Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 00:12:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dejvison horoskop  (Pročitano 108709 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Ericsson T-68
Hvala.  Smile.

IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson 
Ako ne oduzima previse vremena zamolio bih vas da pogledate ovu Dejvison kartu.Veza je krenula jako burno a sada ni jedno ni drugo ne znamo sta se desava skoro svakodnevno se desavaju neke rasprave itd.Jedan poznati astrolog ne bih ga imenovao je rekao da nama po karti stoji brak i veliki uspeh ali je meni delovao poprilicno nonsalantno a uslugu smo mu solidno platili.

Loshi su ti tranziti,Satrun te najeda,sretan je sto si ti nesretan,nervozan,depresivan,zeli da se razidjesh sa nekim do koga ti je stalo.
Pravi ti konjukciju sa natalnim Satrunom,to je njegov prvi povratak,treba mu znachi 30 godina da prodje cijeli krug,kad pochinjesh da zrijevash gledash svijet drugim ochima,postao si mudriji i iskusniji,pa ti pravi tranzit sa Marsom,truje ti energiju,morash jednostavno trenitari da se energija kalalishe,da izdushish a na jesen u septembar ulazi u Djevicu,pa ce ti preci preko Mjeseca,dushe,znachi neku tmurni dani,koje morash istrpiti,i tada ponovo za 30 god...bice tu...al drugachije djeluje kad si star,tada bole kosti vishe nego kad si mlad...tada truje dushu...

Njoj tranzitni Uran iz Riba ,kvadrira Sunce i Mjesec,pa bi da se oslobodi od sputavajucih veza,tezi promjeni...
Njen je Uran na vrhu tvog ascendenta shto ne obecava trajanje veze.
Uran znachi odlaske,Saturn drzi...

Njeno Sunce i Mjesec ulaze u tvoju VIII kuci i prave konjukciju sa tvojim Suncem.Znachi ti je jako privlachish ima ona duhovnu harmoniju sa tobom al radnja se odvija u VIII kuci ,kuci strasti i kuci smrati,kad strasti utihnu...gdje je ljubav?

Tvoja Venera,ljubav emotivna u Raku,a njena izgara u Lavu,u vatri,ona je najljepsha mora cijeli svijet da se vrti oko nje,a tebi treba neka romantichna dushica

A Dejvison kaze da veza pochinje ljubavlju,Ascedent u Vagi,kojom vlada Venera, planeta ljubavi i harmonije...al zavrshava se u Ovnu,kojim vlada Mars,Bog rata,pa biste u braku ratovali...

Mars je u konjukciji sa Neptunom pa bi neko nekog varao ,bilo bi tajni u braku.To bi bio u sushtini ti,jer ti si Mars i Sunce,mushkarac a i Mars i Sunce imaju konjukciju sa Neptunom.

Venera vladar Asc,u Dejvisonu,tek zakorachila u Vodoliju, kojom vlada Uran,neprijatelj braka,trajanja,zeli slobodu...
Satrun u Sejvisonu vladar IC kuce doma,kvadrira ga Uran,koji kvadrira i Veneru,pa ona trazi ponovo slobodu u vezi...
Al shto sam negdje prochitala,ljubav moze da poveze i srca slomljena u hiljadu komadica,pa ako ti je stalo bori se,samo Satrun ti nece biti od pomoci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson 
Za Dejvison je neophodan tachan sat!

1.mallena1(str.15)(uradjeno)
2.malena strelica
3.ninaaa(str.17)
4.emilyrose(str.17)(nema tachno vrijeme)
5.supercica(str.18)(uradjeno)
6.zenja23(uradjeno)

Bilo bi pozeljno da osim karti Dejvison,postavite podatke,ili poshaljete na p.p. ipak se dobija potpunija slika...
« Poslednja izmena: 21. Jun 2007, 22:02:58 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung e900
Evo da ti se  zahvalim. Smile
« Poslednja izmena: 07. Maj 2007, 03:25:11 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
@supercica

poshto sam radila sinastriju,da zaokruzim
U ovom horoskopu odnosa,odmah mi pogled pada na  Mjesec,koji je tvoja dusha,koji je na vrhu VI kuce,gdje tovja dusha boluje,u opoziciji sa Suncem,koje predstavlja tvog muza,a na vrhu je XII kuce,kuce izolacija, vi se  privlachite,al sam odnos je nekako baziran,na teshkim kucama VI i XII,znachi,tako nekako,kao da je sudjeno,da se uvjek nadje razlog da vi bolujete u vezi.

Ako je on DC (odnosno vladar VII kuce),jer je mladaji(obichno se kaze da je Asc u dejvisonu starija osoba), IV kuca od VII ,je X,znachi njegova majka,predstavljena je konjukcijoj Marsa i Plutona,2 destruktivne planete koje remete vash odnos i gura vas u svadje.

Ista ta konjukcija napada tvoju Veneru,ljubav,kvadtarom,ali tu je Saturn,koji tebi donosi izdrzljivost,trigonom sa Venerom,pa uspijevsh da izrzish,shto bi malo ko izdrzao.

April 2009,tranzitni Uran prelazice preko kuce doma u vashem horoskopu odnosa.Tada cesh trebati biti oprezna,da neko,bilo ko ,kog poshalje Uran,ne razori tvoj dom,samo oprez mislim da se situacija moze drzat pod kontrolom i negativna energija pobjediti,ja bar do sad uspjevam,savladati mog Urana u VII kuci.
Zelim ti da i ti uspijesh

Smile
« Poslednja izmena: 13. Maj 2007, 11:30:33 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala ti Andjice, divna si. Puno mi pomazes. Tako je sve sto kazes od reci do reci. Smile Smile Smile
Beskrajno, beskrajno ti hvala Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Andjela hoces li na brzinu baciti pogled na ovu kartu??cini mi se da ima nekih predispozicija za brak jer ima planet u osmoj kuci?hoce li doci do braka?? hvaka unapred!! Smile

mallena meni ovo bash ne mirishe na sretnu kombinaciju,jer,DC je u konjukciji sa Plutonom i Marsom 2 malefika,plus toga oni su vladar i suvladar VII kuce,a kvadrira ih Jupiter,koji je vladar VIII kuce.

Venera vladar Asc,je u VIII kuci strasti i smrti a ajosh u konjukciji sa Uranom,koji tezi slobodi a ne braku Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 167
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Andjelice interesuje me jos uvjek.
Nisam shvatila jel treba da dam jos neke podatke?
Evo za svaki slucaj - ja 14.12.1984. 12:46, on 11.06.1982. 08:00, Kotor oboje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i ja sam tu za dejvison   Smile jos uvek je aktuelan..... Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Andjelice interesuje me jos uvjek.
Nisam shvatila jel treba da dam jos neke podatke?
Evo za svaki slucaj - ja 14.12.1984. 12:46, on 11.06.1982. 08:00, Kotor oboje

ok draga moja,nisam vas zaboravila,nego sam umorna od mnogobrojnih obaveza,pishem vam ja svima,eto poneakad neko pomogne,al nikog nije volja da duze bude na usluzi izgleda nikome Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 00:12:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.