se dise. Predgrupe su bili vrlo interesantan madjarski sastav Yonderboi i sasvim solidni Placebo. O koncu nema potrebe mnogo da pricam. zaista su bili odlicni, Dave je pevao kao slavuj, a Martin je bio u punom elementu. Samo ostaje misterija kako je moju drugaricu pored mene mogao nego otpozadi da udara po glavi tokom levo-desno mahanja uz NLMDA. Iako slucajno nekog zgazite odmah vam uzvraca udarcem (i to po glavi). Izmedju pesama je vladao takav neprijatno snazan huk publike.
U stvari, sta je zapravo narovoucenije? Sta je razlog da mi nemamo takav konc u Srbiji? Moja publika, moj mentalitet (ne zeim da zvucim kao sovinista)!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

dobra vila

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG b2050
evo i ja da se uclanim u klub  obozavatelja depeche mode  da li neko ima prerdstavu da li ce odrzati jos turneja   recimo za koju godinu .ovu sam propustila   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 17:35:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.