Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Maj 2026, 09:43:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dejvison horoskop  (Pročitano 114909 puta)
Ucesnik diskusija

Put do pakla poplocan je dobrim namerama!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mogu li i ja da stanem u red za Devisona?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pitanje za Andjelu:  Ovde je velika razlika u godinama u korist zenskog dela tandema, pa kako ce ovaj odnos da gura na dalje? Za sada je samo sex u najavi ali mi se chini da bi ovo moglo da bude i vishe od toga! M? Shta kazesh?

Bicu kratka,rijetko konjukcija Plutona i vladara kuce braka,u ovom sluchaju Sunca,moze da donese vezu koja traje,rekla bih prije da je burna i fatalna veza,puna strasti,a tvoj Mjesec dusha veze ostaje u VIII kuci,strasti ali i smrti,to je horoskop odnosa i kako ce se on razvijati,a u osmoj kuci na duzi rok tvojoj dushi bash  nemoze biti lijepo.
Venera je u kvadratu sa Marsom koji daje jaku erotsku privlachnost,varnice frcaju ali u ovom aspektu ipak Bog rata ratuje sa ljubavlju.
Pluton je u konjukciji i sa Ascendentom i sa DC,moguce je da je veza pochela iznenada,mozda chak i preko interneta ali ne mora(Vodolija moze biti i pilot,internet,kompjuter)znachi fatalan pochetak,odmah ste pali jedno na drugo i fatalan zavrshetak,kao da biste se mogli razoriti od siline strasti
 Smile

Andjela ... posle 4 meseca ja sam opet u ovoj prichi ... izgleda da neke osobe ne mozemo da izbegnemo. Nismo se on i ja ni chuli ni videli 4 meseca i kad smo se ponovo sreli samo smo nastavili tamo gde smo stali.

http://forum.burek.com/index.php/topic,136870.120.html[url][/url]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 

Andjela ... posle 4 meseca ja sam opet u ovoj prichi ... izgleda da neke osobe ne mozemo da izbegnemo. Nismo se on i ja ni chuli ni videli 4 meseca i kad smo se ponovo sreli samo smo nastavili tamo gde smo stali.

Vas izgleda Pluton regenerishe,shto drugo Smile
« Poslednja izmena: 20. Maj 2007, 20:55:13 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Mogu li i ja da stanem u red za Devisona?

Poshto si aktivna,evo da uporedo sa sinastrijom zavrshim i Dejvison

Evo cijeli stelijum planeta u Dejvison horoskopu u X kuci,pa vas dvoje ste se nashli da pospjeshite uspjeh onom drugom.

Veza je pochela iluzijama,mashtanjem,snovima,sa Neptunom na asc u Shkorpiji, a moglo bi se reci i jakim strastima,da bi se zavrshila  znakom Bika,kojim vlada planeta ljubavi i harmonije Venera,znakom koji predstavlja kucu finansija,znachi znakom u kom cete oboje chiniti korist jedno drugom u materijalnom smislu,zajedno graditi i stavrati.

Jupiter,planeta srece je u V kuci ljubavi,i chva vashu ljubav,kao sretna zvijezda u Dejvison horoskopu.
Mjesec je u prvoj kuci,pa ti u odnos unosish puno emocija,a na 5.st je pa unosish i puno ljubavi.
saturn je u III kuci,pa komunikacija moze ponekad da zamre,onako da se zamrzne.

Mars je u IX kuci,pa je on tebi pravi prijatelj.Suncve i Mjesec on iti u 2 promjenjiva znaka u kvadratu,u Djevici i Strijelcu,ponekad,dolazi do nerazumjevanja.,zbog toga.Eh kako ti ponekad znash da patish,chini ti se cileji svijet se rushi,kvadrira ti Uran Mjesec a pravi konjukciju sa Venerom.Mozda si ponekad u braku sama,bash zbog onih njegovih planeta koje traze slobodu,a tebi Bikici,treba dom i harmonija iznad svega i podznaku u raku...Tako bih prokomentarisala ovo dejstvo Urana.

Prilikom ulaska tranzitnog Satruna u sazvezdje Djevice,a vec sam rekla u sinastriji da ce preci u avgustu preko njegovog Mjeseca,osjecacete tezinu,jer ce prelaziti preko cijelog vasheg stelijuma u sazvezdju Djevice.
Al kad su ljudi stariji,to lakshe istrpe,jer ih je saturn nauchio prilikom prvog povratka svim lekcijama.

Smile
« Poslednja izmena: 20. Maj 2007, 22:49:57 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Citat
Vas izgleda Pluton regenerishe,shto drugo

Videcemo shta ce dalje da bude ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 167
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
A jel ce biti nesto od ovog Dejvisona? Evo i ja sam se malo aktivirala!  Smile Al sam slihtara! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Da li sam ubrzo na redu?
proslavila rodjendan,i evo me opet!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Drage moje imam puno obaveza,moram ic na put,ako neko drugi ne uradi,dok se vratim,uradicu vam ja. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
22/05/1962 JA u 9h30 Sarajevo
29/12/1957 ON u 02 h Sarahevo
 molim vas da mi pogledate ovaj uporedni horoskop
hvala puno Smile

evo zenja i za ovog tipa

prvo rijech dvije o sinastriji

uh kakva karmichka veza,konjukcija Sunca i Mjeseca skoro egzaktno,jaka duhovna veza,pa konjukcija Saturna i Venere,tvoj je Saturn,on drzi njegovu Veenru,ljubav,kao sidro i ovaj se moze vracati.

Ali ipak on ima u natalu opoziciju Venere i Urana i Uran tezi slobodi,predispozicije za promjenama u ljubavi.
Tvoje 3 planete su u njegovoj VIII kuci,kuci sexa,strasti al to nije kuca ljubavi,pa bi te on na duzi period isrpljivao,to je mrachka kuca,kojom vlada Pluton.
Njegov Mjesec u Ovnu,njegovom dushom vlada amrs,planeta borbena,enegije a tvojm saturn,planeta koja je pomalo starachka,koja donosi tuge ,strahove...

A shto bi rekao Dejvison?

Mars i Venera u  kuci,kuci ljubavi,skoro pa u zagrljaju ti i on,momak i cura,ali peta kuca je u Vodoliji,ponovo ta Vodolija,kojom vlada Uran,planeta promjena koja ne trpi rijech brak,trajne partnerske odnose.

Mjesec,si ti ,kad postanesh zena,Mjesec je u Lavu,u Dejvisonu,moze li Mjesecu,koji vlada nocima,biti lijepo u znaku kojim vlada Sunce...pa josh u konjukciji sa Uranom,koji je vladar VI kuce,vasheg Dejvison horoskopa,kuce bolesti,koja je XII od VII,simbolizuje kucu tajni,izolacija.

DC,vrh kuce braka u Ribama,u izmaglici a vladar Neptun  kvadrat Mars,Bog rata...

Ipak mislim da je za tebe bolja kombinacija sa osobom 60.godishta. Smile
« Poslednja izmena: 10. Jun 2007, 20:16:51 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Dusice moja,hvala ti puno,apsolutno razumijem
cmokcic Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Maj 2026, 09:43:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.