Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Демолиран исламски фастфуд на Дорћолу  (Pročitano 16404 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Beograd nije (i pored te Bajrakli dzamije koja nije, nekada, nikom smetala) bio ali sada se polako pretvara u tu tvar koja se spominje

Na svu srecu ti se ne pitas bas nesto - i uostalom, kad tako volis da prosipas "velike mudrosti" svima nama koji ovde u Beogradu, Srbiji zivimo - ti ono bese gde obitavas?  Smile

Ti nazalost spadas u onu grupu koja voli mnogo da prica sa neke fine distance ostalima sta bi i kako bi trebalo da bude - koliko je to licemerno pitam se  Smile
Nije nikome smetala tada, ali sada, kada se u Raskoj i Kosovu prave pizdarije, svakom razumnom coveku bi bilo dovoljno da skapira da je sve ovo neciji plan, ali izgleda vama BeograDZanima to izgleda nije jasno, sto se vidi iz napisanog.

Sto volim kada moji dragi Srbi potezu lokaciju kao da je to neka osnova brige ili ne brige prema svojoj zemlji i porodici.  Ja mozda ne zivim ali imam nesto familije tamo, tako da od mene mozes da dobijes srednji prst a mozda i nesto i vise. Neko mora da prosipa mudrost, jer kako vidim, sve je manje i manje, isto kao i razuma i razmisljanja o buducnosti i sta ceka Srbiju iza coska.  Pa onda mora dijaspora da vam crta, jer sami, samo mozete da userete motku, sto se vidi iz celokupnog stanja propale nacije i naroda.  Ali dobro, dijaspora smeta, samo ne smeta kada treba podrska i pare, ali tako barem znamo na cemu smo.  I ponosim se sa tim da sam na ovom forumu ispao veci Srbin od ultra giga mega Srbina koji su se zalepili za Nikoliceve, Tadiceve, Dinkiceve sise i samo cuclaju gluposti i zalazu se za neki multukulturalizam.  Samo se ti zalazi, ti shiptari i muslimani koje ti danas branis ce da kolju, da pale i da siluju tvoju decu i rodjake, jer ti nisi imala dovolno inteligencije da uvidis problem koji je nama ocigledan iz Dijaspore, a vama BeograDZanima ocigledno nije, a ja sam dovoljno dobar da vam pozajmim naocare, jer ovako ne vidite dalje od svog nosa.  Toliko od mene, jednog jadnog dijasporasa koji ne zna nista Smiley

@hkj
 Smile Smile

Dzamije nemaju sta da traze po Srbiji.  Videli smo iz proslih ratova koliko je krvoprolica sva ova tolerancija donela, ako se ovo nastavi bice epskih razmera.  Svuda bi muslimani da prave svoje drzavice na racun naroda "otvorenog uma," nazalost Krouli ti spala pod ovu grupu koja oberucke prihvata osobe koji ce sutra da kolju Srpski narod i da otimaju zemlju.

Albanija, Bosna, Kosovo, Raska...oces jos i Beograd da se pretvori u sranje?

Da se ja pitam, sve bi ih ja isterao vani, neka oni prave svoje male paketice nesrece u vec otetim teritorijama.
Toliko o tome.  

I steta sto nisu ubacili koji molotov koktel

Sta ti je americko vaspitanje!

Da se niko od dezurnih patriota ovde na forumu nije ni upitao zasto to Amerika, koja vazi za jednog od najvecih neprijatelja ljudi muslimanske veroispovesti (namerno sam ovako formulisao), toliko potencira neprijateljstvo izmedju naroda Evrope i prvenstveno naroda Balkana i muslimanskih naroda koji su im, takoreci, u komsiluku, i cije su kulture usko prepletene.
Pokusajte malo da stavite prst na celo, mnogo vise hriscana su ubili sami hriscani i mnogo vise muslimana su pobili muslimani nego sto ce ikada jedni druge pobiti.

Edit:
Uvek cu, izmedju nekog Mekdonaldsa i najgore udzerice gde se sluzi turska hrana, da izaberem ovo drugo.
Americko vaspitanje???  Smile Smile  Ja sam odrastao u Srbiji  Smile
Amerika menja maske kako njima odgovora, jedan dan brane drugi dan napadaju, to nije nista novo ni cudno.
Ajde, odakle ti ta konstatacija? Znaci svi oni dole sto su umrli na Kosovu, po tebi, su se sami poubijali medjusobno, a onda shiptari su dosli onako ortacki, da zemlja ne propadne za dzabe.  Isto vazi i za Bosnu, a za ostatak sveta da ne govorim.  
Islam i hriscanstvo u danasnjem svetu ne moze da zivi zajedno, jer njihovi ciljevi dolaze do jedne tacke, ali onda se razilaze.  Danas je Islam ono sto je bila Katolicka crkva u Srednjem Veku, dakle zeli da se shiri, ali ne otvoreno sa vojnom silom, vec sa natalitetom i infiltracijom.

Edit:
U Srbiji kako mi se cini je sve vise Poturica, a sve manje Srba, i sto rece gottago, nema boljeg sluge Islama od Poturcenog Srbina  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Sto lepo ne ulete u Mek pa ga izrazbijaju i to je to nego lokal sa dva radnika koji rade za privatnika i vuku kraj sa krajem ko i vecina ostalih. A posle toga i neki kineski restoran, sza da se sire tu kad im nije mesto...
A inace, vidim meni na vratima i pitam se kakva je to "hala" Koka Kola  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64

Sto volim kada moji dragi Srbi potezu lokaciju kao da je to neka osnova brige ili ne brige prema svojoj zemlji i porodici.  Ja mozda ne zivim ali imam nesto familije tamo, tako da od mene mozes da dobijes srednji prst a mozda i nesto i vise. Neko mora da prosipa mudrost, jer kako vidim, sve je manje i manje, isto kao i razuma i razmisljanja o buducnosti i sta ceka Srbiju iza coska.  Pa onda mora dijaspora da vam crta, jer sami, samo mozete da userete motku, sto se vidi iz celokupnog stanja propale nacije i naroda.  Ali dobro, dijaspora smeta, samo ne smeta kada treba podrska i pare, ali tako barem znamo na cemu smo.  I ponosim se sa tim da sam na ovom forumu ispao veci Srbin od ultra giga mega Srbina koji su se zalepili za Nikoliceve, Tadiceve, Dinkiceve sise i samo cuclaju gluposti i zalazu se za neki multukulturalizam.  Samo se ti zalazi, ti shiptari i muslimani koje ti danas branis ce da kolju, da pale i da siluju tvoju decu i rodjake, jer ti nisi imala dovolno inteligencije da uvidis problem koji je nama ocigledan iz Dijaspore, a vama BeograDZanima ocigledno nije, a ja sam dovoljno dobar da vam pozajmim naocare, jer ovako ne vidite dalje od svog nosa.  Toliko od mene, jednog jadnog dijasporasa koji ne zna nista Smiley

Znaci, preventivno resavamo problem bejzbol palicama i molotovljevim koktelima?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Sto lepo ne ulete u Mek pa ga izrazbijaju i to je to nego lokal sa dva radnika koji rade za privatnika i vuku kraj sa krajem ko i vecina ostalih. A posle toga i neki kineski restoran, sza da se sire tu kad im nije mesto...
A inace, vidim meni na vratima i pitam se kakva je to "hala" Koka Kola Smile
To je vec radjeno, iako licencu drze Srbi.  
Jedno je otvoriti restoran, a drugo je praviti gheto

Sto volim kada moji dragi Srbi potezu lokaciju kao da je to neka osnova brige ili ne brige prema svojoj zemlji i porodici.  Ja mozda ne zivim ali imam nesto familije tamo, tako da od mene mozes da dobijes srednji prst a mozda i nesto i vise. Neko mora da prosipa mudrost, jer kako vidim, sve je manje i manje, isto kao i razuma i razmisljanja o buducnosti i sta ceka Srbiju iza coska.  Pa onda mora dijaspora da vam crta, jer sami, samo mozete da userete motku, sto se vidi iz celokupnog stanja propale nacije i naroda.  Ali dobro, dijaspora smeta, samo ne smeta kada treba podrska i pare, ali tako barem znamo na cemu smo.  I ponosim se sa tim da sam na ovom forumu ispao veci Srbin od ultra giga mega Srbina koji su se zalepili za Nikoliceve, Tadiceve, Dinkiceve sise i samo cuclaju gluposti i zalazu se za neki multukulturalizam.  Samo se ti zalazi, ti shiptari i muslimani koje ti danas branis ce da kolju, da pale i da siluju tvoju decu i rodjake, jer ti nisi imala dovolno inteligencije da uvidis problem koji je nama ocigledan iz Dijaspore, a vama BeograDZanima ocigledno nije, a ja sam dovoljno dobar da vam pozajmim naocare, jer ovako ne vidite dalje od svog nosa.  Toliko od mene, jednog jadnog dijasporasa koji ne zna nista Smiley

Znaci, preventivno resavamo problem bejzbol palicama i molotovljevim koktelima?

Za pocetak jeste, kao sto rekoh, da se ja pitam (a ti si naravno sva srecna sto se ne pitam) ne bi oni otvorili bilo sta, bilo gde, dok god je zemlja pod okupacijom.  Treba ovo lepo, policijski ili vojno resiti, i isterati sve te buduce autonomase, autonogom u dupe, van zemlje.  Neka prave svoje mahale i sandzake negde drugde.

Problem je to sto su Srbi prihvatili samo prisustvo muslimana koji gde god stignu kao Alieni prave svoja gnezda i uporista svuda, jos od Otomanske imperije.  I priznajem, nekada se moglo ziveti zajedno, ali to vise nije solucija.  Kada su nam oni bili prijatelji? Nikada, nikada i nece, ali kako vidim sve vise i vise, Srbi su sebi neprijatelji, ali sta da se radi...ko sve glasa i vodi zemlju, nije ni cudo
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Anea,proveri malo te izvore,jer pouzdano znam da je najveći deo zgrada u Uzun Mirkovoj i Knez Mihailovoj izgrađeno u 20-im i 30-im,u vreme Kraljevine Jugoslavije.  Smile Gradili su najbolji naši radnici,a arhitekte su bile stranci,uglavnom Česi,Poljaci i Rusi(ne Turci),koji su bili podjednako dobri,ali nešto jeftiniji i pristupačniji od tadašnjih kolega sa zapada.  Smile U knez Mihailovoj,najveći deo je izgrađen kao zadužbine naših,srpskih(ne turskih) trgovaca i ličnosti.
Mnoge od njih čak imaju i ploče na sebi koje to dokazuju.

Dalje - da,bila je turska varoš.Al nekad davno,za vreme Turaka.Ne za vreme Srbije.

I Novi Beograd je,eto,bio deo Austrougarske.Veeeelika,sočna ravnica i močvara.  Smile Ali,to je bio za vreme Austrougarske.

Beograd je nekada imao preko 200 dzamija... sada ima jednu...
Imao je vise sinagoga... sada, takodje.. ima jednu...
Katolici se drze sa tri crkve... (bez Zemuna)
Nekada smo imali i budisticki hram.. u samom centru grada...

Beograd je nekad bio Turski grad.
Onda je postao Srpski.

I to je to.

Što se tiče Strahinjića Bana tiče,s tim se potpuno slažem.
« Poslednja izmena: 14. Maj 2013, 21:47:32 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
To je vec radjeno, iako licencu drze Srbi. 
Jedno je otvoriti restoran, a drugo je praviti gheto

Pa nekako logicno da otvore taj nekakav halal restoran gde ce to i da prodaju, nece ga otvoriti negde gde ce svi da ih zaobilaze. A kad ih napadas bejzbolkama, naravo da se osecaju najsigurniji u ghetou, sto god ih vise napadas, to ce se vise zbiti medju sobom, logicno. Inace, i Srbi u Vukovaru radije zive medju svojima i idu u svoje lokale jer bas nije ugodno kada su okruzeni Hrvatima za koje znaju sta im misle i kad ne kazu glasno
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0

« Poslednja izmena: 14. Maj 2013, 21:53:21 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Citat
Anea,proveri malo te izvore,jer pouzdano znam da je najveći deo zgrada u Uzun Mirkovoj i Knez Mihailovoj izgrađeno u 20-im i 30-im,u vreme Kraljevine Jugoslavije.   Gradili su najbolji naši radnici,a arhitekte su bile stranci,uglavnom Česi,Poljaci i Rusi(ne Turci),koji su bili podjednako dobri,ali nešto jeftiniji i pristupačniji od tadašnjih kolega sa zapada.   U knez Mihailovoj,najveći deo je izgrađen kao zadužbine naših,srpskih(ne turskih) trgovaca i ličnosti.
Mnoge od njih čak imaju i ploče na sebi koje to dokazuju.

Dalje - da,bila je turska varoš.Al nekad davno,za vreme Turaka.Ne za vreme Srbije.

I Novi Beograd je,eto,bio deo Austrougarske.Veeeelika,sočna ravnica i močvara.   Ali,to je bio za vreme Austrougarske.

Ajde.. udahni i procitaj jos jednom sve sto sam napisala...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Sve ide po ("njihovom") planu! : )

Videcete, kako vreme prolazi, ovakve stvari ce biti sve ucestalije, ne samo kod nas.

Јел?
Баш као и ово:

Пружиш им гостопримство а они онда почну да захтевају свње више и више а онда имаш лудило од странаца у рођеној земљи

Дати овима простора да се размахну је равно самоубиству
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0

Страшно.
 Ово је 'ебена ноћна мора Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: gottago

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.